- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мъжът понякога е прекалено дразнещ!
Абе начина по който си направила темата нещо не ми харесва...ем както и да е...Да ти кажа до известна степен подкрепям мнението ти,но всичко е до човека всащност. Аз лично досега не съм срещнала свястно момче /имам си съображения/ :P Но хората могат да са лайна независимо от къв пол са-мъжки или женски![]()
Правилно .Първоначално написано от aka6a_vamp
A.D.I.D.A.S.
Да права сии...Ама жените са по-дразнещи![]()
...sexy baby ne si prava...az se razbiram strahotno s myjete!
Всъшност нямаш право на глас ти и всички жени поради факта,че мъжът е човека който осигурява всичко за институцията семейство и това си е още от когато сме живеели в пещерите.Вие (жените) сте за разплод и да отглеждате бъдещите индивиди.Това не го решавам аз,а природата (кофти,че така ви е прецакала).
Йога и мъдрост
Девствени курвички FTW
защо винаги трябва да има мъже срещу жени
всички сме хора,но различни
няма значение пола всеки понякога иска да си излее душата и да поиска повече внимание
това че някои път не си доволен/а от някой момче или момиче е съвсем друг въпрос,така че не може да слагаш всички под общ знаменател
всеки по свой начин показва чувствата и емоциите си
така че когато не ти харесва това как си показва чувствата просто спираш контакти с него и готово,а не да почнеш да обиждаш пола защото един човек те е зарочаровал
Глупаво е да правиш планове за цял живот, когато не си господар дори на утрешния ден.
Опитай да се изразяваш по-точно като търсиш допитване ..
ooooooooo ti znae6 za6to Gospod e syzdal pyrvo myjyt taka li,da ne bi da doide i da ti go 6u6na na uhotoПървоначално написано от scyLLa
![]()
ti ot de go znae6 tova m????????????
Еми лично Зевс ми го каза, пием кафе заедноПървоначално написано от zay4e
що питаш?Пак ли искаш да ти уреждам среща с Прометей ???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
еб*х та в превъзбудената пут*аПървоначално написано от sexy_baby_originale
the world is mine
eeeeeeee bravo pozdravi go ot mene sled utre6noto vi kaenceПървоначално написано от scyLLa
![]()
![]()
![]()
![]()
Първо: Бог (Първосъздателят според Библията) няма нищо общо със Зевс и Прометей (герои от старогръцката митология)Първоначално написано от scyLLa
Второ: Бог е създал жената след като е разбрал, че мъжът сам за нищо не става!
"Всеки ден по нас хвърлят камъни, важното е какво строим с тях - мостове или стени."
Ха ми като те дразнят мъжете стани лезбийка , бе милаМоже да са всякакви , ама без тях не можем нали ? А да те видя , ако бяхме само жени на Земята ..
![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
1.Май не разбираш от ирония.Първоначално написано от cwe7ka
2.Мажът за нищо не ставал, ти се моли един ден мъжете да не изчезнат че тогава да видим кво ще правят "умните" жени...
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
jenite bez myjete nemogat i myjete bez jenite sy6to nemogat tova si e istinata kolkoto i da se dyrpat dvata polaПървоначално написано от scyLLa
![]()
![]()
+1Първоначално написано от Bu7cher
Е това се нарича отговор![]()
Точните ми думи са, че "мъжет САМ за нищо не става", но това важи и за жената. Човекът по принцип е социално животно и всеки се нуждае от някого, а полът не бива да е определящ за взаимоотношенията.Първоначално написано от scyLLa
"Всеки ден по нас хвърлят камъни, важното е какво строим с тях - мостове или стени."
Попринцип да. Ама все едно ние жените не викаме тройно като нещо се издразним. Всички сме зле.Първоначално написано от naia
А за секса, ако той не си го искаше, тя щеше да писка, че е нежелана и мъжо и е побъркан.
абе нема оправия!
ако и обръщаш внимание - 'защо ме задушаваш?"
ако не и обръщаш внимание - "защо не се интересуваш от мен?"
ако искаш секс - "само секс ли искаш?"
ако не искаш секс - "защо не ме искаш?"
ако си мил с нея - "не си ми интересен вече"
ако си груб - "защо си гаден с мене?"
нема живот бе!!!!!
стани ГЕЙПървоначално написано от assd
![]()
Първоначално написано от scyLLa
![]()
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
zxaxaxaxПървоначално написано от BlackWings
![]()
po temata:abe ko ti puka,zaebi go toq i si fa6ai dryg
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
е чак пък толковаПървоначално написано от BlackWings