- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Бръснене интимно начини и още интересни въпроси СПЕШНО!!!
Аз не казвам, че стават повече.. Имах друго в предвид. Да кажем, че си махаш космите.. къде.. къде.. до пъпа например... но, ако със съмобрасначката обхванеш без да искаш и косми над пъпа те също растат после по- тъмни и твърди и трябва да ги бръснеш отново и отново и така все по- нагоре. Това имах в предвит като отоговорих с "да" на въпроса дали се разпространяват. Просто не ми се обясняваше.
по моя личен опит ако се бръснеш по посока на косъма няма да са толкова твърди... но ти препоръчвам ако от скоро се бръснеш да намериш друга алтернатива (депилатоара е същото) като кола маска, пинсета или епилатор....
"Трай бабо за хубост"мисля че бая ще те боли, ако ползваш начин различен от Gillette. Въпрос 7 е свързан дали оказва влияние върху косментата покривка или по принцип ?
Той е по принципот това което прочетах научих доста дано и на някой друг помогне тази тема! Всички важни въпроси за един Teen отностно интимните части са тук
![]()
Космите трябва да се отстраняват чрез епилация,бръсненето е ВРЕДНО!!!!
Нали се сещаш как боли :Д по-добре вредно но безболезнено, е освен ако не се порежеш :ДПървоначално написано от SoFarSoG00d
Боли само първия път,после се свикваПървоначално написано от Jesus
![]()
Ся пък вредно...с какво е вредно как вреди ?
Не използвам 'вредно' в буквален смисъл,просто искам да кажа,че бръсненето не е добър начин за отстраняване на косми.