.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Търся презервативи

Търсих в търсачка, но ми излязоха страшно много теми... Ако някой намери сходна тема на моята да я постне и да се затвори тази

Искам да ми препоръчате презервативи различни от дюрекс, спортекс и виталис... (естествено подминавам тези тип "млад татко" от по 20 ст. )
    Това са най-исвестните марки, но с всички съм имала проблеми... Не съм чувала други марки, така, че се нуждая да ми препоръчате някоя (не да ми изброите колко марки презервативи знаете, а да ми препоръчате марка)

Мерси предварително

П.П. Проблемите са следните
    1. Спортекс се късат
    2. Дюрекс са къси, неудобни, прекалено много се усещат и се свличат
    3. Виталис не се разгъват добре, приятеля ми изпитва болка с тях и му стягат

Все пак, ако знаете разновидност от някоя от марките по-горе, които мислите, че все пак са подходящи, може и тях да споменете, но кажете, защо... в смисъл.. не да ми напишете "Синия виталис " и аз да не знам какво толкова му харесвате на тоя син виталис

Град
    2 крачки пред ТЕБ !!!, България
    Приятеля ти е претенциозен и ти намеква тънко да махнете гумата.
    Всяка една от марките кондомки който изброи си има по няколко модела не може нито един от тях да не стават.

Относно Виталис дам СИНИЯ е як кефи ме. Това за разгъването не знам от къде ви дойде на акъла.
    В последно време най ме кефи Дюрекс ЛОВ !!! Хем 4ри хем са готинки.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ем аз харесвам зеления виталис (ещтра лардж ).Има едни Самурай,пробвай ги

Всъщност приятеля ми настоява за презерватив На мен ми е по-добре без, ама сме си страхливи Мерси за отговора Ние не сме пробвали много от моделите
    Пробваи сме класическите дюрекс и едни техни оребрени ;/
    За виталис - сини, оранжеви и червени
    Спортекс - лилави

Дюрекс имат забавни разновидности , като цвят на кутийката. Иначе Араузер не са лоши, те са оребрени в края , Селект са разноцветни , Елит май имаха повече лубрикант, на мен ми харесват, защото опаковката им е лилава...Иначе ultra thin са по-тънки, и те не са лоши ... Общо взето не правя много разлика в усещането, ползвам ги, когато трябва Рошото да свършва. А иначе имаше едни спортекс с точици по тях, май бяха черни с китара (опаквоката) ... Знаеш ли, отиваш в някой супер маркет и разглеждаш, пък каквото си харесаш - в кошницата и това е...
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    зелени sportex

Сещам се за едни lifestyle, но незнам дали ги има още.
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Град
    Софийско поле
    Цитирай Първоначално написано от xplay
    Сещам се за едни lifestyle, но незнам дали ги има още.
    Има ги.
    Down On The Farm!!!

Ами с приятеля ми преди имаползвахме само Sportex Light и не се е късал.

lifestily no nesum gi polzvala i nezn....

отиди в аптеката и вземи няколко вида и ги пробвайте следващия път други и си изберете най подходящите

Град
    В тъмното!

Re: Търся презервативи

Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    Търсих в търсачка, но ми излязоха страшно много теми... Ако някой намери сходна тема на моята да я постне и да се затвори тази

Искам да ми препоръчате презервативи различни от дюрекс, спортекс и виталис... (естествено подминавам тези тип "млад татко" от по 20 ст. )
    Това са най-исвестните марки, но с всички съм имала проблеми... Не съм чувала други марки, така, че се нуждая да ми препоръчате някоя (не да ми изброите колко марки презервативи знаете, а да ми препоръчате марка)

Мерси предварително

П.П. Проблемите са следните
    1. Спортекс се късат
    2. Дюрекс са къси, неудобни, прекалено много се усещат и се свличат
    3. Виталис не се разгъват добре, приятеля ми изпитва болка с тях и му стягат

Все пак, ако знаете разновидност от някоя от марките по-горе, които мислите, че все пак са подходящи, може и тях да споменете, но кажете, защо... в смисъл.. не да ми напишете "Синия виталис " и аз да не знам какво толкова му харесвате на тоя син виталис

Durex - Нито са къси 205мм са дълги ..неса неудобни, а за свличането те са широки 52-54мм значи проблема не е от тях сещаш се откъде идва...
    Спортекс нямам намерение да пробвам...
    И Виталис нямам намерение защото съм доволен от Durex - всички съм пробвал някои са по-къси 173мм други нормални 205мм , разгъват се добре и досега никога не се е изхлузвал или късал ..
    All under heaven........

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    С нищо не са по-лоши тея от 20 ст. Това е насадено мнение ей така, без нищо. Хората които познавам и ги ползват - никога не са се оплаквали. Аз също. Дано не се случва де, но... това е. Пробвай, няма страшно!

