.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54

Hybrid View

Защо не му стана по време на секс?

Значи въпросът ми е : гледах един филм , там едни се опитваха да правят секс ,но на тоя не му стана (и на двамата им е било 1-ви път)
    Та питам защо не му е станало,възможно ли е защото е бил притеснен и не добре отпуснат?????
    Аз съм на 14 години , утре съм се уговорил с едно момиче за секс и след тоя филм почвам да се притеснявам ,че ако се панирам ще стане проблема (мека пишка)??

*Липсва описателно заглавие!
    Точка 7 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Филм хммммммм ми питаи сценаристите
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

Град
    Момини Цици
    о боже...
    да

Град
    2 крачки пред ТЕБ !!!, България
    В този филм ти участваше ли ??
    Иначе при сефтето много неща са възможни. От свършване за минута до проблеми с ерекция породени от различни фактори ......

da ne se otnasq za tvoi problem
    nqma znachenie kolkoto do temata tvarde e veroqtno
    Понякога поставяш стени около себе си,
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно,за да ги разбие

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ако си 96ти набор,играй си футбол пред блока.Рано ти е за секс
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

А бе аз сериозно ви говоря ве !! Че утре да знам кво да правя!! Нали сайта е за помощ ....Но никой не помага !!

Град
    Цитирай Първоначално написано от zlatko123
    А бе аз сериозно ви говоря ве !! Че утре да знам кво да правя!! Нали сайта е за помощ ....Но никой не помага !!
    И той е СЕРИОЗЕН осъзнай се бе човече 14 годишен си къв секс бе майна ти едвам успяваш да се изпикаеш без да се опикаеш секс ще правиш. Само ще ти кажа, че секса си е доста голяма отговорност и не мисля, че ти си готов да я поемеш.

Това са големи глупости !! Ти на колко си ViolentSaint ??Тръгни да питаш 14-годишните младежи и тогава ми говори ??

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland

Re: Защо не му стана по време на секс?

Аз съм на 14 години , утре съм се уговорил с едно момиче за секс
    омфг
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Град
    19 съм и ? кво ? И аз съм бил на 14 знам какво е. Знам и 14 годишните младежи имам по малък брат така, че точно ти недей да ми говориш за "14 годишните младежи" кво ще кажеш!!??

Относо въпроса ти да не кажеш ,че не помагаме.
    Вземи из предвид тези неща:
    Лична хигиена
    Безопасен секс (ПРЕЗЕРВАТИВИ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО)
    Дълга любовна игра за да можеш да предразположиш момичето ако и е сефте също и ти да добиеш достатъчно смелост и сигурност в себе си
    Бъди нежен колкото и педалски да ти звучи МИСЛИ ПОВЕЧЕ ЗА НЕЯ отколкото за тебе на нея да и е добре.
    Като свършваш не свършвай в нея макар и да си с презерватив.
    Има още доста неща но всеки е индивидуален и според момента и ситуацията трябва да ти идват от вътре

И все пак ще си повторя приятелсия съвет: "Помисли си добре преди да го направиш"

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Това са големи глупости !! Ти на колко си ViolentSaint ??Тръгни да питаш 14-годишните младежи и тогава ми говори ??
    Ти не го гледай ViolentSaint! Смешно е това което говориш. Фактът, че задаваш тоя глупав въпрос показва, че не си готов, още си детенце...

Това е най-забилия сайт ! повярвай

Голям фен Аватара на scyLLa
    Представям си как са се уговаряли

14 г. момченце- и-с-к-а-ш л-и у-т-р-е д-а п-р-а-в-и-м с-е-к-с
    ** г. момиченце- да
    14г момченце- д-о-б-р-е, н-о н-я-м-а д-а м-и с-е с-ъ-р-д-и-ш а-к-о н-е м-и н-а-б-ъ-б-н-е ч-у-р-ч-е-т-о, з-а-щ-о-т-о м-а-м-а к-а-з-а ч-е с-ъ-м с-п-е-ц-и-а-л-е-н..
    По темата ма ти лудд ли си е ще земе там да се напикаеш по-добре да пораснеш още малко че тогава.А тоя филм дето си го гледал за 1 път ако тебе някой те снима дали ще ти стане?Едва ли...
    ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!

