Еми приятеля ти е абсолютен капут.Аз бях г/д в подобна ситуация , само че от гледната точка на гаджето. И аз се побърквах като оня започваше да и се обяснява в любов и да и говори разни тъпотии за мен и т.н. Сигурен съм , че ако кажеш на гаджето ти и той мн ще се ядоса и изобщо няма да го виня(аз предпочитам да ми кажат , защото честността е едно от най-важните неща в една сериозна връзка). А и щом толкова много държиш на гаджето си защо се прегръщаш за довиждане с човек , който ясно ти е заявил , че за него не си просто приятел ?! Като че ли нарочно си търсиш поводи за интриги. Най-добре прекрати всякакви взаимотношения с него , защото той няма да си промени гледната точка към теб.Никога няма да сте просто най-добри приятели . Той винаги ще има нещо повече и няма да понесе да те гледа с друг ...
Предполагам , че ще си останете просто познати .. съжалявам .. гадно е , но е така . Успех и моя съвет е да споделиш това с гаджето си и да го убедиш , че няма за какво да се притеснява и да не се прави на мъж и да се забърква във физически саморазправи