.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Я сега кажете какво мислите ... ???

Naskoro 4etox statiq deto pi6e6e 4e po4ti si4ki sme bisexsualni. I vi pitam kakvo mislite za bisexsualen МЪЖ pitam i dvata pola ?!

Град
    Paradise
    Познавам такъв. Най-добрият ми приятел е и е много свестен човек.

Човек като човек. Всеки може да прави каквото иска и с когото иска. Личен избор...
    To be yourself is all that you can do...

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    еми...по принцип нямам нищо против тях само да не ми е гадже щото ако е..не стига че ще го ревнувам от момичета ами и от момчета и ще ми дойде в повече

Cruel Intentions

Малко странно е и повечето, когато се сблъскаме с такъв мъж го определяме като "гей" , но аз мисля, че както момичетата може да се каже, че ги разбират всички така трябва да е и за момчетата просто трябва да си го издействат......

Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    еми...по принцип нямам нищо против тях само да не ми е гадже щото ако е..не стига че ще го ревнувам от момичета ами и от момчета и ще ми дойде в повече
    +1 На мен сега и момичетата са ми достатъчни Иначе нищо против!Наистина определят мъж който е би като гей..но то пък и няма лошо,аз иначе определям гейовете и лесбийките на едно ниво.Забелязала съм обаче, че за повечето хора гейовете са гнусни,а лесвийките са яки..Еми аз съм си твърдо хетеро и за мен няма разлика ПЪК

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Град
    Долината На Идиотщината
    Абе там бисексуални и гейове там да си правят квот си правят само да не ме доближават нямам нищо против стига да не се занимават с мен..

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Точен отговор не може да се даде, тъй като ВСЯКО ЖИВО СЪЩЕСТВО на тая земя страда от подобни предразсъдъци колкото и да го отричат, а при някои е даже несъзнателно..

Аз съм на моменти.
    В един момент може да ми се струват гнусни, гадни, без капка акъл, а в друг - точно обратното. А най-често не ме вълнува, нито засяга личния живот (+личния избор) на такива хора.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от hrisis
    Човек като човек. Всеки може да прави каквото иска и с когото иска. Личен избор...

Дам това е заради образование в хипофизата което определя сексоалната ни ориентация,то трябва да е с размерите на грахово зърно,но няма човек на земята който да има такава големина и то варира между големините на песачинка и оризово зрънце.Ако липсва и в зависимост от големината се определя дали ще си хомо,хетеро или би.
    Йога и мъдрост

Град
    *Някъде ..В..Бургас *
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    Не ме интересува какво казва светът за теб ,
    не ме интересува ,че не те харесват ,
    явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !

ми и те са хора кво толко всеки със свойте си предпочитания
    Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]

бисексуален мъж-отврат
    за жена става ама мъж-гадно
    I can't stop myself from loving you <3

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от cinderella_gugutka

бисексуален мъж-отврат
    за жена става ама мъж-гадно
    И що така? Много си ми е пич най-добрия приятел (БИ).

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от fuckUall
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Просто спирам да мисля !

Мега фен
    ми малко ще ми е гнусно да знам, че гаджето ми се е натискало (и още кво ли не) с мъж
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Еми все ми е тая...Нямам нищо против...Все пак всеки исбира какво да прави и какво не в живота си

Град
    Skenderland
    Цитирай Първоначално написано от Nitroglycerin
    Дам това е заради образование в хипофизата което определя сексоалната ни ориентация,то трябва да е с размерите на грахово зърно,но няма човек на земята който да има такава големина и то варира между големините на песачинка и оризово зрънце.Ако липсва и в зависимост от големината се определя дали ще си хомо,хетеро или би.
    Няма точно мнение защо хората са хомо,хетеро или би.Има много теории,но нито една не е доказана!
    По темата-нищо против нито към мъжете,нито към жените!Мен не ме интересува кой с кого си ляга!Интересува ме човекът,не какво прави в личен план.
    Сърцето има разумни методи,неведоми на разума!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Всеки си преценява какъв да бъде и какво му харесва...никой не може да съди някой за неговия избор...така че не ми пречат хорицата...познавам и момчета и момичета с такава сексуалност... съвсем обикновени хора са си...

Кво да мислим,21 век сме
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Нямам нищо против тях.Обикновенни хора... с малко по-меки чувства

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си