Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
Трябва да има повече родители като нейните.Искрено се възхищавам на такива хора,които не са меки и могат наистина да възпитат децата си и да вдъхнат респект!Евала!
?!
ИСКРЕНО се надявам, ако имаш някой ден деца, да умрат, че да не ги мъчиш, или ти да пукнеш!!!
Майка ви мръсна...Знаете ли какво е да имаш такъв баща-психопат?!
Е, аз знам! Нямаш си ни най-малка представа какво е изживяването, докато те бичува 90кила грамада и те третира като войник. И кво човек ли станах?! НЕ! Заради моите родители не искам да имам деца, мразя деца, мразя големи хора, мразя целия свят. Никога не плача, не изпитвам болка, не обичам, не ЧУВСТВАМ. Аз съм като ходещ труп. Това хубаво ли е? И да не би да изпитвам голям РЕСПЕКТ към нашите? Ха! НИКОГА! Аз съм същинско индиго, научила съм се да не ми пука за никого и да съм сама за себе си, аз си определям правилата и не се кланям на никого. Не уважавам родителите си, понякога изпитвам истинска омраза. Не се гордея с това, но така ме научи животът-PEOPLE=SHIT.

П.П. Сори, че избухнах така, ама...не мога да трая такова отношение към децата. Ако имам някога, което искрено се надявам да не стане, защото се страхувам, че няма да бъда добър родител, не бих се държала "твърдо" с него. Искам да се събужда и ляга с усмивка. Защото не винаги само парите, дрешките, дрънкулките те правят щастлив. Имам всичко това, но ми липсва най-голямото-РАЗБИРАНЕ. Някой на когото да споделя или да поплача на рамото. Съвет към авторката-убийте го тоя.