,, Не отричам , че обичам те много по-вече от обичам те.........но признавам , че не съм била по-обичана и отричана"
Чувствам се точно по този начин канто се пее в тази песен.Моята история е по-вече от объркана и може би сама съм си виновна затова.
Влюбена съм в едно момче от доста отдавна , е в началото не беше любов , първоначално само го харесвах .След това премина в любов .Незнам какво ми стана той превзе мислите ми .Един ден реших да му пиша по скайп , самоче си направих друг скайп , защото той имаше моя .Писах му , изпратий му даже и друга снимка .В продължение на 4 месеца ние си писахме по няколко часа на ден , много се сближихме . Проблема е там , че той незнаеше , че съм аз .Преставих се за друга , защото попринцип с него не си говорим , преди бяхме в един клас , сега учим в различни училища .След като му казах , че аз съм това момиче с което е чатил спря да си пише с мен и отново не ми говори .Незнам какво да правя , незнам как да му се извиня , а преди когато бяхме в един клас той ме харесваше , но не предприе нищо .Моля ви дайте ми съвет как да изляза от това гадно положение.