ихх ;х
мислих че си от по далече ;х
аз неска си я зех от Теранова - имаше 3 от тоя вид
и сякви цветове от едни като торби ..
уф ;х
п.с Чантата е много хубавичка .. даже си зех и лилав лак специално за нея![]()
![]()
мн е яка колко парички![]()
![]()
За да промениш Света..първо промени себе си, защото ти си една малка част от него =]
Не съм ЕМО!!!
А ти от къде си?Първоначално написано от bonbon_
Иначе ако на някой му харесва,но не от друг град-можем и по пощата да се оправим.И да 16.90 е цената ;p
При нас има много такива чанти.
На мен не ми допада. Мисля, че на тази цена(оригиналната) никой няма да я вземе, но това е само мое мнение![]()
Успех, дано някой я вземе![]()
Чантата нито и скъпа,нито е носена,че да намалям...Все едно си я взимаш от магазина =) Само дето в магазина няма повече от нея ;]
Ти кога си била?Защото от този модел няма повече...Има едни други лилави,които са като чували.
Нямало а - дрън-дрън. В теранова имат навика да изваждат едни неща, след това други, след това пак първите. Аз те съветвам да намалиш от цената.
Да, аз си бях взеа една блуза декември за 30 леа, а ся е 20 xD Ама беше доста отдавна, де.
"It's better to burn out than to fade away-Kurt Cobain"
пфф адската е !Искам я ,ама си чак от пловдив ..
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
първо етикета е от тези,който махаш и слагаш когато пожелаеш и не ти е пречело да си я поносиш малко ! Така,че и мой съвет е да намалиш,защото всеки ще предпочете да си купи от магазина от колкото от теб колкото и да убеждаваш,че няма или,че ни си я носила ;p