- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- На кого му минава по-бързо след раздяла?
Интересно ми е на кого му минава по-бързо след една голяма любов от 2-3 години за пример..вярно е,че при всеки е индивидуално,но мисля,че момчетата по-бързо забравятМоже би самото им обкръжение ги кара да не се разчувстват много, пък и достойнството им играе роля,докато при момичетата един човек се забравя чрез друг човек и ако не го срещнеш дълго време, то тогава боли повече от нужното..
P.S. Може да има мн други такива теми
*Липсва описателно заглавие!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
зависи от много неща-има мом4ета със слаба воля и моми4ета със силна воля,защото вси4ко си е до волята и упоритостта на 4овека
I can't stop myself from loving you <3
Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
![]()
всъшност да... как така на кой му минавало по-бързо... ми може би този ,който е предпочел да се разделят... няма момчета ,момичета... има Воля,Характер,Чувства ( май )
+1. Именно.Първоначално написано от Re5peC7
А ако и на двамата еднакво им е пукало просто и на двамата им минава еднакво![]()
+1Първоначално написано от Bellatrix
![]()
Get what you can and never get back
а може и да не им минава, не малко са случаите след 1 година невиждане искрата пак да пламнеПървоначално написано от Bellatrix
+1..На мен не ми минава..Първоначално написано от Re5peC7
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
на този на когото чуствата са били по слаби
+1Първоначално написано от x3eme
или дори е нямало чувства.
Руса кукличка
на момчетата те просто продължават напред!И мн добре правят!!!!!
Зависи от това, какво количество кръв минава през сърцето за 1 мин.![]()
![]()
Изощо не зависи от пола ..
зависи и от чувствата, и до самия характер... ако по емоционален... знам ли... имала съм случай, при които аз съм страдала повече след раздялата, също така и момчето, с което бях...![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
+1Първоначално написано от cinderella_gugutka
![]()
http://prikachi.com/files/385597f.jpg
<a style='background: url(http://prikachi.com/files/385597f.jpg) repeat; color: #990099; font-family: GamblerCYR; font-size: 14px; padding: 0.5em; font-weight: bold'>n0 MusIc=nO LiFe</a>
На по-силния.![]()
И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..
oooo ненене yxhAYXhAYXha
Какви ли не бисери могат да се видят тука... yxhAYXhaYxha
Защо ли си мисля, че му минава на този с по - голямата воля !?![]()
Mи да бе...зависи от ситуацията.Ти къв въпрос зададе.
Какво разбираш под "минава по-бързо" ?Трудно може да разбереш,дали някой е преживял раздялата напълно,тъй като има моменти в които си мислиш,че си я преживял,но има и моменти в които ти е гадно от факта,че вече не си с дадения човек.Мисли малко :P
На този на който му е пукало по малко за другия...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+2Първоначално написано от Re5peC7
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Зависи от това кой кого е зарязал.Попринцип момичетата влезат в филми след раздяла и преиграват![]()
<3forbidden taste is the sweetest<3
![]()
Според мен няма любовв...Животе е секс,пиене и смърт
![]()