- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ш*бана любов....
Блокираш я по skype msn-и и такива триеш и номера от телефона си и сичките нейни снимки от компютъра си и малко по малко ще я забравиш
Ми тогава,защо си още с нея?!Първоначално написано от suantito
Е ясно - обичаш я,но с времето ще я забравиш ... Вярно,може да минат 1-2-5-10 месеца,но поне болката в сърцето ти ще намалява,а ако отново й простиш тя пак ще направи подобна идиотщина ... ще се разделите ОТНОВО ... после ти ОТНОВО ще й простиш ... И така до кога?!
Я не си съсипвай хубавите години заради някаква курва,която дори не те заслужава ... Обади се на приятелите си,излезте,извини им се за държанието си и се забавлявай с тях!!!
Ти си й позволил да се държи по този начин с теб и да си играе и затова и го прави... Както всеки човек и ти си имаш достойнство нали? Уважаваш ли себе си? Ако да сам сложи край на цялата тая е*авка с тебе! Спри да й говориш, спри да й пишеш, ако се наложи даже я блокирай в скайп...Ако ти звъни или ти пише смс-и не й вдигай, не й отговаряй... Воля му се казваИ вместо да се сдухваш по цял ден звънни на приятелчетата, излезте, идете някъде на купонче или на дискотека - ЗАБАВЛЯВАЙ СЕ ЧОВЕЧЕ, сега ти е времето... Не се заробвай с мисли за момчие, което изобщо не те оценява! И най-важното - не спирай да се усмихваш, защото не знаеш кога, къде и кой може да се влюби в усмивката ти
![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Както Ал Бънди беше казал "Любовта не само е сляпа, но и тъпа"
Не позволявай да се потрети..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Човек, сам си го правиш. Виждаш че е офсъ, и пак и ходиш по г*за. Ходили сте, наранила те е - ми бий и шута от живота ти и това е. Докажи си че си силен и едно момиче не може да те прекърши. Няма такова нещо като "все нея виждам, все за нея симисля" просто те е страх да приемеш че всичко е свършило(всъщност още няколко причини се сещам, но пиша тази)...Покажи малко воля и я изритай от живота си. Бъди уверен и всичко ще е по лесно. Давам за пример себе си - лед доста дълга връзка се изправих на крака само за няколко дена. Момичето и новия и приятел са около мен всеки ден, аз ги виждам, говорим си, излизаме, лафим... Дори живеем заедно с девойката.
Така че всичко възможно, само трябва да имаш смелост и воля.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Хубаво е че осъзнаваш какво става,но пак и пак се връщаш при нея...сам си си дал сметка че тя само те наранява и знае че ще се върнеш при нея,така че продължава да го прави.Вземи се в ръце и й покажи кой си и че имаш достойнство
К**ки....занимаваш ли се с такива,само ще страдаш.Хвани си някоя друга.Разбито сърце рано или късно ще има,но ако това е твоето се научи да не ти пука и да продължаваш напред.![]()
няма по глупаво нещо от влюбен мъж! Воля ти трябва простоПървоначално написано от suantito
![]()
...
Ами... просто трябва да я забравиш! И ти виждаш, че те оставя не за 1 път, помисли си хубаво! Според мен няма смисъл да си пилееш нервите заради такава лигла (с извинение) дет ти се подиграва!![]()
![]()
УСПЕХ!
http://pleasehelp.hit.bg/
~Money, possession, obsession, present yourself, press your clothes... Comb your hair, clock in, you just can't win, just can't win!!! And the things you own, own you now!!!~
Има едно нестандартно решение как да си изкараш момичето от главата. ПЪЗЕЛ. Повярвай ми действа!!! Един пъзел от хиляда парчета сядате 3ма влюбени загубени и сте вие. Вчера един приятел ми вика "Нямаш си на идея този пъзел как ме кара да забравя мъките си, изцяло се фокусирам в/у него"
Ела при мне и няма да се сетишза нея и за мигПървоначално написано от suantito
![]()
Тази тема я имаше и преди, та колко пъти ще я пускаш бе мен?
Както и да , излез и се поразкарвай и се заглеждай по други момичета, не е само тя на този скапан свят, и ти си човек, все някога ще те оценят като такъв, а пък тази направо си е лигла отвсякъде.И тя ще разбере болката, когато се влюби и въпросният човек да започне да й прави гадно!![]()