ми аз съм фризьорка и да ти кажа треса, нарязана на пластове и със щипки не се продава... купуваш си косата, тя е в един плик и е 1 метър дълга отгоре зашита с конец и 12-13 щипки... оттам взимаш мериш си 1вия сектор - от долния край на едното ухо до края на другото (тва е условно казано, защото при мен косата ми е малко и ми е по-горе тоя пласт); 2рия е от горния край на ухото до края на другото и 3тия пласт вече зависи колко ти е гъста косата, защото е най отгоре.. та измерваш ги, режеш косата зашиваш щипките, като задължително има в двата края, така че там където си рязала да го зашиеш със щипката и да не се вижда.. и ако ти остане коса вече може да напластиш най-долния и средния пласт, които ти дават дължината на косата... тука също има технология, някой ако се инт да пише... надявам се ме разбрахте
п.п. гледай конеца да ти е същия като цвета на косата
п.п.2 внимавайте ако ви я шие фризьор да разбере хубаво какво искате, защото на мен ми я заши една колежка и после тряяше да я разшивам и сама да си я режа... колкото и да ви обясняват, че много по-добре ще стане ако е 1 пласт изкуствената и ти седи по средата на главата, стой супер неестествено (Имам снимки за доказателство )