- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Св.Валентин, alone, за кой ли преден път... :(
Да!Първоначално написано от FunnYboY
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
И аз ще съм alone за кой ли път.![]()
бОлкаТа никОга нЕ сПиРа - сПиРа да тИ пукА, че тЕ бОли..
и за теб ще си дойде времето,нямаш избор освен да чакашПървоначално написано от FunnYboY
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Абе, т'ва ако ти е най-големия проблем ся ...
Хабите се за излишни глупости. По-добре вземете оценете това, което имате, а не това, което нямате.
Не си първия нито последния който ще прекара сам Св.Валентин... но в крайна сметка кое е по важно... да прекараш един ден определен за ден на влюбените с някой или през цялата останала година да имаш човек до теб...?!Това че нямаш човек до себе си не значи че не можеш да прекараш добре... излез с приятели...отидете навън...не се затваряй във вас съжалявайки се че нямаш гадже..!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Напълно подкрепям.Първоначално написано от nicolepcd
![]()
Get what you can and never get back
Красиииииииииииииииииииии ии (гушшшшшшшш)
Я стига си се отчайвал![]()
И аз ще съм самичка тая година ама к'во от товаЯвно никой не е заслужил да е с мен на празника
![]()
![]()
ooo yeeeeПървоначално написано от slim__shadygirl
![]()
![]()
![]()
![]()
I know I should stop believing ... !
* ! ... Unknown ... ! *
До Свети Валентин има цели две седмици...Никой не знае какво ще се случи до тогава ;]]
Много станахме беНe драматизирам чак толкова... просто нямаше кой да почерпя снощи, след взет изпит
... Става ми малко тъпо като гледам влюбени (happy) навсякъде около мен, ама пак ще се празнува Трифчо
![]()
(hug)Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
Може, може... нищо не се знае :PПървоначално написано от galenata
А дано
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
да бе много е гадно! а ние се разделихме с моята преди седмици, а още по-жалко е че имам рожден ден на 12.02. направо ми се плаче че няма да има кого а гушна на този ден...
Много гадно, но може би на следващия Свети Валентин няма да си самичък![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ти си пълен идиот
П.С. Нищо лично
Абе те хората не случайно са измислили два празника на един денАз вече се примирих че ще съм сама,ама наистина си е малко подтискащо всички около теб да да повтарят колко обича еди-кой си,а ти да седиш и да си мълчиш
![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
И моя Р.Д. е на 12.02Първоначално написано от kypo
Ама хич не искам да идва
![]()
nicolepcd е права...Не само на тоя тъп празник можеш да покажеш на някое момиче,че я обичаш и т.н...И аз съм бил в такова положение![]()
....mddz i az sym taka,no ne go useshtam taka zle,kakto qvno ti.. ;]i moq den shte doide a do togava shte si prazuvam TRIFON ZA REZAN!![]()
с толкова много момчета мога да празнужам този празник но едва ли ще съм с някое от тях![]()
Хленчиш,оплакваш се...а си момче.Браво.А да те питам,каква е тази думичка "alone" в заглавието? :/ ние българите си имаме думичка на нашия роден език,която е еквивалентна на избраната от теб английска и се казва - сам (сама -ж.р.)Иначе...кво ти пука,празнувай Трифон Зарезан.Мен Св.Валентин не ме кефи.И се осъзнай малко... повярвай ми,че има много по-големи и много по-гадни проблеми от това да си на Св.Валентин сам и ако на теб това ти е проблема...някой хора си мечтаят да са на твое място.Айде със здраве и се дръжте малко как си трябва,а не да хленчите.С хленчене нищо не става.
[quote="FunnYboY"]Много станахме беНe драматизирам чак толкова... просто нямаше кой да почерпя снощи, след взет изпит
... Става ми малко тъпо като гледам влюбени (happy) навсякъде около мен, ама пак ще се празнува Трифчо
![]()
Виж влюбени ще виждаш винаги,това,че не си успял да подариш подарък на любим човек за Свети Валентин да не те отчайва,това значи че още не е дошъл момента или не е дошло точното момиче,но спокойно един ден ще подариш подарък на половинката ти на този празник.Пък виш подарък за Свети Валентин можеш да подариш и на най-добрата ти приятелка,аз така правя за най-добрия ми приятел всяка година му купувам нещо за празника![]()
ебати якото! на колк оставаш ако не е тайна? аз ставам на 22Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
Ееее батеПървоначално написано от kypo
Аз пък ставам на 18 :P
има само 1 празник... Трифон Зарезан.. Свети Валентин е само да подсеща мъжете че жените имат нужда от малко романтика поне 1 път в годината
emi i az na tozi sveti valentin sh sam sami4ka.. pone zasega taka se o4ertava, sumnqva me neshto da se promeni dotogava amaa jivota produljava, trifon zarezan sushto e praznik![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33