.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 62
    Супер фен Аватара на InitialD
    Град
    Източен Бейрут , Ливан
    Цитирай Първоначално написано от iCeEbAbYy
    "Садистка "

Като тебе
    Кюстендил рулз!
    И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.

Град
    където живеят Леприконите
    Цитирай Първоначално написано от iCeEbAbYy
    "Садистка "
    Като тебе
    Аз не съм убийца на беззащитни пилета като теб
    Моят садизъм е бил изцяло на платонична основа
    Madness is genius.

Град
    Кюстендил
    а бе тва стана случайно бе леле ти па кой знае кво е станало казах горката кокошчица да не мислиш че ние сме искали да стане така айде моля ти се не се превземай толкова!

Убила съм пиле. Сега не си спомням ама ми разправят, че като малка толко съм му се радвала на тва пиле. И съм го гушкала и съм го гушкала и съм го задушила и то умря и ся ми е мъчно. Шмрък!
    Sha_ля..ля!
    It's summer.time!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    имаше едни котенца на по 5-8 месеца и аз ги хващах за опашките и ги въртях във въздуха.
    и много съжалявам, не знам къде ми е бил акъла, ся като видя котка и се разкайвам за постъпката си.
    а веднъж тамън си бях легнала, бяхме в ремонт, нямахме тоалетна и се налагаше аЗ да пишкам/дрискам в куку, и тамън легнах да спя и супер много ми се припишка и реших, че ще го сторя на килима ама взех, че се изходих по голяма нужда. после мама докато го чистеше повърна върху него

на 2 пъти щях да запаля апартамента ; веднъж като излизах и много ни се ядеше сладолед и с приятелите ми разбихме един в морската, беше тъмно и никой не ни видя после си избирахме кофички, топинг има и още, обаче другите не е добре да се знаят от много хора

Супер фен Аватара на mim4ety_sara
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    имаше едни котенца на по 5-8 месеца и аз ги хващах за опашките и ги въртях във въздуха.
    и много съжалявам, не знам къде ми е бил акъла, ся като видя котка и се разкайвам за постъпката си.
    а веднъж тамън си бях легнала, бяхме в ремонт, нямахме тоалетна и се налагаше аЗ да пишкам/дрискам в куку, и тамън легнах да спя и супер много ми се припишка и реших, че ще го сторя на килима ама взех, че се изходих по голяма нужда. после мама докато го чистеше повърна върху него
    хахахахаа

Бяхме се събрали у нас 6-7 момичетаа ии решихме да званим по вратите,там където живеят момчета.Няколко дена след това обаче идват 7-8 ии 2 момичета заедно с мен нацапахме със сметана вратата и отпред на съседаа . И отваря гаджето на едно от момчетата и вика "Лелее кво стаа тука,а ще кажа на майка и" и аз само като чух майка и,и взех салфетки и почнах да лъскам отпред,на колене като таен агент 007 Всички лампи угасени,обаче ми се хилят хората .После всичките излизат да си ходяят и като не идва асансьора и те гааз по стъпалата,а аз съм на 6 етаж .И представете си дигнаха,целия блок,чуваха се само едни токчета как трополят .После звани някой на врататаа и аз чувам,че е оная патка до нас и мама . Та онази се оплакала на мама,после тя ме разпитва и аз ,не та не,не съм аз Накрая само ми донася сметаната и вика виж,мокра е! и аз добре дее,аз бях,ама той е виновен,много е гаден и ми надува ЧАЛГА ! А на мене това ми беше отмъщението,че той ми беше предложил,а аз му отказах и го мразеех!!
    Look, if you had one chance,
    one opportunity to seize everything
    you've ever wanted, in one moment,
    would you capture it... or just let it slip?

Супер фен Аватара на gabi_94
    малееее аз какви неща съм правила чак ме е срам ама айде ще кажа някои:
    Когато ходех с мама по магазините като бях на 6,7г. много ми беше скучно и досадно докато тя гледаше дрехи и ако имах сополи ги вадех и ги мацах по дрехите лееелллееее, даже мачках дрехите да бъдат грозни(поне тогава така съм мислила)
    Веднъж пък котката на съседката на село беше влязла у наща къща и аз нали я мразех, издебнах я отзад(котката) и я хванахме с едни деца, после отидохме у нас и я омазахме с лепило и там квото можахме, накрая свършихме издрани ама усилието си струваше
    С децата от квартала се събирахме всяка вечер и правихме какви ли не неща, най-често хвърляхме камъни по прозорците и късахме цветя от градинките на бабите и нарочно ги тъпчехме и веднъж пуснахме писмо в пощенската кутия на една бабка, че я изнудваме за 5 лева тогава си мислехме че това е много бабата разбрала че сме ние и един ден ни подгони с някаква лопата

