- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лакирате ли си ноктите?
Здравейте искам да Ви попитам лакирате ли си ноктите?Ако да,как,някакви интересни идейкии колко честно ги лакирате? сори ако има такава тема
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
лакирам ги...ест
попринцип само с черно и червено..понякога ноктите на едната ръка с единия цвят, ноктите на другата с другия..или пък един нокът червен, един черенВ момента съм с черен лак, само ноктите на средните пръсти са ми червени
![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
якоООо аз съм с бял лак(стой като прозрачен) и отгоре с цветлета (цветни) а колко честно се лакирате защото аз се лакирам през 2/3 дена и майками само ми се кара че ще си съсипя ноктите възможно ли е това?Първоначално написано от Jumbie483
Каж1 и че пАк щ3 заКъSн33ш!ОбяСн1 и ч3 ОsТаwаш S MeN,ЗащОтО Т1 и Аз ТрЯбwА Da S3 ля-ля-ля!!!
Ахам... аз пък обичам половината нокът в бяло...а другата в черно!
![]()
Доста ефектно се получава![]()
Memories, sharp as daggers, pierce into the flesh of today...
напоследък много си играя с ноктите ми , иначе преди година-две изобщо не ги пусках, камо ли пък да ги лакирам.
много обичам да си правя френски маникюр, но не класическия с розово и бяло , ами например с черно и червено, черно и бежово, някакви такива.
иначе най-често ноктите ми са с безцветен лак, бежов или бяло-розов. мда. просто да се вижда, че са чисти и поддържани.
интересни идей ще ги пробвам след 2/3 дена когато изтрия този![]()
не съм я видяла сориПървоначално написано от ivsan4eto
![]()
Ее няма проблемПървоначално написано от beti_niki
разгледай я има страхотни идейки
![]()
Вредно е, разбира се.
Допреди месец ноктите ми бяха млечнобели, откакто не стоят без лак са изгубили и блясък, и здравина.
Първоначално написано от Blab
а мойте като винаги са лакирани и са станали по-меки но пък не се чупът
vinagi sam lakirana... bilo to i s prozra4en lak... prosto ot nas bez lak ne izlziam...
ina4e ako gi lakiram sama nai 4esto e nqkakav niuans na 4ervenotot ili edno takova ciklameno ili si pravq frenski... ina4e si hodq na manikiuristka i tam ve4e raznoobrazqvam...
ina4e moje i da e vredno ama ne sam zabelqzala smisal moite nokti sa si super zdravi i rqdko se 4upqt...
мойте нокти незнам от какво може и от лака да е но вече не се чупът аз не съм ходила никога на маникюристка защото една приятелка ме лакира ( ще става маникюристка)Първоначално написано от jim_beam
в момета се лакирам само с ярки лакове-ярко розово..харесвам и черния цвят,имам и червен и един много блед розов но рядко се лакирам с него.
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
aз преди 2 часа някъде си купих един розов (светъл) имам и тъмно розов (винен) мнОгО ми харесват отенъците на рОзОвОтОПървоначално написано от VerryBerry
![]()
![]()
a пробвала ли си с лилаво ?
мен ме кефят отенъците на лилавото и зеленото... на жълтото г/д биват, ама не бих тръгнала из града с жълт лак![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
1.Лаковете вредят на ноктите,само когато момичетата не се поддържат (не си поддържат ноктите)
2.Ярките (т.н. тежки) цветове са най-вредни за ноктите
3.Ако искате да имате хубави и здрави нокти ги оставяйте всеки месец по една седмица само със заздравител,без НИКАКЪВ ЛАК!Преди да се лакирате сложете заздравител,след това безцветен лак и накрая цветния.
Сега по темата:Естествено,че се лакирам.Мразя,когато не съм лакирана.Използвам всякакви лакове - от по-семпли и нежни (бяло,бебешко розово,безцветни с брукат,светли перлени цветове) до крещяштите и тежки (електриковите цветове,тъмните цветове-червено,черно,лилаво,цикла ено...).Обичам да съм с френски маникюр (пример:черна основа с червена лента,лилава основа с розова лента),обичам трицветен лак (пр:лилава основа,една дебела лента розов лак по диагонал,но диагонала да не минава точно през средата,а малко по нагоре и между двата цвята една тънка лента златист лак)Така става страшно
Обичам да използвам и ленти за френски маникюр с ръбче
... Оффф по много начини обичам да се лакирам ама не ми се обяснява (а и те трябва да се видят,не става само с обяснение
)
да и лилаво съм пробвала имам и зелен и жълт аз съм виждала хора с жълт лакПървоначално написано от Jumbie483
мерси много за идейте ти супер саПървоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
да,постоянно съм с лак...най много 1-2 дена в месеца има да не се лакирам,гадно ми е като ноктите ми не са шарени![]()
Не, не се лакирамНай-много веднъж на 1-2 месеца
![]()
nicolepcd
дам лакирам се
![]()
Суетата.Моят любим грях.
poprincip i az lakiram moi priqtelki i im pravq kakvo li ne... mreji, frenski s 2\3 cvqta... 2-cvetno razdeleno po diagonal po sredata moje i s nqkvi dr primerno srebrist zalatist ili s razli4ni niuansi na rozovo ili lilavao... ama na sebe si me hva6ta nervata kato si parqv... nemoga prosto izdivqvam...Първоначално написано от beti_niki
![]()
Винаги съм с лак на ноктите в момента съм стъмно лилав като на безименния и показалеца съм с едни белички рисунчици.. тряа да постна снимки тия дни
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...