- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- История vol. 8474578493409
Абе, снощи стана нещо много странно. Звъннах на един приятел да излизаме да се забиеме некъде в некой бар/кръчма/home-party по възможност и няма и 30 секунди ми звъни "една стара моя изгора" с думите: "Браво на теб. Звъниш на други хора да се виждаш с тях. Мен не ме ебаваш за 5 стотинки. Как на мен няма да ми звъннеш да излезнеш, хубаво, браво на теб" и след като минута и половина се наслушах на глупости го прекъснах с "ъ-ъ, ми от къде да знам, че можеш да излизаш, последните няколко дни като се чуваме все твърдиш, че имаш да учиш за изпити, че никъде не излизаш, кво ми държиш сметка, ще звъня на който си искам" и в този момент се ядоса "Хубаво, хубаво, звъни си на който искаш, лека вечер" след което го изпсовах на ум и му драснах един смс "шш, ПРОСТАК!"
![]()
Абе, шантава работа. На единия ден ти се кълне колко си му липсвала, как мислем непрестанно за теб, ти му се връзваш на акъла, а в същото време тия приказки ги е изприказвал на нечувана и невиждана сума момичета. АБИИИИИИ БЕЗОБРАЗИЕ! После разбираш, че ходел с еди-си-колко момичета, коя е е*е, коя - не.
Още не ми го побира акъла как НА МЕН ще ми ДЪРЖИ СМЕТКА аз на кой съм звъняла.
Както и да е.Взехме, че се засекохме снощи в едно кръчме.
Интересно: дойде и седна при мен. Абе, що, аджеба търси и продължава да търси някакъв контакт с мен. Безобразие! Цяла вечер не получи нито един поглед от мен, нито една дума, нищо. Охх, къде все ги намирам такива индивид. А в началото всичко с него беше идеално, ама явно прекалено много съм го възхвалявала.
Ама така е.. всяко едно начало е цветя и рози, а след време хората започват да си изкарват керливите ризи.
Безобразие!
Моята приятелка вика, че съм вадела някъв поглед тип "Аз съм НАД теб, ти не струваш нищо" и някак си съм гледала един вид съм искала да го накарам да се чувства виновен за нещо.
Абе, хубаво беше когато без да иска си беше изтрил всички телефонни номера в телефона. Ама, деба, моя го е изнамерил от някъде.
Охх, много мразя така. Вместо да си имам да си се радвам на някой, е нужно да се пълня с омраза и ненавист и лоши чувства, заради такива като него.
Мерси, че го прочетохте![]()
Как мога да ти помогна душо ?![]()
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
Безобразие.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Приел те е за собственост и като е видял там, че си излязла с друг му се е свила оная работа? И сега айда пак да печелим мацката, че нещо май избяга...
Не те пуска тоя а?![]()
Не ме интересува какво казва светът за теб ,
не ме интересува ,че не те харесват ,
явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !
Кво се занимаваш с тоя бе,виж го къв е неориентиран-прати го у лево![]()
zaebi go,6e si nameri6 dryg![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Като ме гушкаш и цункаш.Първоначално написано от pandelka
![]()
Първоначално написано от BaiToq
![]()
Така са звездите..Първоначално написано от Bellatrix
няма да пуска ли, а А а А А<а <А аааАПървоначално написано от fuckUall
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Той не е излизал от там.Първоначално написано от soul1199
![]()
А! От тия думи имах нужда.Първоначално написано от soul1199
![]()
![]()
![]()
П.П. нещо ми е лигаво днес/.![]()
Лигла..безподобна:P
Не ме интересува какво казва светът за теб ,
не ме интересува ,че не те харесват ,
явно не те познават ,защото ако те познаваха щяха да се влюбят в теб !
оо да..колкото и да ми е тъпо и смотано..само като видя cherinka ...и след това прочета темата или отговора..ии вече ми е супер забавно и весело![]()
Най-искрени поздрави и за тебе...Първоначално написано от Mi6inka
По темата:
Cherinka подбирай по-добре
всяко момче дето искаш да те...яде,
че после същото това момче
може да излезе пак прасе![]()
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
И за ко ни я разказваш тая тъпа историйка ние ко да напраиме???![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
не се притеснявай, интелигентно момиче ми изгледаш сигурна съм, че ще си намериш по-добър и няма спор, че заслужаваш нещо по-добро! Горе главата![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Това са от тия типове, които си мислят че могат да притежават всеки.
поредното изящно и прекрасно мнение на хоти..Първоначално написано от hottie
дето си му се обадила..него го игнорира и почна да говориш за този дето те турмозилкакто и да е
Първоначално написано от gPa3HuTeJl
е ти пък. Недей, че се изчервявам лесно![]()
Черинка, ако има некъв излишък моля да си включиш препращането към моя номер/адрес.![]()
Заебавай ве.Кфо се зориш за такиа![]()
ЕЕЕЕЕЕ, той, не беше само той. Смисъл те са няколко момчета, които са ми само и единствено приятели и сме си ей така за излизания, купониПървоначално написано от Re5peC7
А по някаква случайност са приятели с Онзи, държащия ми сметка.![]()
Ох, мани, оня ден толкова се бях отчаяла, че си пренасочих повикванията към едни таксита.Първоначално написано от babity
![]()
Уфф, начии, трябва ми номера на някоя лудница, или затвор. Като дигнат и да се чуе "Добър ден. Свързахте се с психиатрична клиника *еди-коя-си*"
Много ще ми е весело тогава...
Не, бе, знаете ли кво.
Я ми кажете някой номер с 39459945 импулса в минута. Тогава май ще е пак забавно.![]()
Ама айде казвайте бързо, че днес ми се изтощи батерията на телефона от толко разговори и ме заболя устата да казвам "НЕ", "Не става", "няма начин", "СПА, не ме занимавай сегА".
Гадното е, че той не мисли така. А тъпото е, че си вярва....Първоначално написано от hottie
безобразие атака никой няма да пуска на другия![]()
![]()
П.С: и мене ме е хванала лигата
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
аааа чай бе респектче, аз чак ся загрях за кво ми говориш
офф, ама съм и аз една простичка![]()
абе, звъни такъв, ама си спрех входящите повиквания току-що, че много нагло тва момче...