правила съм много простотии и бели ама айде ще спестя разни други идиотщини
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от Sarityyy
    Убила съм пиле. Сега не си спомням ама ми разправят, че като малка толко съм му се радвала на тва пиле. И съм го гушкала и съм го гушкала и съм го задушила и то умря и ся ми е мъчно. Шмрък!
    i az sum ubiwala ama papagal .... i to liubimiq mi .... adski mnogo go obichax a toi nali besge mn maluk ta ne moga da go gushna kato xorata i go stiksax s racete i toi se zadushawashe .... i wednush prosto sum go bila "gushkala" prekaleno dulgo wreme i umrqqqqq iii se opitwax da mu naprwq izkustweno dishane malee samo kat se seta mi staa adski gadno RIP ROKY
    Aaaa inache s priqtelitew ot kwartala swi li ne prostotii sme praili ma sq ne mi se obqsnqwa

ами че замерях с орехи и дюли хората от 5ти етаж брои ли се
    Comatose
    I'll never wake up without an overdose of You
    I don't wanna live, I dont wanna breathe
    'Les I feel you next to me
    You take the pain I feel

Голям фен Аватара на Yancheto
    Цитирай Първоначално написано от Skillett
    ами че замерях с орехи и дюли хората от 5ти етаж брои ли се
    Това и аз съм го правила...Само че само с орехи от 1 етаж.

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Едно то не е точно беля а моята лична безмозачност Много обичам свещи и огън и сичко дет гори ....... Та вкъщи си имам една купа стъклена много красива която си слагам спирт за горене и просто я оставям да гори , един ден обаче реших да пробвам с лакочистител да сипя в нея ама то вече имаше огън и когато цръцнах с лакочистителя се запали и струиката и шишето и аз го хвърлих на масата от там и масата се разгоря аз люснах вода ама лакочестителя е разредим абе отиде и на пода големи филми добре че оспях да загася цялото мазало
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Не го помня , но наще ми го разказаха.Като съм била малка съм разсипала брашно из целия апартамент + баща ми , който през това време си е спял Било е........бяло.
    А кучето ми като беше малко го бях пъхнала в пералнята Оо Нищо му няма де. =)
    Като бях втори или трети клас в даскало паднах върху кофите с вода.Леко се намокрих

Супер фен Аватара на SolusChristus
    Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    Цитирай Първоначално написано от cherinka

С К А Н Д А Л Н О !

Супер фен
    Град
    Своге
    Имахме една много хубава котка и беше родила 3-4 малки,и аз като ги видех веднага сядах върху тях-жестокост .И тва се случваше с няколко поколения котки.Слагах ги върху мрамора и хоп отгоре им... иначе сега много обичам животинки,ама тогава къде ми е бил акъла

Веднъж с братовчед ми се бяхме качили на покрива на къщата и бяхме стигнали почти до билото и слава богу една съседка се е обадила на майка ми да й каже...и после бой

Един път през нощта към 2-3 часа се бяхме събрали една банда в един квартал,и отидохме да берем краставици по дворовете на хората,обаче то алчност и заедно с краставиците и още тем подобни зеленчуци.Обиколихме няколко двора,докато накрая една пенсия не ни спипа.Тоя дядка се е обадил на полицията и след 30 мин. ето ти я патрулката ама за наш късмет скрихме се,покрихме се, и всичко тип-топ
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Пиянски истории,престой в районното,потрошени коли,побеснели дъртаци..ееех спомени спомени

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

Мега фен
    Правил съм като малък,обаче с един expoloit каква поразия можеш да направиш на phpbb-то та чак на някой админ "ум да му зайде"

Град
    Los Angeles
    С момите и момците в махалата кво сме правилииии ех ех....

