.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Плуването

Плуването

Много искам да тренирам плуване, обаче просто не мога с други хора. Та въпроса ми е може ли да се тренира сам и ако да къде ?
    П.П. Момиче съм, от София.

Град
    София
    Защо не искаш?Иначе може,всичко може.....

какво имаш предвид под това да тренираш сам? Да няма никой друг в басейна? Ако е така - единствените ти варианти са ти или да си Майкъл Фелпс или да си построиш басейн. Няма басейни за самостоятелно ползване.
    Ако имаш предвид да тренираш без трениор - това е всеки басейн.
    Уточни какво имаш предвид.

Скайп - dark_elf2

Не със трениор, но да няма други, които тренират. Ох, не знам дали ме разбрахте. Просто много искам, а като има други хора се паникиосвам. Дано ме разбрахте.

няма такъв басейн, където да си само ти. Ама аз не виждам защо трябва да се притесняваш - всички в началото не са могли да плуват - ще се научиш. Освен това никой не те гледа как плуваш освен ако не плуваш наистина много добре. Мен с един приятел понякога ни гледат ама аз се кефя

Скайп - dark_elf2

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от ToniStoraro
    няма такъв басейн, където да си само ти. Ама аз не виждам защо трябва да се притесняваш - всички в началото не са могли да плуват - ще се научиш. Освен това никой не те гледа как плуваш освен ако не плуваш наистина много добре. Мен с един приятел понякога ни гледат ама аз се кефя
    ее цецеце бравос.Ми май няма такъв вариант,ама няма от какво да се притесняваш,спокс

Град
    морската столица
    За да тренираш сама..трябва или да си майкъл фелсп или този Австралийца който вече спря

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

Град
    Тапая, Кирибати
    А може и да си наеме частен учител(треньор), което никак не е невъзможно, просто е по-скъпо. До колкото разбирам проблема не е в това да няма други хора в басейна, а да не тренира в една група с други хора.

PROUD MEMBER OF THE PACK

А ти като си от София от кой квартал си?

Скайп - dark_elf2

Град
    Around... :)
    Извинявам се на авторката, че не пиша по темата. Само искам да попитам, някой знае ли дали мога да се запиша на плуване, на 15 съм и въобще не мога да плувам...голям резил Имам голямо желание да се науча, обаче не знам дали не е проблем това че съм на 15 и ако не е, къде?От София съм, живея в центъра.

така. Басейни има много. Щом си на центъра - Спартак е добра идея, това е при Лозенец. Може да потърсиш в някое училище, в някой по-голям спортен комплекс. И аз мога да те науча ама трябва до Люлин да идваш

Скайп - dark_elf2

Цитирай Първоначално написано от MiLeNcHeToO
    Извинявам се на авторката, че не пиша по темата. Само искам да попитам, някой знае ли дали мога да се запиша на плуване, на 15 съм и въобще не мога да плувам...голям резил Имам голямо желание да се науча, обаче не знам дали не е проблем това че съм на 15 и ако не е, къде?От София съм, живея в центъра.
    да в Спартак е хубаво,аз сега тренирам в басеина на МЕИ ,защото е доста по-евтино и пак е 50 метра, а на мен ми е безплатно :P :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си