.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Голям фен
    Благодаря на всички които са ми дали съвет ... реших , че най-добре ще е да се отдръпна ...

Град
    In Devil's Castle
    вечните 'най-добри приятели' а колко са такива, това е друг въпрос.
    someone else...

Е ти като го прегръщаш, а си имаш гадже му даваш напразни надежди не можеш ли да се усетиш. Ако това момче има чувства към теб по-добре спрете контактите за извесно време или ти си изясни нещата- наистина ли не искаш нещо повече?

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Било е целувка по бузата, какво толкова ..
    Да, въпреки че си го предупредила те е целунал - не е правилно, но ..
    Няма смисъл да казваш на приятеля си, само ще го ядосаш за нищо и никаква целувка, а на най-добрия си приятел кажи, че повече не искаш целувки за чао, а само гушкане
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Абеее, не съм чела предните мнения ама..КАК по дяволите, можеш да знаеш, че той има нещо повече от приятелски чувства към теб и все още д асте толкова близки. Представи си - той има задни мисли, представя си как е на мястото на гаджето ти, как те целува как сте двамата в едно легло. Егати извратената история. Постави някаква граница - намали чатовете, излизанията, прегръдките..Бъдете близки познати, ама най-добри приятели - WTF?!
    *◊¤ ...Пърхането на пеперудено крило може да причини тайфун на другия край на света...¤◊*

Еми приятеля ти е абсолютен капут.Аз бях г/д в подобна ситуация , само че от гледната точка на гаджето. И аз се побърквах като оня започваше да и се обяснява в любов и да и говори разни тъпотии за мен и т.н. Сигурен съм , че ако кажеш на гаджето ти и той мн ще се ядоса и изобщо няма да го виня(аз предпочитам да ми кажат , защото честността е едно от най-важните неща в една сериозна връзка). А и щом толкова много държиш на гаджето си защо се прегръщаш за довиждане с човек , който ясно ти е заявил , че за него не си просто приятел ?! Като че ли нарочно си търсиш поводи за интриги. Най-добре прекрати всякакви взаимотношения с него , защото той няма да си промени гледната точка към теб.Никога няма да сте просто най-добри приятели . Той винаги ще има нещо повече и няма да понесе да те гледа с друг ...
    Предполагам , че ще си останете просто познати .. съжалявам .. гадно е , но е така . Успех и моя съвет е да споделиш това с гаджето си и да го убедиш , че няма за какво да се притеснява и да не се прави на мъж и да се забърква във физически саморазправи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си