Zdraveiteimam zav1rsheno nivo Pre-Intermediate B i iskam da vi pitam spored vas dostat14no li e da si vzema TOEFL-a. Neka otgovarqt i hora koito sa se qvqvali na nego! Blagodarq vi
![]()
Liubov e da dade6 na nqkogo vyzmojnostta da te uni6toji,vqrvaiki 4e nqma da go napravi!!!
Da obi4a6 e:Ne da zabravq6,a da pro6tava6.Ne da gleda6,a da 4uvstva6.Ne da si trygngne6,a da ostane6!
аз живея в англииско говорящя страна от мама си раина... и едвам го зех...Първоначално написано от aLeX4et0
ами аз го зимах доста отдавна, него дори го смениха след това, но въпреки всичко смятам ,че имаш нужда от потготвителен курс специално за Toefl, най малкото за да научиш как да отговаряш на въпроситеи с повече тренинг би трябвало да се взима
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
ТОЕФЛ не се 'взема'. Зависи колко точки ще изкаращ. С ниво пре-интермедиате няма да са много, но не се знае...
Spored men triabva parvo ad vzeme6 advanced.![]()
Да, и според мен можеш да изчакаш още една година поне до advanced и чак тогава.
Знаеш ли кое е удивителното на камъка?
Че той е твърд без да има нужда да бъде студен.
аз смятам че upper-int e napalno dostaty4no
problema e v tova 4e az sega zav1rshvam i trqbva da zamina za 4ujbina da u4a. v daskalo s1m na intermediate no zav1rshih kurs za pre-int.
Liubov e da dade6 na nqkogo vyzmojnostta da te uni6toji,vqrvaiki 4e nqma da go napravi!!!
Da obi4a6 e:Ne da zabravq6,a da pro6tava6.Ne da gleda6,a da 4uvstva6.Ne da si trygngne6,a da ostane6!
И аз завършвам тази година и смятам да кандидатствам в Дания, но не с TOEFL, а с алтернативен тест. Доста се притеснявам дали ще го взема, макар че в училище съм на доста добро ниво. Стискам ти палци с кандидатстването, важното е на изпита да не се спечеш, че така със сигурност ще оплескаш нещата.![]()
имаш предвид обратното защото първо е pre-int а след това intermediate успех все пак ако го вземаш може да пуснеш нова тема да се похвалиш защото и на мен ми предстои.Първоначално написано от aLeX4et0
![]()
ne ne to4no tova imam predvid ;] na kursa zav1rshih pre a v daskalo s1m napred ;P
както вече казах няма да е зле да се запишеш на курс или поне да си купиш учебник специално за този изпит ,защото дори и да е един и същи матеряла е доста по различно отколкото в училище ,а за чужбина искат доста високи точки....
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Здравей,Първоначално написано от vodno_kon4e
Чрез Hakes ли ще кандидатстваш? Защото и аз ще кандидатствам чрез тях, но няма да полагам техния "алтернативен" тест, защото вече имам изкаран TOEFL. Къде си се насочил/а в Дания?
Поздрави
След като ти трябва сега просто се яви сега... най- много да изкараш малък брой точки, но поне ще знаеш горе- долу какво представлява и ще можеш да се явиш след това пак. Аз се явявах на него преди 1 година мисля... изобщо не учих м/у др, имах там някакви книжки за подготовка, но не ми остана време да ги погледна... изкарах 108 от 120... така че явно не е *чак* толкова труден...
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
повярвай ми дори да минеш тоефел в унив няма да разбираш и 1 думичка... така че по добре не се напъвай....Първоначално написано от aLeX4et0