- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- вече незнам какво да правя
,, Не отричам , че обичам те много по-вече от обичам те.........но признавам , че не съм била по-обичана и отричана"
Чувствам се точно по този начин канто се пее в тази песен.Моята история е по-вече от объркана и може би сама съм си виновна затова.
Влюбена съм в едно момче от доста отдавна , е в началото не беше любов , първоначално само го харесвах .След това премина в любов .Незнам какво ми стана той превзе мислите ми .Един ден реших да му пиша по скайп , самоче си направих друг скайп , защото той имаше моя .Писах му , изпратий му даже и друга снимка .В продължение на 4 месеца ние си писахме по няколко часа на ден , много се сближихме . Проблема е там , че той незнаеше , че съм аз .Преставих се за друга , защото попринцип с него не си говорим , преди бяхме в един клас , сега учим в различни училища .След като му казах , че аз съм това момиче с което е чатил спря да си пише с мен и отново не ми говори .Незнам какво да правя , незнам как да му се извиня , а преди когато бяхме в един клас той ме харесваше , но не предприе нищо .Моля ви дайте ми съвет как да изляза от това гадно положение.
ne pozvolqvai na straha da provali jivota ti
ти си си виновна,че си се представяла за друг човек.ДА не страдаш от раздвоение на личността?Пиши му и кажи ,че съжаляваш за постъпката си.Пък и не е толкова страшно,защо се палиш чак толкова.
Руса кукличка
da ama nie s nego po princip ot dve godini ne si govorim
тогава си намери друг,той да не е единствен.Не си струва да се мъчиш толкова време за нещо невъзможно!
Руса кукличка
Ne se predavai taka lesno ot choveka kogoto obichash... bori se za nego...;]
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Насила хубост не става . И за Анджелина Джоли да се представиш , после като разбере коя си няма да му е хубава реакцията . Щом сте си писали по няколко часа и така нататък , значи явно нещо в характера ти го привлича . Опитай се да му кажеш как стоят нещата дори да не си говорите . Напиши му го някъде , където знаеш , че ще го прочете .
A.D.I.D.A.S.
Брат,сори,че ше ти го кажа,ама момчето сигурно те смята за психопатка!
Ами кажи му ,че съжаляваш,била си объркана и затова си постъпила така с втория скайп,помоли го за прошка и нека да разбере,че държиш на него и не искаш да прекъсвате отношенията си!Ако не ти прости си потърси друго момче.
Аз съм на мнението на aka6a_vamp...Как си могла да се представяш така...Според мен му казваш извинявай,но 90% на 100% той няма да ти отговори.Откажи се от него...Търси си друг![]()
ами опитай се да говориш с него насаме.признай си 4увствата,кажи му 4е съжаляваш затова 4е си му писала от друг скайп но просто те е било срам или незн...обясни му тамако дори и след това не стане нищо откажи се от него-ще си намериш друг
I can't stop myself from loving you <3
dobre togava za6to kato me vidi postoqnno me gleda ili se spyva nqkade ,a kogato si ima6e gadje se celuva6e s neq pred men i gleda6e kak 6te reagiram
а защо не си говоритеПървоначално написано от o4arovatelnata
![]()
I can't stop myself from loving you <3
ami nie do 7 klas bqhme v edin klas i si bqhme mnogo dobri priqteli no sled tova kato kandidatstvahme v drugi u4ili6ta i se razdelihme no poneje putuvame v edin reis kum daskalo i toi e postoqnno s drugi momi4eta smenq gi nai mnogo prez 6 meseca i se celuva s tqh pred men i na men ne mi e priqtno i zatova re6ih da ne mu govorq 4e taka 6te e po -dobre , a predi me haresva6e , no nikoga ne mi e predlagal , a nai-interesnoto e 4e momi4etata s koito hodi preli4at mnogo na men i vyn6no i po harakter
Вярно е леко психо историята. Ако бях него нямаше толкова да се разсърдя заради самата лъжа, колкото щях да се чувствам преследвана и бая стресирана...
НО може пък да се трогне, че толкова го обичаш, че чак си заплела тая интрига, за да бъдеш до него....
Хора всякакви.
Днеск си очарователна![]()
ти си си виновна ... не е трябвало да го лъжеш!Просто можеше да започнеш да му пишеш ..постепенно нещата щяха да станат, ако и той има някави чувства към теб.. а сега най-добре просто му кажи цялата истина за това как се чувстваш и защо си му писала от друг скайп (: предполагам, че щом сте били приятели, те познава добре и ще разбере ((:
ох милата..знам какво ти е... и аз в момента съм в същото положение.Направо главата ми се е запалила-вс есе чудя как да оправя нещата.АКо искаш ми пиши на ЛС.(може да обменим опит и идеи,аз съм намислила как да направя така че да се сдобрим)
вЛасТта Ми ПриЧинЯвА Най-СилНия ОрГазЪм,Най-СладКата ТрЪпКа,НаЙ-НевеРоЯтНия ШоПиНг..ИсТинСка КуЧка..НепРиЛична,ЛоВка,ЦиН иЧНа,БрУтАлНа..Не ПроСто БоГатО МомИчЕ а ЖеНа С вЪзмОжНосТи
Охх много сложна ситуация...няма нужда да ти казвам че изцяло си е твоя вината...мисля че поне това си го разбрала!!! Иначе какво би могла да направиш...може би да му обясниш как стоят нещата..че си искала да го опознаеш...че те е било срам да му кажеш че го харесваш...че по късно всичко е прераснало в любов и че си била още по объркана... ако и след тия обяснения той не предприеме нищо значи изобщо не му е пукало или е твърде наранен!! А и пропуснах да кажа че това трябва да го направиш очи в очи... желателно е!!! Успех ти желая...дано има happy end!![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
За кво е трябвало да го лъжеш - незнамНе мога да разбера подобни постъпки и не мога да те посъветвам.
![]()
![]()
![]()
бОлкаТа никОга нЕ сПиРа - сПиРа да тИ пукА, че тЕ бОли..
Първоначално написано от aka6a_vamp
ахъми какво спечели кат му писа от друг скаип? Сега страдаи! ти си си виновна . . извиняваи обаче ..
![]()
Blagodarq mnogo na vsi4ki za syvetite mislq da si pogovorq s nego na same i da se opitam da mu obesnq , za6to sum postypila taka
Усрала си яко нещата.Сега виждам,че няма кой да те избърши и търсиш някой който да ти помогне ,пред свършен факт![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)