.
Затворена тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64

Град
    Far Away
    Какво толкова много се напрягате за тоя празник. Погледнете от добрата страна ще може да отпразнувате Трифон Зарезан с едно подобаващо напиване. Аз си имам приятел, но въпреки това смятам да празнувам Трифон Зарезан. Любовта не се показва само на 14 февруари. Тя се показва всеки ден.

Цитирай Първоначално написано от dasd1
    има само 1 празник... Трифон Зарезан.. Свети Валентин е само да подсеща мъжете че жените имат нужда от малко романтика поне 1 път в годината

Абсолютно точно!!!Мразя го тоя празник.Ще се напия на Трифон Зарезан

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Повече от фен Аватара на wersa4e
    Град
    Северен полюс
    Ами виж мой човек нз на колко си ама аз за 18 години живот виаги съм посрещал този празник сам... и ако се мислиш за кърък но карай да върви пък каквото ще да става ...горе гавата.
    КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА

Re: Св.Валентин, alone, за кой ли преден път... :(

Цитирай Първоначално написано от FunnYboY
    Какъв ли карък ме е потгонил, че все връзките ми се разваляха около зимата, преди св.Валентин.

Нима, с какво съм го заслужил?

Толкова исках да подаря нещо искренно на нечие съкровище, да прекарам един звезден миг... Всъщност май никога не е съвпадало досега, да има с коя

Такъв ли ми е късмета?
    Е, и аз съм така! Ама да не се отчайваме и да се надяваме догодина да не е така...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

14.02 сама....? Не мисля Ангаже ми е целия ден още от сега
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Голям фен
    Град
    stz/Varna
    Та както и да е... 4етито на вси4ки ви

Аз си останах сам... какшо да се праши, но пък съм с компанич
    ~ EviL DeViL ~

Еее и аз сама ... ама какво да се прави, да се надяваме догодина да не е така. Айде да ни е честит на всички празника!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на Tempest
    Град
    Дружба
    хъхъхъ аз и с компания не съм... хахах ама е яко - сам в къщи на 14.02... кефи ме как реагират хората и почват да ме съжаляват и т.н. ама мен ми е през правия, че е 14... важното е, че съм сам в нас и мога да си надъня без да чуя конско

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от fuckUall
    еми явно такъв ти е късмета..
    Няма такова нещо като "късмет"!!!
    Късмета не съществува... нарича се сътба....

Хмм моят пръв Св Валентин прекаран с момиче беше този 2009 . Не се притеснявай и твоя момент ще дойде : )

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората

Re: Св.Валентин, alone, за кой ли преден път... :(

Цитирай Първоначално написано от FunnYboY
    Какъв ли карък ме е потгонил, че все връзките ми се разваляха около зимата, преди св.Валентин.

Нима, с какво съм го заслужил?

Толкова исках да подаря нещо искренно на нечие съкровище, да прекарам един звезден миг... Всъщност май никога не е съвпадало досега, да има с коя

Такъв ли ми е късмета?
    С този пост ти субкомуникираш с всички от форума че си асоциален смотаняк. Поработи първо над това. После момичетата ще спрат да си тръгват от теб.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

h3h3 4e da ne s1m Vanga 4e da ti kaja k1f ti e k1smeta ama qsvo da p1k i kat izka6 da podari6 ne6to iskreno tolkos li nqma nqkvo momi4e da si xar i da i podari6 ne6to iskreno za edin " zvezden mig "
    <Pr@vQ k@kV0t0 tRqBv@ p1k d@ $t@v@ k@kv0t0 6t3>

Да ти имам проблемите, сериозно. Звездни мигове имало само на внесен от майната си празник ,боже.

Аз какво да кажа, като последните 2 години не съм могъл да си намеря никоя по време на цялата година?

Пфффффф. Все ще си измислят некви проблеми...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Мина празника.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си