.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Всяка вечер съм топъл.Погледнете плс.

Здравейте ескам да ви попитам,защо всяка вечер съм топъл и то най-вече вечер.Нямам температура а съм топъл а накога ме и боли глава.Въможно ли е да е от прекаленото стоене на коппютъра.Аз наистина седя по много сиг на ден 7-8 през седмицата и около десетина през събота и неделя не ми мърдат.Така де седя по наистина мн.Възможно ли е да получа рак на мозъка и вякакви такива мн. сериозни заболявания.И това че всяка вечер съм топъл а в нас даже е студеничко,но нямам температура.Моля Ви помогнете ми!

Град
    Страната на Чудесата
    чак пък рак да получиш, щото висиш пред компютъра едва ли
    ако толкова се тревожиш иди на лекар
    Fighting for nothing is what you're born for.

Голям фен Аватара на scyLLa
    Ами нищо чудно да е от компютъра.За рак на мозъка едва ли, НО имаше един случай дето едно момиче беше получило някакво сътресение на мозъка заради прекалненото стоене пред правеца иначе ако си топъл можеш да влезнеш в хладилника и на другата сутрин да отидеш на лекар ...
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Град
    Перник
    Болката в главата може да се обясни от проблемите с очите.Или пък ако имаш синузит от който идват и проблемите с очите и от които идва главоболието.Щом нямаш температура нищо ти няма..
    Never let the fear of striking out keep you from playing the game

Град
    Пловдив
    Ох и аз съм така вечно ми е топло..По потник стоя и в момента даже...Едва ли е от компютъра.Излизай по-често,разхождай се навън,разхлаждай се (:
    "Fear is stronger than love.Trust nobody." Tupac Amaru Shakur (:

Now you see him, now you don't..
    They got me starin at the world through my rearview
    Go on baby scream to God, he can't hear you ...

Вероятно имаш проблем в очите и постоянното натоварване от копютъра на едното око и причинява главобол.Напълно нормално дори задължително е вечер телесната температура да е околко 37 градуса.Недей да висиш по толкова време пред компа.Увреждаш си половата система заради постоянното седене и притискане на кръвоносни съдове,причиняваш с гръбначно изкривяване,може да задълбочиш вероятния проблем с очите (астигматизъм неравност на очната леща попринцип е вродено ако някой от родителите ти го има).
    Йога и мъдрост

Супер фен
    С какъв монитор е компа ти?Обикновен екран или LCD?Кинескопите облъчват колкото и да е малко.Освен това излъчват мощни електромагнитни вълни.Облъчването на главата превъзбужда вегетативната нервна система и усещаш топлина.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си