BeHappYs наистина са къси, щом при разстягане стигат едва до половината на това, с което разполага приятелят ми и поради същата причина, че стигат до половината, се изхлузват, може модела да е такъв ддз - просо да сме подбрали нещо, което не е както трябва, но причината изобщо не е в момчето Мерси на всички

Град
    София / Бургас
    ми по-леко го раздавай с тея зъби

Цитирай Първоначално написано от Carlos
    С нищо не са по-лоши тея от 20 ст. Това е насадено мнение ей така, без нищо. Хората които познавам и ги ползват - никога не са се оплаквали. Аз също. Дано не се случва де, но... това е. Пробвай, няма страшно!
    Съгласна съм.Ние най-често тях ползваме и не е имало проблеми.
    Късат се,защото не са поставени правилно
    На нас нито ни се е късал,нито нищо.
    С какво толкова са по-различни,освен,че са обикновени и в цената
    В нищо според мен.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    В тъмното!
    Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    BeHappYs наистина са къси, щом при разстягане стигат едва до половината на това, с което разполага приятелят ми и поради същата причина, че стигат до половината, се изхлузват, може модела да е такъв ддз - просо да сме подбрали нещо, което не е както трябва, но причината изобщо не е в момчето Мерси на всички
    Аха ясно ем половината да не е с 410мм дълъг приятеля ти
    Ако има някакъв проблем с размера им щом до средата стига еми едва ли другите марки ще ти помогнат мисля че ги правят почти еднакакъв размер от 160-210мм трябва да ви правят по-поръчка и да измислят нова марка ГИГАНТ ха
    All under heaven........

Град
    Sофiiя City xD
    Цитирай Първоначално написано от ViolentSaint
    Всяка една от марките кондомки който изброи си има по няколко модела не може нито един от тях да не стават.
    точно

Град
    Варнааа, моретоооо, сините вълниииии!!
    LifeStyles Ultra Thin. Най-много ми харесват, защото не миришат много на латекс и са адски тънки. : )
    Sasho1988

Варна..

Цитирай Първоначално написано от ef4etyYy
    Цитирай Първоначално написано от ViolentSaint
    точно
    Абсолютно подкрепям!!

Връзваш се на простотии. Гумите са изключително раазтегливи независимо от цената - пълнил съм с вода, с въздух, разпъвал съм като ластик. Ако ще и като бата за бейзбол да му е голям пак ще може да се сложи.. По-вероятно е да се изхлузва щото му е тънък и не го запълва, но не и поради някаква друга причина. Или той некадърно го слага ;д

Чисти исмищльотини извинения са, недей са връзва на простотията му, и аз ако исках да го махна и аз така щях да лъжа
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Късат ви се щото не ги слагате правилно или ти си суха като пясък или и двете.

Това за неразгъването е голяма простотия - приятелят ти нещо не е в час и има нужда от уроци ми се струва, толкоз ли е схванат, че един кондом да не може да разгъне ;д

Не може от 3 вида и в 3-те да им има нещо... толкова глупави извинения не бях чул :Д

Дано не си набор 91 ;д
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от panther
    ми по-леко го раздавай с тея зъби
    Смислено мнение!
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

abe zabelqzvam vse pi6ete, ako ne go postavil pravilno. e kak moje da se postavi gre6no. akula ne mi go pobira moje li nqkoi da go postavi gre6no

точно от тези трите марки по-добри няма..това че ти си имал проблеми значи не си го поставил както трябва..говорил съм си с лице което работата му се свързва точно с тая област..и той лично ми каза, че ако знаеш как да го поставиш правилно, презерватива няма да ти даде никви отклонения и проблеми..и напълно вярвам в това..ако знаеш как да поставиш един презерватив..никога няма да се скъса..стига разбира се да го ползвашпо един път и да не е срока му на годност до 01/01/2006

Цитирай Първоначално написано от MakeMeLaugh
    Късат ви се щото не ги слагате правилно или ти си суха като пясък или и двете.

Това за неразгъването е голяма простотия - приятелят ти нещо не е в час и има нужда от уроци ми се струва, толкоз ли е схванат, че един кондом да не може да разгъне ;д

Не може от 3 вида и в 3-те да им има нещо... толкова глупави извинения не бях чул :Д

Дано не си набор 91 ;д

91 съм си харесвам си набора За спортекс съм чувала само хиляди оплаквания, но не са ми се късали... Значи ситуацията с разгъването е следната при дюрекс.. Той го слага правилно, но когато започнеме да го правиме, те се набират малко нагоре и стои до средата на пениса и го стяга А при виталис.. наистина и аз съм му ги слагала някой път, но те наистина не остават хубаво разгънати, а на места гумата се е прегънала и е двойничка (ако ме разбирате какво искам да кажа) и става дума за 1-2 сантиметра в това положение и чесно казано ни притеснява, че евентуално могат да се скъсат.. Допълнително го стягат и кожата му изскача като паласките на дебело момиче в тесни дънки... Това е просто... няма нищо общо с това да не ползваме презервативи

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си