- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-романтичният жест, постъпка или разговор(реплика)??
Като прочетох заглавието веднага се сетих за една случка с бившия ми.
Значи тъкмо бях разбала че Хийт Леджър е умрял и се скъсвах да рева (). Та поуспокоих се малко и му се обдих да дойде защото не ми е добре. Той ест веднага дойде в нас и седнахме на дивана, гушна ме, почна да ми говори някви милички неща за да ме успокои и извади един Туикс и каза : "Преди да дойда минах да ти взема нещо сладко защото помислих че ще имаш нужда от шоколад"
Лелее толкова мило ми стана че няма на къде
![]()
Иначе той е правил ужасно много мили неща за мене. Страшно грижовен, обичлив и търпелив беше и понякога ме е яд че нещата не се получиха и се наложи да прекратя връзката. Мойто търпение е точно 3 месеца (установила съм го). Ако до 3 месеца нещата не станат така какво искам просто се ядосвам и ставам лоша
![]()
Та да се върнем на темата...
Сетих се още съвсеееем в началото на връзката ни някъде на втората седмица или нещо такова влезе в един магазин да купи нещо за пиене а аз го чаках в колата. Видях че продавачката погледна навън и ми се ухили ама не си помислих нищо. Като се върна ми даде едно малко календарче с котенце отпред (обииичам котки) и каза че е било на продавачакта ма й го поискал за мене и тя му го дала хаххах![]()