едната е:

Бяхме желили един жълт бус с камъни и тоя собственика нибеше гонил с ножче ние тичаме и се смееме

друга;

Аз и още 4 момчета и 3 момичета викахме на бащата на един от махалата момче нали "ЕЕееее майнаа ко стаа еееее майнааа?" и на човека му писна и вика "Я елате тука бе келемета"и нни подгони

трета :

Целихме колата на 2 сестри,шпьонирали сме ги,целили сме им по прозорците с малки камъчета и майката понеже е една дебелана едва едва ни гони ние бягаме и се смееме.
    а тоя един мъж работник пак на тая къща го бяхме целили с камъни а тоя почна да ми цели с шишета и беше разправял на майка,че пушиме и се друсаме децата в махалата

четвърта

Бяхме обърнали кофата с боклук на едни съседи и тея ни видяха а вътре имаше всичко каквото се сетиш

Ехх спомени спомени ....
    За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]

Не съм ЕМО!!!

Оо, кви ли не глупости съм правила...

Като малка 4-5г. вадих луковиците на кокичетата от градинката. Е аз съм си мислела, че е лук и помагам да се вади, то кокичета били..

А на село веднъж бях при едно момиче на долната улица, щото само нея познавах май и там минават много мангали, да не кажа само мангали и сложихме 50ст. на една кибритена кутийка и я вързахме с конец и минава няква мангалка и като видя стотинките веднага се наведе да ги вземе и тогава от вътре дръпнаха конеца и оная гледа и се чуди кво става ,ама няква толко учудена, сякаш е видяла бог, а ние умряхме от смях.

И още много ама в момента не се сещам, когато се сетя ще напиша.

хаха тука кой е по-по-най
    аз съм послушно дете пък :д

доста пакости сме правили у маалата, една патрулка ни гони веднъж, за дето счупихме на едни гадни баби прозореца
    знам само, че бягам бързо, не съм имал проблеми

Град
    kurvi
    Цитирай Първоначално написано от EternalEyes
    Аз много обичах да излагам наще, най-вече майка ми пред хора. Защото тя много суетна, всичко трябва да е перфектно и такам. Когато тя излизаше с приятелки на кафе и ме вземаше с нея и аз нарочно отивах посредата на кафето, събувах се и се изпикавах пред всички хора и то шурти рекичка..

Друго.. помня, че бях някъде 5-6 годишна и един поп идва да ни освещава апартамента. И чичо ми ме държи и попа нали рецитира нещо и тъкмо ще замахва с оная китка напоена с вода, и аз се изпърдявам с цялата си мощ, телевизора зад мен угасва и едновременно с това той замахва и опръсква с вода нагорещената крушка и тя гръмва и всички залягат на земята и започват да е оглеждат като гърмяни зайци. Аз не го помня, ама много ми беше забавническо да ми разправят.

Помня и един случай дето разбивахме една къща ама не мога да го обясня, защото то трябва да се види как хвърчат трески от вратата на терасата под силните ритници на моя милост и разни други хора.

Не помня много неща, но повечето са от рода на умъртвяване на пиленца като им бъркам в гъзовете с химикал, стресиране на котка като я натикваме в кофа пълна с вряла вода и т.н.

Не не ене това ме уби. Това рулира. Направо ме разплака от смях

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Запалих кухнята...

Историята е следната: Слагам аз на котлона вода, за да си правя чай. Допускам две грешки - включвам котлона с олиото и си нямам на идея какво става 2 часа и половина. По това време имах солидни любовни проблеми и ги решавах във входа...

След 2та часа (че й малко повече ) усещам вече невероятна миризма (това етаж по-горе) и се сещам за чая си. Отивам в апартамента, успявам да мина през димната завеса...Там всичко гори. Огънят от олиото запалил дървените шкафове, стигнало се до масата, столовете, ламперията и част от паркета....

Най-странното в ситуацията е че майка ми само се шегуваше с това. Казваше ми "пироманка" и "добре, че правиш нещо наистина добре, било то и пожари".

Значи аз съм правила много простотии
    На село бабите ни плашиха че петелите кълват, ние с братовчетка ми отиваме там //около 5-6 г. сме били// и то петела бил излязал, и ние като се втурнахме и тичаме, като стигнахме до вратата аз минавам и я захлопвам преди братовчетка ми да е минала
    После се чуват истерични крисаци от двора ни, та съседи идваха =D
    Обаче така и така, братовчетката не беше накълвана.

Друго...пак на село сме опитвали да се качваме по ниските покриви и да скачаме, ама аз никога не скачах и все баба разбираше и ни се караше

Много глупости сме правили, просто... =D

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си