- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- как да напълнея
дайте някакъв съвет какво да правя за напълнея
Всичко което ти трябва : skype, много свободно време, и много храна ама нездравословна, другият вариант е Mcдоналдс![]()
Ми като ядеш постояно... и така ще качиш кг![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
като ядеш 24/7
като ядеш 24/7
с натрупване на телесна маса (в зависимост от теглото ти и слаботата де) то и аз се тъпча "24/7" както пише на в горното мнение ама не може само с тъпчене трябва и мнн спорт
П.С : има безброй теми
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
спорт за надебеляване???Първоначално написано от My6mYLka
гледане на ТВ?
пий бира, яж сланина....
(#) ...thats a cookie...
дано това да ти помогне
http://blogs.warwick.ac.uk/images/lu...ff861ae77e.jpg
ВВД - високо въглехидратна диета, смятам да я изпробвам, защото и аз искам да напълнея![]()
порови се из нетагугъл, по-точно
![]()
Я, виж и търсачката може да ти помогне,защото има 100000 такива теми![]()
Както и да е... да напълнееш?Според мен е най-добре да се консултираш със специалист![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Не се ограничавай в храненето (тестени изделия,сладкиши и т.н.) и би трябвало да напълнееш ... УспехПървоначално написано от kyker4y
![]()
офф чуек тфа е тфоето мнение аз предлагам фитнеса :PПървоначално написано от Darkkiss
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
с бирена мая знам, че става
също така яж много месо, ориз, картофи и тренирай, за да качиш чисто тегло, а не сланина![]()
Таблетки Бирена мая с витамини,ше напълнееш желаните килограми,те засилват апетита .
Бирена мая, рибено масло също, макар че при мен не помогнаха![]()
Аз бях 41-42 кг и от тях напълнях 5 кг за 3 месеца и доста помогна,след това задържах теглото си много време.Първоначално написано от taamara
оо, блазя ти, известно време пих, но никакавъв резултат, може би трябва да ги приемам по-дълго време..![]()
Напълняването или отслабването при някои хора е почти невъзможно, тъй като това зависи от много неща..най-вече от организма.. До колкото съм чувала зависи от формата на сърцето..също така някои хора имат така наречената "гуша" което им пречи за отслабването..Така че ако наистина имаш проблем отиди на лекар![]()
Абе вие всичките ЯЖ ЯЖ ЯЖ ЯЖаз като ям не напълнявам незнам защо но съм си същата вече от 3 години напълнявам моментно докато се наям и после пак няма нищо
![]()
![]()
![]()
ае и аз искам да напълнея вси4ки искат да отслабват ама аз съм много слаб.Даже ве4е ме тревожи 4е съм толкова слаб![]()