Най-добрия ми приятел ме целуна по бузата ... знам ще кажете какво толкова ... но той много добре знае , че имам гадже .. знае как се развиват нещата знае всичко за нас ... една вечер когато се скарах с гаджето ми ... Той ми каза (стана нещо на въпрос не помня точно какво ) " сега сме само приятели за по - нататък може нещо повече " , а аз му казах " незнам едва ли ... за мен този момент не е дошъл и докато не дойде не мога да ти кажа нищо , защото всяко положително нещо казано от мен по този въпрос би ти дало някаква надежда за нещо което едва ли ще се случи " а той ми прати " :х :s " И онзи ден докато го прегърнах за довиждане той ме целуна ... аз не знаех какво да кажа и казах само " тц защо го правиш това ... хайде заминавай ... " сега ми е малко гузно заради тази целувка ... незнам дали да кажа на приятеля си .. ако му кажа ще се ядоса , защото той си мисли , че между нас има нещо повече от само " най-добри приятели ... " вярно е има , но само от негова страна ... Ядосах се и за това , че ме целуна ... много добре му казах , че за сега няма нищо ... а той ... прекрачи малката граница от приятелството и любовта ... Бихте ли дали съвет да кажа ли на приятеля ми ... и какво да правя с най-добрия ми приятел Благодаря предварително