.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Фен Аватара на Svalkata
    Град
    София

Преса за коса

Здравейте. Аз имам преса за коса от много време, но просто сега наскоро ми потрябва и я извадих и исках да си изправя косата, но не знам точно с коя приставка, някъде съм забутала указанието. Има 4 приставки - едната обикновна за вафлички, за букли, още една, която не зна за какво е и една друга, която мисля, че е за изправяне, но не съм сигурна.... Не е от най-модерните, но не е и лоша...сигурно се си помислите, че падам някъде от Марс, но просто не съм използвала досега...може ли някой да помага?
    Just gonna stand there
    And hear me cry
    But that's alright
    Because I love
    The way you lie
    I love the way you lie
    I love the way you lie..

Град
    Wonderland
    Ами тази,която е съвсем гладка и няма нищо по нея,може да е на самата преса сложена.

Фен Аватара на Svalkata
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Ами тази,която е съвсем гладка и няма нищо по нея,може да е на самата преса сложена.
    Да, и аз за нея си мислех, мерси много!
    А можете ли да ми кажете как да си предпазвам косата, защого се уврежда с пресата.
    Just gonna stand there
    And hear me cry
    But that's alright
    Because I love
    The way you lie
    I love the way you lie
    I love the way you lie..

Град
    Wonderland
    Цитирай Първоначално написано от Svalkata
    А можете ли да ми кажете как да си предпазвам косата, защого се уврежда с пресата.
    Трябва са си сложиш балсам,които е термоустойчив,обре е преди самото изправяне да си направила маска с бадемово масло,хубаво е да изкараш една нощ с нея,но това за балсамът е много важeн за да не гори косата,аз лищно ползвам този:
    http://www.hajvarazs.hu/uploadedimages/679.jpg
    Струва към 15-16лв,може да намериш и по-евтиния вариант на L'Oreal.
    Никога не изправяй косата си,ако си сложила преди това пяна,лак или гел-може да изгори.Това е в общи линии,гледай да не изправяш косата повече от 2 пъти месечно,че става кофти.

Фен Аватара на Svalkata
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Svalkata
    Трябва са си сложиш балсам,които е термоустойчив,обре е преди самото изправяне да си направила маска с бадемово масло,хубаво е да изкараш една нощ с нея,но това за балсамът е много важeн за да не гори косата,аз лищно ползвам този:
    http://www.hajvarazs.hu/uploadedimages/679.jpg
    Струва към 15-16лв,може да намериш и по-евтиния вариант на L'Oreal.
    Никога не изправяй косата си,ако си сложила преди това пяна,лак или гел-може да изгори.Това е в общи линии,гледай да не изправяш косата повече от 2 пъти месечно,че става кофти.
    Мерсиии, супер много
    Just gonna stand there
    And hear me cry
    But that's alright
    Because I love
    The way you lie
    I love the way you lie
    I love the way you lie..

Град
    Wonderland
    Няма проблеми,аз от скоро изправям косата си и съм взела доста предпазни мерки,макар,че пак ще имам някакви последствия,понеже това си е висока температура и няма начин да не вреди на косъма,ама ако не е често,не вярвам да има проблеми.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си