- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Я сега кажете какво мислите ... ???
Naskoro 4etox statiq deto pi6e6e 4e po4ti si4ki sme bisexsualni.I vi pitam kakvo mislite za bisexsualen МЪЖ pitam i dvata pola ?!
Познавам такъв. Най-добрият ми приятел е и е много свестен човек.
Човек като човек. Всеки може да прави каквото иска и с когото иска. Личен избор...
To be yourself is all that you can do...
еми...по принцип нямам нищо против тях само да не ми е гаджещото ако е..не стига че ще го ревнувам от момичета ами и от момчета и ще ми дойде в повече
![]()
Cruel Intentions
+1 На мен сега и момичетата са ми достатъчниПървоначално написано от mysterious93
Иначе нищо против!Наистина определят мъж който е би като гей..но то пък и няма лошо,аз иначе определям гейовете и лесбийките на едно ниво.Забелязала съм обаче, че за повечето хора гейовете са гнусни,а лесвийките са яки..Еми аз съм си твърдо хетеро и за мен няма разлика ПЪК
![]()
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Абе там бисексуални и гейове там да си правят квот си правят само да не ме доближаватнямам нищо против стига да не се занимават с мен..
Точен отговор не може да се даде, тъй като ВСЯКО ЖИВО СЪЩЕСТВО на тая земя страда от подобни предразсъдъци колкото и да го отричат, а при някои е даже несъзнателно..
Аз съм на моменти.
В един момент може да ми се струват гнусни, гадни, без капка акъл, а в друг - точно обратното. А най-често не ме вълнува, нито засяга личния живот (+личния избор) на такива хора.
Дам това е заради образование в хипофизата което определя сексоалната ни ориентация,то трябва да е с размерите на грахово зърно,но няма човек на земята който да има такава големина и то варира между големините на песачинка и оризово зрънце.Ако липсва и в зависимост от големината се определя дали ще си хомо,хетеро или би.
Йога и мъдрост
Първоначално написано от ivcheto0o
Не ме интересува какво казва светът за теб ,
не ме интересува ,че не те харесват ,
явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !
ми и те са хора кво толко всеки със свойте си предпочитания![]()
Do you think it hurts to die? Or it's hurting so much more to stay alive... ;]
![]()
бисексуален мъж-отврат
за жена става ама мъж-гадно
I can't stop myself from loving you <3
И що така? Много си ми е пич най-добрия приятел (БИ).Първоначално написано от cinderella_gugutka
Първоначално написано от fuckUall
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
ми малко ще ми е гнусно да знам, че гаджето ми се е натискало (и още кво ли не) с мъж![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Еми все ми е тая...Нямам нищо против...Все пак всеки исбира какво да прави и какво не в живота си![]()
Няма точно мнение защо хората са хомо,хетеро или би.Има много теории,но нито една не е доказана!Първоначално написано от Nitroglycerin
По темата-нищо против нито към мъжете,нито към жените!Мен не ме интересува кой с кого си ляга!Интересува ме човекът,не какво прави в личен план.
Всеки си преценява какъв да бъде и какво му харесва...никой не може да съди някой за неговия избор...така че не ми пречат хорицата...познавам и момчета и момичета с такава сексуалност... съвсем обикновени хора са си...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Кво да мислим,21 век сме![]()
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Нямам нищо против тях.Обикновенни хора... с малко по-меки чувства![]()