.
Затворена тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 64

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Св.Валентин, alone, за кой ли преден път... :(

Цитирай Първоначално написано от FunnYboY
    Такъв ли ми е късмета?
    Да!
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

И аз ще съм alone за кой ли път.
    бОлкаТа никОга нЕ сПиРа - сПиРа да тИ пукА, че тЕ бОли..

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от FunnYboY
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Е, то можеш да подариш на момичето си нещо и да прекараш "звезден миг" с нея, дори и да не е Св. Валентин. Не знам защо трябва да дойде тоя "празник" и чак тогава всички се сещате колко се обичате Не е правилно това. За мен тоя ден си е обикновен и не го свързвам с нищо, освен със стотиците теми в тийнпроблем
    Не съм от хората, които подаряват само по повод.

Бялата роза, когато се събудиш, или плюшката докато спинкаш, целувката по време на залез на морето... мисля че не са за пренебрегване

Не оставяй с грешно впечатление за мен

Просто искам един различен Св.Валентин
    и за теб ще си дойде времето,нямаш избор освен да чакаш
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Град
    40 Miles from the Sun
    Абе, т'ва ако ти е най-големия проблем ся ...
    Хабите се за излишни глупости. По-добре вземете оценете това, което имате, а не това, което нямате.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Не си първия нито последния който ще прекара сам Св.Валентин... но в крайна сметка кое е по важно... да прекараш един ден определен за ден на влюбените с някой или през цялата останала година да имаш човек до теб...?! Това че нямаш човек до себе си не значи че не можеш да прекараш добре... излез с приятели...отидете навън...не се затваряй във вас съжалявайки се че нямаш гадже..!!!

Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Е, то можеш да подариш на момичето си нещо и да прекараш "звезден миг" с нея, дори и да не е Св. Валентин. Не знам защо трябва да дойде тоя "празник" и чак тогава всички се сещате колко се обичате Не е правилно това. За мен тоя ден си е обикновен и не го свързвам с нищо, освен със стотиците теми в тийнпроблем
    Напълно подкрепям.
    Get what you can and never get back

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Красиииииииииииииииииииии ии (гушшшшшшшш)
    Я стига си се отчайвал
    И аз ще съм самичка тая година ама к'во от това Явно никой не е заслужил да е с мен на празника

Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от slim__shadygirl
    Цитирай Първоначално написано от Axe_vs_Sword
    Е, ти поне си изпитал любовта, а на някои дори тя не се усмихва.
    Мм дам
    Аз също ще съм самичка на "Св.Валентин",ма не ми дреме особено. Затова пък има и "Трифон Зарезан" нали?
    ooo yeeee
    I know I should stop believing ... !

* ! ... Unknown ... ! *

До Свети Валентин има цели две седмици...Никой не знае какво ще се случи до тогава ;]]

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Много станахме бе Нe драматизирам чак толкова... просто нямаше кой да почерпя снощи, след взет изпит ... Става ми малко тъпо като гледам влюбени (happy) навсякъде около мен, ама пак ще се празнува Трифчо

Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    Красиииииииииииииииииииии ии (гушшшшшшшш)
    (hug)

Цитирай Първоначално написано от galenata
    До Свети Валентин има цели две седмици...Никой не знае какво ще се случи до тогава ;]]
    Може, може... нищо не се знае :P А дано
    ~ EviL DeViL ~

Град
    бълХаристан
    да бе много е гадно! а ние се разделихме с моята преди седмици, а още по-жалко е че имам рожден ден на 12.02. направо ми се плаче че няма да има кого а гушна на този ден...

Мега фен Аватара на mynichka
    Много гадно, но може би на следващия Свети Валентин няма да си самичък
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Ти си пълен идиот
    П.С. Нищо лично

Град
    Инкогнито
    Абе докато имаш ръце никога няма да си самотен

Абе те хората не случайно са измислили два празника на един ден Аз вече се примирих че ще съм сама,ама наистина си е малко подтискащо всички около теб да да повтарят колко обича еди-кой си,а ти да седиш и да си мълчиш
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Град
    Цитирай Първоначално написано от kypo
    да бе много е гадно! а ние се разделихме с моята преди седмици, а още по-жалко е че имам рожден ден на 12.02. направо ми се плаче че няма да има кого а гушна на този ден...
    И моя Р.Д. е на 12.02 Ама хич не искам да идва

Повече от фен Аватара на WooDy
    Град
    оmг о.О sмqтаi ;D
    nicolepcd е права...Не само на тоя тъп празник можеш да покажеш на някое момиче,че я обичаш и т.н...И аз съм бил в такова положение

....mddz i az sym taka,no ne go useshtam taka zle,kakto qvno ti.. ;]i moq den shte doide a do togava shte si prazuvam TRIFON ZA REZAN!

с толкова много момчета мога да празнужам този празник но едва ли ще съм с някое от тях

Хленчиш,оплакваш се...а си момче.Браво.А да те питам,каква е тази думичка "alone" в заглавието? :/ ние българите си имаме думичка на нашия роден език,която е еквивалентна на избраната от теб английска и се казва - сам (сама -ж.р.)Иначе...кво ти пука,празнувай Трифон Зарезан.Мен Св.Валентин не ме кефи.И се осъзнай малко ... повярвай ми,че има много по-големи и много по-гадни проблеми от това да си на Св.Валентин сам и ако на теб това ти е проблема...някой хора си мечтаят да са на твое място.Айде със здраве и се дръжте малко как си трябва,а не да хленчите.С хленчене нищо не става.

[quote="FunnYboY"]Много станахме бе Нe драматизирам чак толкова... просто нямаше кой да почерпя снощи, след взет изпит ... Става ми малко тъпо като гледам влюбени (happy) навсякъде около мен, ама пак ще се празнува Трифчо

Виж влюбени ще виждаш винаги,това,че не си успял да подариш подарък на любим човек за Свети Валентин да не те отчайва,това значи че още не е дошъл момента или не е дошло точното момиче,но спокойно един ден ще подариш подарък на половинката ти на този празник.Пък виш подарък за Свети Валентин можеш да подариш и на най-добрата ти приятелка,аз така правя за най-добрия ми приятел всяка година му купувам нещо за празника

Град
    бълХаристан
    ебати якото! на колк оставаш ако не е тайна? аз ставам на 22

Град
    ебати якото! на колк оставаш ако не е тайна? аз ставам на 22
    Ееее бате Аз пък ставам на 18 :P

има само 1 празник... Трифон Зарезан.. Свети Валентин е само да подсеща мъжете че жените имат нужда от малко романтика поне 1 път в годината

Град
    у вас ;]
    emi i az na tozi sveti valentin sh sam sami4ka.. pone zasega taka se o4ertava, sumnqva me neshto da se promeni dotogava amaa jivota produljava, trifon zarezan sushto e praznik
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си