- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- the end
Аз не виждам нищо ненормално в това. Ако наистина се обичате, имате си доверие( по-скоро ти му имаш доверие), няма нередни неща, както и к*рвенски.
Иначе как се нарича ли - ми по-скоро е петинг, малко по-хард петинг може би. А това пак си е начин да ви е хубаво, щом не правите секс.
Само имай предвид, че ако той се възбуди твърде много и абсолютно нищо не стане, за да му се "помогне", ще го боли.
П.П. Не го казвам с лошо чувство. Не те и упреквам за нищо.
Първоначално написано от Alexandra93
![]()
Съвсем нормален петинг.
krem4e много си права щом не ти се прави секс и не си готова няма да правиш,а това което е направил той са просто неговите хормони.станало му е прекалено хубаво и е гледал да се задоволи по друг начин без секс ,защото е знаел,че ти не искаш секс.ако на теб не ти пречи по тоя начин той да се задоволява оставяй го да си действа щом му е кеф така.няма нищо курвенско все пак сте двойка не е някой случайно срещнат
Na zadnikati pi6e prokuror skapaПървоначално написано от krem4e
![]()
![]()
![]()
![]()
purvo da se izvinq za latinicata i vtoro ot kolko vreme hodite, i az zashto si mislq, che v temata ima nqkakva doza luja nqkak si ne moga da si go predstava na 20 godishen i da se vuzdurja ot sex. A inache ako v temata nqma kapchica lujane ne e nikak kurvensko, a nelegalno e zashtoto toi e pulnoleten i ima vruzka s maloletna
![]()
Ем щом сте заедно от "мн мн време" може би е искал да консумирате връзката си (май така се казваше)... и ако сте заедно от дълго време,обичате се то тогава кое е курвенското ?
![]()
There's nothing left to lose
There's nothing left to prove
Surrender your love
It's all you can do, yeah
В БГ неважат тез неща за малолетни и непълнолетни излизащи с пълнолетни и почти бащи
А и тя е на 15 тоест е непълнолетна до 14 години са малолетните .
Аз съм виждал момичета на 17 години с гаджета на 37 .
Щом си си фанала толкова голямо гадже или наистина те обича и можеби дори да е дествен щом още търпи . Щото едно момче на 20 години ако преди това е имал връзка с по зряло момиче скоето всеки ден е правил секс и след това тръгне с 15 годишна дественица и седи с нея 10 месеца насухо , аз това малко него варвал да стане , според мен от време на време си преспива и с някои друга .
Ама това дет си го направила е супер тъпо , хем не му даваш сеск хем го отблъскваш когато иска да ти направи хубавото или поне да се задоволи поне малко .Защо нему се реваншираш някакси и нему покажеш че поне малко искаш да му доставиш някакво удовоствие, направимо една чикия примерно .Или пък свирка ако искаш да пробваш.
напълно подкрепям това мнениеПървоначално написано от beretta92sd
В средновековието ли сме още?![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Не сме в средновековието, но момичето си казва, че не е готовоПървоначално написано от sexy_baby_originale
ThePainIsReaL, липсваха ми мненията ти.
Не е подсъдимо-на 15 е. Подсъдимо е, ако е под 14.
Креми, не е нещо лошо, споко. Напълно нормални отношения във 1 връзка без секс. Да знаеш колко такива "к**енски" изпълнения съм имала с моя преди да се разделя с девствеността си.
Възможно е да има сериозна връзка без секс. Особено ако и двете страни са девствени, както твърди тя.
Прави го, когато се чувстваш готова, а не защото трябва. Ти не си готова!
Така и не разбрахме от колко "мн мн" време сте заедно? Поне като искаш съвет давай точна информация още в началото... Иначе трябва да се питаме и отговаряме няколко страници. А по темата - кое е курвенско? Ако го познаваш от 1 седмица - да, курвенско е. Но щом сте заедно от дълго време - според теб какво е?![]()
когато 2 ма се обичат нее е важна вазрастовата разликаПървоначално написано от FlashMX
![]()
Andrez & Vesselin Live @ http://www.bizarrclub.eu/
Е малко фрапиращо ще е ,ако 15 годишна ходи с 30 годишен ,че и повече..Въпреки всичко възрастта има значение,минимално,но има.С моя приятел имаме 7 години разлика ,но щом не обръщам внимание значи има защо,с авторката е същотоПървоначално написано от kl34kov
![]()
Еми да разбирасе ! но 4ака пак 10 5 г разликасме6но е и на вид и на думи!
![]()
Andrez & Vesselin Live @ http://www.bizarrclub.eu/
а защо не правите секс след като връзката ви е сериозна ?!
Ако не се лъжа се казваше "петинг" .![]()
![]()
I loVe baD boYs'
Обичате се,заедно сте от много време...какво курвенско може да има тогава
ТОВА СЕ НАРИЧА ПЕТИНГ![]()
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()
Вече мога да предположа и коя си![]()
98 % от младото поколение незнаят да смятат,ако си от останалите 24 % сложи това на подписа си(sun) oбичайте сеее
Петингът е когато двамата се задоволяват с ръце, поотделно или заедно, или когато си търкат половите органи един в друг с дрехи примерно.Първоначално написано от baby_inloff
A.D.I.D.A.S.
Бие си чек.я на бузата на дуп.то ти.![]()
ıllıllııllıllı |̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅| ıllıllııllıl We love MuisC ! ! !