- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Плуването
Много искам да тренирам плуване, обаче просто не мога с други хора. Та въпроса ми е може ли да се тренира сам и ако да къде ?
П.П. Момиче съм, от София.
Защо не искаш?Иначе може,всичко може.....
какво имаш предвид под това да тренираш сам? Да няма никой друг в басейна? Ако е така - единствените ти варианти са ти или да си Майкъл Фелпс или да си построиш басейн. Няма басейни за самостоятелно ползване.
Ако имаш предвид да тренираш без трениор - това е всеки басейн.
Уточни какво имаш предвид.
Не със трениор, но да няма други, които тренират. Ох, не знам дали ме разбрахте. Просто много искам, а като има други хора се паникиосвам. Дано ме разбрахте.
ее цецецеПървоначално написано от ToniStoraro
бравос.Ми май няма такъв вариант,ама няма от какво да се притесняваш,спокс
За да тренираш сама..трябва или да си майкъл фелсп или този Австралийца който вече спря![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
А може и да си наеме частен учител(треньор), което никак не е невъзможно, просто е по-скъпо. До колкото разбирам проблема не е в това да няма други хора в басейна, а да не тренира в една група с други хора.
PROUD MEMBER OF THE PACK
Извинявам се на авторката, че не пиша по темата. Само искам да попитам, някой знае ли дали мога да се запиша на плуване, на 15 съм и въобще не мога да плувам...голям резилИмам голямо желание да се науча, обаче не знам дали не е проблем това че съм на 15 и ако не е, къде?От София съм, живея в центъра.
![]()
да в Спартак е хубаво,аз сега тренирам в басеина на МЕИ ,защото е доста по-евтино и пак е 50 метра, а на мен ми е безплатно :P :PПървоначално написано от MiLeNcHeToO
![]()
![]()