- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Пакостиии!!!
Кюстендил рулз!Първоначално написано от iCeEbAbYy
![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
Аз не съм убийца на беззащитни пилета като тебПървоначално написано от iCeEbAbYy
![]()
Моят садизъм е бил изцяло на платонична основа![]()
Madness is genius.
а бе тва стана случайно бе леле ти па кой знае кво е станало казах горката кокошчица да не мислиш че ние сме искали да стане така айде моля ти се не се превземай толкова!![]()
Убила съм пиле.Сега не си спомням ама ми разправят, че като малка толко съм му се радвала на тва пиле. И съм го гушкала и съм го гушкала и съм го задушила и то умря и ся ми е мъчно. Шмрък!
![]()
Sha_ля..ля!
It's summer.time!
имаше едни котенца на по 5-8 месеца и аз ги хващах за опашките и ги въртях във въздуха.![]()
и много съжалявам, не знам къде ми е бил акъла, ся като видя котка и се разкайвам за постъпката си.![]()
а веднъж тамън си бях легнала, бяхме в ремонт, нямахме тоалетна и се налагаше аЗ да пишкам/дрискам в куку, и тамън легнах да спя и супер много ми се припишка и реших, че ще го сторя на килимаама взех, че се изходих по голяма нужда.
![]()
![]()
![]()
после мама докато го чистеше повърна върху него
![]()
![]()
на 2 пъти щях да запаля апартамента ; веднъж като излизах и много ни се ядеше сладолед и с приятелите ми разбихме един в морската, беше тъмно и никой не ни видяпосле си избирахме кофички, топинг
![]()
има и още, обаче другите не е добре да се знаят от много хора
хахахахааПървоначално написано от cherinka
![]()
![]()
![]()
![]()
Бяхме се събрали у нас 6-7 момичетаа ии решихме да званим по вратите,там където живеят момчета.Няколко дена след това обаче идват 7-8 ии 2 момичета заедно с мен нацапахме със сметана вратата и отпред на съседаа![]()
![]()
. И отваря гаджето на едно от момчетата и вика "Лелее кво стаа тука,а ще кажа на майка и" и аз само като чух майка и,и взех салфетки и почнах да лъскам
отпред,на колене като таен агент 007
Всички лампи угасени,обаче ми се хилят хората
.После всичките излизат да си ходяят и като не идва асансьора и те гааз по стъпалата,а аз съм на 6 етаж .И представете си дигнаха,целия блок,чуваха се само едни токчета как трополят
![]()
![]()
.После звани някой на врататаа
и аз чувам,че е оная патка до нас
и мама
. Та онази се оплакала на мама,после тя ме разпитва и аз ,не та не,не съм аз
Накрая само ми донася сметаната и вика виж,мокра е! и аз добре дее,аз бях,ама той е виновен,много е гаден и ми надува ЧАЛГА
![]()
! А на мене това ми беше отмъщението,че той ми беше предложил,а аз му отказах и го мразеех!!
![]()
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
малееее аз какви неща съм правила![]()
чак ме е срам ама айде ще кажа някои:
Когато ходех с мама по магазините като бях на 6,7г. много ми беше скучно и досадно докато тя гледаше дрехи и ако имах сополи ги вадех и ги мацах по дрехите![]()
лееелллееее, даже мачках дрехите да бъдат грозни(поне тогава така съм мислила)
Веднъж пък котката на съседката на село беше влязла у наща къща и аз нали я мразех, издебнах я отзад(котката) и я хванахме с едни деца, после отидохме у нас и я омазахме с лепило и там квото можахме, накрая свършихме издрани ама усилието си струваше
С децата от квартала се събирахме всяка вечер и правихме какви ли не неща, най-често хвърляхме камъни по прозорците и късахме цветя от градинките на бабите и нарочно ги тъпчехме и веднъж пуснахме писмо в пощенската кутия на една бабка, че я изнудваме за 5 лева![]()
![]()
тогава си мислехме че това е много
бабата разбрала че сме ние и един ден ни подгони с някаква лопата
правила съм много простотии и бели ама айде ще спестя разни други идиотщини![]()
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
i az sum ubiwala ama papagal ....Първоначално написано от Sarityyy
![]()
i to liubimiq mi .... adski mnogo go obichax a toi nali besge mn maluk ta ne moga da go gushna kato xorata i go stiksax s racete i toi se zadushawashe ....
i wednush prosto sum go bila "gushkala" prekaleno dulgo wreme i umrqqqqq
iii se opitwax da mu naprwq izkustweno dishane
![]()
![]()
malee samo kat se seta mi staa adski gadno
RIP ROKY
Aaaa inache s priqtelitew ot kwartala swi li ne prostotii sme praili ma sq ne mi se obqsnqwa![]()
ами че замерях с орехи и дюли хората от 5ти етаж брои ли се![]()
Comatose
I'll never wake up without an overdose of You
I don't wanna live, I dont wanna breathe
'Les I feel you next to me
You take the pain I feel
Това и аз съм го правила...Само че само с орехи от 1 етаж.Първоначално написано от Skillett
![]()
Едно то не е точно беля а моята лична безмозачностМного обичам свещи и огън и сичко дет гори ....... Та вкъщи си имам една купа стъклена много красива която си слагам спирт за горене и просто я оставям да гори , един ден обаче реших да пробвам с лакочистител да сипя в нея ама то вече имаше огън и когато цръцнах с лакочистителя се запали и струиката и шишето и аз го хвърлих на масата от там и масата се разгоря аз люснах вода ама лакочестителя е разредим абе отиде и на пода големи филми добре че оспях да загася цялото мазало
![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
Не го помня , но наще ми го разказаха.Като съм била малка съм разсипала брашно из целия апартамент + баща ми , който през това време си е спялБило е........бяло.