Град
    В тъмното!
    Ох Ох Ох младеж наистина оди играи мач или там някоя игрица на компютрите несе заемаи със сериозни неща рано ти е....

"zlatko123 -- А Exclamation бе аз сериозно ви говоря ве !! Че утре да знам кво да правя!! Нали сайта е за помощ ....Но никой не помага !!"

Е как явно си сляп написали са ти, че ти е рано помогнали са ти да недопуснеш грешка ама кои да чете......
    All under heaven........

Малък си, а сигурно момичето е още по-малко, но

Ако си уверен няма да има проблеми Важно е да я предразположиш и да МИСЛИШ ЗА НЕЯ! ОЩЕ ПО-ВАЖНИ СА ПРЕЗЕРВАТИВИТЕ!

Град
    Sofia
    Ок пич. Ще помогнем. Нали приятел в нужда се познава
    Кажи в колко часа и къде да съм и ще дойда да помогна

Ако те кефи мацката - няма да имаш проблем.

По темата ще ти кажа един виц.

Сър Джон (британски граф) се оженил и първата брачна нощ си ляга с жена си. Той отгоре, тя отдолу обаче не влиза. Сменили се - той отдолу тя отгоре - пак не влиза.
    Сър Джон решил, че е прекалено тъмно и викнал иконома да свети. Сър Джон отгоре, жена му отдолу - не влиза. Сменили се - тя отгоре пак не влиза.
    Тогава Сър Джон казал на иконома:
    Я дай аз да светя а ти пробвай.
    Иконома това и чакал. Още скочин на булката отгоре и го вкарал.
    Тогава Сър Джон му казал: Видя ли как се свети бе некадърник

Така, че ако имаш нужда някой да свети - викни ме

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Mislq , che nqkoi e gledal filma "18 godishna devstvenica"
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Фен Аватара на LiL_MeoW
    Град
    Велико Търново
    да тук нищо не се е променило

Град
    Sофiiя City xD
    щом си сигурен че си готов за това...давай,не сме ние хората които можем да те спрем....но щом задаваш този въпрос....замисли се.....

ай успех и после разпраай

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    ми бъди подготвен или изобщо да не ти стане (от притеснение) или да свършиш за 2 минути,защото повечето момчета при първия път свършват бързичко,ама с времето и опита ще се усъвършенстваш,но чесно казано и аз съм на мнението на другите,че си още доста мъничък за секс

Значи въпросът ми е : гледах един филм , там едни се опитваха да правят секс ,но на тоя не му стана (и на двамата им е било 1-ви път)
    Та питам защо не му е станало,възможно ли е защото е бил притеснен и не добре отпуснат?????
    Аз съм на 14 години , утре съм се уговорил с едно момиче за секс и след тоя филм почвам да се притеснявам ,че ако се панирам ще стане проблема (мека пишка)??

*Липсва описателно заглавие!
    Точка 7 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh
    100% си гледал 18 year old virgin или там както беше. И аз го гледах оня ден, забавно филмче.

Ti si na 14 i si ugovoril momiche za sex?? xaxa ei shi ma razbiete ot smqx...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Цитирай Първоначално написано от kukli4kata001
    Аз съм на 14 години , утре съм се уговорил с едно момиче за секс
    омфг

иееееее тез наи го обичам и как се уговаряте? пфффф скука .. ае мацка утре да правим секс .. че хората после да не казват а тои е на 12 пък се още не е правил секс апф

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от Lyubeto
    Mislq , che nqkoi e gledal filma "18 godishna devstvenica"
    i az go gledax v4era pf ama v filma ne se 4ukat nqkvi 14 godi6ni..iz4akai o6te 2 godini kude si se iurnal???a ne mi se misli momi4eto na kolko e

Cruel Intentions

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си