.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 62 от общо 62
    когато бях на 3-4..макс 5, много обичах да драскам по стените в нас и един ден когато майка ми беше на кафе в една съседка, аз взех червения химикал и си рисувах слънца на стената в кухнята.. майка ми щеше да получи удар като го видя после

гледах един филм и там даваха как едно момиче се постригва само.. и аз естествено се вдъхнових (бях на 6 май) и взех ножицата и понеже не исках да си постригвам косата, постригах на майка ми цветята тя бяха толкова красиви с едни дълги листове, а аз като ги орапах...

иначе от скоро някоя беля....
    а да
    преди седмица едни приятели на нашите от съседния блок имаха годишнина..
    и айде аз съм си сама през деня и ще им правя изненадаа и взех малкото пистолетче на баща ми, сложих му от онези ракетите, които са за нова година и ще стрелям до прозореца им..
    само, че явно не съм се премерила добре, защото искрите влязоха през отворения прозорец и чак при мен се чу вътре как пищят.. слава богу, че не видяха кой ги е нацелил
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Цитирай Първоначално написано от Yancheto
    Цитирай Първоначално написано от Skillett
    ами че замерях с орехи и дюли хората от 5ти етаж брои ли се
    Това и аз съм го правила...Само че само с орехи от 1 етаж.
    Хех..аз пък като бях по-малка 4-5 клас, с един мой съсед, който не живее вече при нас, правехме големи щуротии. Ние живеем точно срещу парка и има 2 дървета, които са наклонени леко и можеш спокоино да се качиш на тях. Та си правехме бази на тях. Един ден играехме на войници. Аз на едното дърво, той на другото. Обаче к'во не прещракна и решихме да се качим на дървото, което е непосредствено срещу улицата и да целим хората, които минават да се прибират за работа. Обаче с какво ще ги целим? С ябълки , с найлончета напълнени с вода и всякакви кръгли боклуци по земята... Та, качили сме се ние и целим хората и то нали дървото е обрасло с листа, никой ни не вижда и си целим, по колите мотаем чатички с вода и к'во к'во, един човек минава. Приготвям се да го оцеля обаче не го уцелвам и пробвам 2ри път с чантичка пълна с вода. Като го измаах в тиквата... като се развика..като ни видя...УЖАС .Започна да вика, дигна скандал и айде при родителите да обясняваме.. . Отричах всичко до последно..
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    една гадна бабушкера си чистеше прозореца от вътре, а ние от вън плюхме хахахах и оная побесня и тръгна с една лопата да ни гони
    (#) ...thats a cookie...

Град
    40 Miles from the Sun
    Отвратително. Сетих се как едни идиоти от моя блок слагаха пиратки в трибуквията на котенцата или ги хвърляха от покрива на близката детска градина. Толкова е жалко да се гавриш с по-слаби от теб.

Аз кой знае какви пакости не съм правила, само нормалните глупости за крехката ми тогавашна възраст. ^^

Град
    Shinigamiville
    като бях трети клас... с децата от блока много мразехме една бабка(мяташе ни вряла вода от терасата)... и веднъж (щото ние знаехме че пие) купихме две бутилки бира и преоблякохме две от момичетата на баба и внучка и отиват те двете да и предлагат бирата .. При което звънят и почват "ади ма данче да пйиними по едно" и ние страничните наблюдатели са пръсваме от смях .. ма зе че излезе дъщеря и която беше 30 годишна и им игра шамарите ма си беше мннн яко :Д

а пак на същата бабка едно от момчетата взе едно червено червило и нарисува цялата и врата :Д

а една друга която пък на зяла буквално с вода и счупихме яйца в чехлите ><

а една зарад която ни махнаха тенис масата пред блока и пъхахме клечки в ключалката да не мърда никъде . Разпраяли са ми даже че на тая са и ковали котка на вратата

Град
    Ето още една дивотия... Преди няколко седмици с моя приятел се прибирахме и той реши да ме изпрати до нас. Ама к'во му прещракна.. айде ще бутаме контейнерите на пътната лента на една уличка. Бяха 3 коша.. първите два ги сложихме по средата на пътя през интервал и ги бутнахме..буклука се изтърколи по пътя. Брутално...И третия контейнер бутнахме, обаче по надолу по улицата и те тез контейнери станаха като препядствия, който колите трябва да заобикалят. Стояхме малко от стрни да гледаме сейра. Един умник се качи на пешеходната пътека, за да мине. Друг пък слиза..гледа..мина от другата страна.. Абе голяма работа сме...

Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Ето още една дивотия... Преди няколко седмици с моя приятел се прибирахме и той реши да ме изпрати до нас. Ама к'во му прещракна.. айде ще бутаме контейнерите на пътната лента на една уличка. Бяха 3 коша.. първите два ги сложихме по средата на пътя през интервал и ги бутнахме..буклука се изтърколи по пътя. Брутално...И третия контейнер бутнахме, обаче по надолу по улицата и те тез контейнери станаха като препядствия, който колите трябва да заобикалят. Стояхме малко от стрни да гледаме сейра. Един умник се качи на пешеходната пътека, за да мине. Друг пък слиза..гледа..мина от другата страна.. Абе голяма работа сме... :grin

голям кеф,на село така ли прайте?

^ като каза на село, та се сетих
    когато бях на 3-4 някъде, на село имаше едно магаре дето много го обичах
    то едно такова беше кротичко, дребничко...
    тааа един ден реших да го водя на разходка и го нагримирах
    сложих му червило..повече отиде на зъбите де.. и парфюм имаше и мани мани
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    аз пък не мога да разбера кое е забавното да убиваш котета,пилета и т.н. същества,които са абсолютно беззащитни и до последно не биха осъзнали какво им се случва. убий гадната бабка комшийка,която трови живота ти и на всички съседи,но да убиваш животни - супер извратено и гнусно е... не виждам никаква тръпка или забава в това,дори не бих го определил за "пакост",а за тотална глупост...
    Подкрепям.
    Тва което е написала EternalEyes е един от най-отвратителните постове в темата...

Иначе и баби не трявба да се убиват бe..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Цитирай Първоначално написано от Overpowered
    Цитирай Първоначално написано от sexy_baby_originale
    Ето още една дивотия... Преди няколко седмици с моя приятел се прибирахме и той реши да ме изпрати до нас. Ама к'во му прещракна.. айде ще бутаме контейнерите на пътната лента на една уличка. Бяха 3 коша.. първите два ги сложихме по средата на пътя през интервал и ги бутнахме..буклука се изтърколи по пътя. Брутално...И третия контейнер бутнахме, обаче по надолу по улицата и те тез контейнери станаха като препядствия, който колите трябва да заобикалят. Стояхме малко от стрни да гледаме сейра. Един умник се качи на пешеходната пътека, за да мине. Друг пък слиза..гледа..мина от другата страна.. Абе голяма работа сме... :grin

голям кеф,на село така ли прайте?
    Кеф е ми, и още как. Да уточня, живеем в град.

Голям фен Аватара на Vesk0u
    Град
    Монтана
    С едни приятели разбихме една вестникарска бутка преди 3 години и ни подгони една патрулка. Свихме в една улица, патрулката мина, изтичахме бързо зад нея и се скрихме в една детска градина. Полицайте стветеха с прожектор и даже прожектора директно освети един мой приятел, но като по чудо не го видяха. После се прибрахме...

П.С. - Всичко се равиваше около 2 часа сутринта. Да срамуваме се от постъпката си, но какво да се прави - бяхме хлапета.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си