- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пакостиии!!!
![]()
![]()
Ей, хора...! Все някога сте правили някакви пакости. Тук може да ги споделите, дали сте правили мизерии на съседите или на някой приятел, родители, непознати.... с едното може да се научат и нови мизерийки за правене..
![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Разбих една торта върху кола на пияна глава, на другата сутрин съседката казала на майка ми, че очаква до обяд да й изчистя колата...![]()
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
като бях малка излях олиото всичкото на леглото в спалнята...мързи ме да пиша за другите
(#) ...thats a cookie...
Преди имаше 1 дъвка дето се навиваше на руло, беше бая дълга :Д и ние децата в квартала раздъвкахме е и след това, с нея омазахме 1 куче абе класика в жанра.
256 bit crypt -> xelA evol I <-
Веднъж чичо ми нещо ме беше натопил за неква беля и аз взех,че му срезах жицата за кабелната телевизия![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Едно лято с квартала се бяхме събрали като по чудо всички до един и се чудихме каква изцепка да направим.След щателна проверка на наличните предмети, с които разполагахме..установихме, че имаме само пиратки на разположение. За щастие при нас живее една бабичка, ама не каква бабичка, а направо ако я видите таз ще умрете при вида и! (на около 70 годинки е и се обилича като 30 годишна мадама тип 60те. Аз ви казвам..страшна е! Ама не е и много вред с главата)... та се бяхме събрали и си набелязахме цел.Именно тази прослувута бабка ни беше целта. Оставихме 2ма от нас да пазят на ъгъла някой да не идва..часът беше около 22:00.. други двама пазеха пругия ъгъл, една голяма част от артилерията ни беше седнала по къщенските пейки от вън да се наслаждава на покушението, а аз с две момчета влезнахме в двора на вещицата. Лампата на стаята и светеше и си беше надупчила Планета пайнери не се чувало нищо, каквото става от вън. Наредихме около 20тина пиратки непосредствено под прозореца като ги закрепихме с дъвки. Един от нас стоеше на външната врата, за да позвъни на звънеца в същия момент, в който ние ще се изнесем от двора. И..запалихме една пиратка и след нея пламнаха всички останали..пича, който трябваше да позвъни вече беше натиснал малкото копченце, ние избягахме по най-бързия начин от двора, затваряйки вратата след себе си. Прослувутото бабе си подаде носа на вън и всички пиратки се разгърмяха. Цялата махала излезна на вън, за да разбере какво става. Хората се бяха изплашили от крясаците на старицата.
Докато излезнат всички на вън, ние вече бяхме зад един ъгъл на горната улица и наблюдавахме сейра с голямо удоволствие, кикотейки се. Това не е всичко...гадното бабе обаче се беше обадило на полицията. Патрулката идва до къщата и, но не намериха никой освен нея. Ние бяхме на горната уличка, седнали на една пейка и цяла вечер обсъждахме тази дивотия. Обаче, беше много яко!
епа азе се нацепих с шейна в електрически стълб; безсъзнание, майка ми рева като ме видя после, ще ми остане "белег" до крайо на живота.
смята ли се?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
predi 4 godini bqh mnogo qdosana za ne6to i si hvurlih torbata s bokluka v susednata terasa (prozoreca beshe otvoren)...prozoreca na terasata si ostana zdrav no torbata mai vleze v hola![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
sy6tite ludi raboti + - nqkoi druga glupostПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
На един летен лагер изпръсках пожарогасителите на 3 вили от 6...Директора на лагера ни събра на платца (площадката) и с пълен глас почна да вика "Кой изпръска пожарогасителите"!? Всички стояха и гледаха като гръмнати, а аз с още едно момиче се смеехме като разпрани, ама той не ни видя, защото бяхме най отзад. После наказа целия лагер, като трябваше всеки да даде по 1 лев, за да се закупят нови пожарогасители.
![]()
Преди години една моя приятелка разля портокалов сок върху клавиатурата ми.. като я обърнах потече сок като из ведро=> Наложи се да си купя нова клавиатура.. След време си и отмъстих като и залях клавиатурата с вода.. и тя отказа.. доста време кара само с мишка..
![]()
аз веднъж се изсрах на един весник и го размазах на вратата на съседите
Моля ?!
Като я видях тая тема и се сетих как като бях по-малка.. бях гледала някакъв криминален филм иии после се бях вдъхновила от убиеца във филма, който изпращаше писма на жертвите си с рязани от вестник буквички. Таа реших и аз да нарежа () и понеже не знаех на кого да го пратя и го пуснах под вратата на съседката ни (70 годишна мила бабка ;д). А писмото беше нещо от сорта на: 'Наблюдавам те. Знам всяко едно твое движение. Трябва да внимаваш, ако искаш да оцелееш.' ...
![]()
Планът и бъдещето ми на сериен убиец бяха уредени, но баба ми откри нарязаните вестници в стаята ми и ме разобличиха =(
![]()
Madness is genius.
Веднъж аз и братовчедка ми бяхме на село и отидохме при кокошкитеедна от коките обаче беше излезнала и ние с братовчедка ми взехме метли и лопати и почнахме да удряме по кокошката , за да се прибере, обаче по едно време се оказа че кокошчицата беше умряла
и ние естествено 7-годишни лапенца се панирахме и си викаме са дали ще ни арестуват ама накрая показахме на баба бедната кокошка и сега като се сетиме направо....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а бе НЕМАМ ДУМИ
![]()
![]()
![]()
^ Особено смешно.
Madness is genius.
Пиянските изцепки, проблемите с ченгетата и случайните сбивания броят ли се за пакости!?!?![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
СадисткаПървоначално написано от iCeEbAbYy
![]()
Madness is genius.