- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Често ли отсъствате нелегално от училище?
Нелегално ще рече да нямате причина като болест,сватба,погребение и т.н.![]()
Как се освобождавате също да подпитам аз?..![]()
Mдам , от време на време.. дори в момента
.
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Mdaa kato ne mi se hodi... vzimam belejka ot na6te ili ot lekar..
Fall down seven times..
Stand up eight.
Не,аз съм много примерна :P![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Не
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
аз па си измислям извинения... то па е мноо трудно
Ами понякога се преструвам пред нашите,че съм болна и не ходя на даскало,а те треперят над мен,като че ли умирамbtw много добра артиска съм.
Понякога пък бягаме от час и като питат кой е бил инициатора всички мълчим.Има случаи в които ме изпозлват да лъда,че ме боли зъб,корем,глава... за за ни пуснат от час.Щото нали аз съм зле не мога да се прибра сама,трябва предружител
Тея учители незнам кви са глупаци,обаче го прая поне веднъж на няколко дни и те не се усещат.Едната пък ми препоръча лекар на който да ида,защото май съм била зле здравословно.. Като си поживея още малко мисля да стана актриса
![]()
![]()
![]()
да, доста често...на ден най-много по 4 часа караме
AKO СЪДБАТА ТИ Е ОБЪРНАЛА ГРЪБ, ПРОСТО ПОЧАКАЙ ДОКАТО СЕ НАВЕДЕ!!!....
Треперят над теб, а ти се преструваш! Дано-... няма значениеПървоначално написано от ifkataAa
По темата: Никога не съм го правил![]()
да
еми купувам си бележки на личната![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
еми да, понякога си отсъствам без причина, обаче само тогава когато знам че няма да ми пишат отсъствие![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
E,kak si gi kupuva6???!!!basi korumpirana doktorkaПървоначално написано от mynichka
![]()
Живей така,че като умреш дявола да ти постави свещ!
http://www.tagsmaker.com/your_image....1c25a18c42.jpg
НИКОГА не отсъствам поради хеуважителни причини...ама НИКОГА.
Просто като се замисля след това колко материал трябва да наваксвам....
Случва се,но не много често.
Класната ми ги извинява.
Рядко ми се случва. Особено сега в 12 клас, не ми се изпуска материал.. Концерти ако е имало, съм отсъствала. Сега февруари и март пак ще ми се наложи.. ама няма как.
"Совите не са това, което са.."
Когато ми се налага отсъствам,а ои някой път когато искам да отсъствам без да ми се налага просто ейтака бягам![]()
![]()
! Но не го смятам за правилно де, но кяато не ме освобождават няма друг начин
!
Казвам на наще, че ми е лошо и си тръгвам.Но това е само определени дни, в които знам, че няма да пропусна нищо съществено.
Stay up all night with the stars *
Не
Don't worry, be happy!