- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- До 24 часа права коса без преса за изправяне ?!
Ползвала го е една моя позната и остана МНОГООООО доволна! каза че е забравила за преса и за всичкото му. задължително ще си го купя , само да го вида
www.facebook.com/Ssummerholic <--- Харесайте страничката :}}
използвала съм само шампоана и мога да кажа че нищо не изправя, но пък косата я прави бляскава
Вярвай, че ще успееш, и наистина ще го направиш!!! ;xx
Ммм.. значи всичко зависи от косата на човек .. щом при някой действа, при някой - не..![]()
![]()
![]()
то си е до коса, едни са доволни, други не
Това е любимият ми шампоаан, но не защото има изправящ ефект...нищо не изправя, а и никога не съм си и помисляла, че от само измиване ще ми се изправи косата, но ароматът му е божествен и косата ми е точно такава каквато искам да бъде : ))) много ми харесва като шампоан
Попринцип придава много хубав блясък на косата..но този изправящ ефект е нулев ;Д
Моята коса когато я изправям държи 2 дена![]()
Greennight![]()
![]()
nirvana13 бебси
SuckIt мъжо ми
![]()
CR0W другия ми мъж
![]()
Късметлийка! Но какво използваш? Само крема ли? : ))Първоначално написано от novasum
Ами слагам и само това http://prikachi.com/images/857/2812857q.jpgПървоначално написано от dream30
![]()
Greennight![]()
![]()
nirvana13 бебси
SuckIt мъжо ми
![]()
CR0W другия ми мъж
![]()
мхм .. а попринцип какъв типа на косата ти ?!Първоначално написано от novasum
![]()
Ако изправяш косата си със сешоар всеки специалист би ти казал да е на най-ниската степен т.е. да духа студено. По този начин косата не се пече толкова. Аз ако пусна на най-топлата направо при корените имам чуството че главата ми гори.Първоначално написано от merilin1
"Тайната" е в пресата вярвайте ми. До преди половин година не бях разбрала, косата ми попринцип е супер хвърчаща, непокорна и не се поддава на термообработка, но имах една приятелка която ме изправи, каза ми че пресата си я е купила от Англия на намаление 110 паунда-професионална. Взимаше по много малки кичури и изправяше старателно. Без капка лак,вакса,пяна и тем подобни шитни косата ми държа два дни. (Преди този момент мислех,че е луда да се изправя вечер и после косата да и седи цялата седмица, и си беше мекичка и хубава, което показваше, че няма наличие на стилизиращи продукти.) На третия ден обаче се изкъпах.
Ако ставаше от един шампоан - дали знаменитостите нямаше да се къпат с него? Много ми хареса едно изказване на PinkPan7her - точно така напълно съм съгласна. Все пак за известните личности се грижат най-добрите стилисти, но сигурно половината певици са със изкуствени коси или поне удължения. Пример : Риана. Не може да снима клип със къса коса и после след 1-2 месеца на концерт да е с драстично по-дълга. И после отново да си я скъси да кажем до ушите,може и по-дълга да е била, а след това да се появи с коса в цвят крещящо червено и да предположим,че е до раменете, защото е накъдрена.... Но всъщност примера с металите - да те се коват в огън,но също така може да променим формата им и без огън - резултатът е деформация...
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."
Преди време си го купих... И какво да ви кажа косата ми не се изправи.. Дори ми стана по трудно да я изправям с преса... Беше УЖАС!!![]()
![]()
Аз имам шампоана и отзаде пише,че трябвало да се комбинира с изправящия крем.
Да бе, купувайте си и чакайте ефект. Не смятате ли че от един шампоан, който СЕ ОТМИВА ефекта ще бъде Нулев, с главно 'Н' ? И да имаше нещо подобно, кой знае какви химии ще има вътре, за да предизвика реакция на косата да се изправи самаНе, че пресата е свестен метод, но засега е най-доброто средство за най-качественото изправяне..
...но във тебе като рана
ще пари мисълта, че две неща
не можеш никога да си възвърнеш:
Живота да избавиш от смъртта
и времето назад да върнеш!
"Защо те нямаше толкова дълго време?"- попитал Питър Пан.
"Ти никога не ми даде причина да се върна. Винаги бях там, когато имаше нужда от мен, но никога не показа колко важна съм за теб. Сега е различно. Ние сме различни. Но аз все още се усмихвам."- отвърнала Тинкърбел.
"Защо?"
"Просто защото.. сега е твой ред да ти липсвам."