![]()
А кучето ми като беше малко го бях пъхнала в пералнята Оо Нищо му няма де. =)
Като бях втори или трети клас в даскало паднах върху кофите с вода.Леко се намокрих![]()
Имахме една много хубава котка и беше родила 3-4 малки,и аз като ги видех веднага сядах върху тях-жестокост.И тва се случваше с няколко поколения котки.Слагах ги върху мрамора и хоп отгоре им... иначе сега много обичам животинки,ама тогава къде ми е бил акъла
![]()
Веднъж с братовчед ми се бяхме качили на покрива на къщата и бяхме стигнали почти до билото и слава богу една съседка се е обадила на майка ми да й каже...и после бой![]()
![]()
![]()
Един път през нощта към 2-3 часа се бяхме събрали една банда в един квартал,и отидохме да берем краставици по дворовете на хората,обаче то алчност и заедно с краставиците и още тем подобни зеленчуци.Обиколихме няколко двора,докато накрая една пенсия не ни спипа.Тоя дядка се е обадил на полицията и след 30 мин. ето ти я патрулката![]()
![]()
![]()
![]()
ама за наш късмет скрихме се,покрихме се, и всичко тип-топ
![]()
![]()
![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Пиянски истории,престой в районното,потрошени коли,побеснели дъртаци..ееех спомени спомени![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Правил съм като малък,обаче с един expoloit каква поразия можеш да направиш на phpbb-то та чак на някой админ "ум да му зайде"![]()
С момите и момците в махалата кво сме правилииии ех ех....
едната е:
Бяхме желили един жълт бус с камъни и тоя собственика нибеше гонил с ножче ние тичаме и се смееме![]()
друга;
Аз и още 4 момчета и 3 момичета викахме на бащата на един от махалата момче нали "ЕЕееее майнаа ко стаа еееее майнааа?" и на човека му писна и вика "Я елате тука бе келемета"и нни подгони
трета :![]()
Целихме колата на 2 сестри,шпьонирали сме ги,целили сме им по прозорците с малки камъчета и майката понеже е една дебелана едва едва ни гониние бягаме и се смееме.
а тоя един мъж работник пак на тая къща го бяхме целили с камъни а тоя почна да ми цели с шишета и беше разправял на майка,че пушиме и се друсаме децата в махалата![]()
![]()
![]()
четвърта![]()
Бяхме обърнали кофата с боклук на едни съседии тея ни видяха
![]()
а вътре имаше всичко
![]()
каквото се сетиш
![]()
Ехх спомени спомени ....
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!
Оо, кви ли не глупости съм правила...![]()
Като малка 4-5г. вадих луковиците на кокичетата от градинката. Е аз съм си мислела, че е лук и помагам да се вади, то кокичета били..![]()
А на село веднъж бях при едно момиче на долната улица, щото само нея познавах май и там минават много мангали, да не кажа само мангали и сложихме 50ст. на една кибритена кутийка и я вързахме с конец и минава няква мангалка и като видя стотинките веднага се наведе да ги вземе и тогава от вътре дръпнаха конеца и оная гледа и се чуди кво става,ама няква толко учудена, сякаш е видяла бог, а ние умряхме от смях.
![]()
И още много ама в момента не се сещам, когато се сетя ще напиша.![]()
хаха тука кой е по-по-най
аз съм послушно дете пък :д
доста пакости сме правили у маалата, една патрулка ни гони веднъж, за дето счупихме на едни гадни баби прозореца![]()
![]()
знам само, че бягам бързо, не съм имал проблеми![]()
![]()
Първоначално написано от EternalEyes
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не не ене това ме уби. Това рулира. Направо ме разплака от смях![]()
![]()
Запалих кухнята...
Историята е следната: Слагам аз на котлона вода, за да си правя чай. Допускам две грешки - включвам котлона с олиото и си нямам на идея какво става 2 часа и половина. По това време имах солидни любовни проблеми и ги решавах във входа...
След 2та часа (че й малко повече) усещам вече невероятна миризма (това етаж по-горе) и се сещам за чая си. Отивам в апартамента, успявам да мина през димната завеса...Там всичко гори. Огънят от олиото запалил дървените шкафове, стигнало се до масата, столовете, ламперията и част от паркета....
Най-странното в ситуацията е че майка ми само се шегуваше с това. Казваше ми "пироманка" и "добре, че правиш нещо наистина добре, било то и пожари".
Значи аз съм правила много простотии![]()
На село бабите ни плашиха че петелите кълват, ние с братовчетка ми отиваме там //около 5-6 г. сме били// и то петела бил излязал, и ние като се втурнахме и тичаме, като стигнахме до вратата аз минавам и я захлопвам преди братовчетка ми да е минала![]()
После се чуват истерични крисаци от двора ни, та съседи идваха =D
Обаче така и така, братовчетката не беше накълвана.
Друго...пак на село сме опитвали да се качваме по ниските покриви и да скачаме, ама аз никога не скачах и все баба разбираше и ни се караше![]()
Много глупости сме правили, просто... =D