Искам да попитам някои поръчвал ли си е от този саит http://www.natamno.com/e-shop/home.html Гледам че магазина е от Варна и си мисля да си зема нещо колко ще ми излезе доставката до Русе горе долу
No matter where you go, there they are...
в Пловдив има такъв магазин и е за метали ако ти си метал значи сайта е за теб
За какво да си поръчваш? В Русе има магазин натъмно!![]()
”Г.Раковски “ №13 е точния адрес
“На Тъмно” работи всеки ден от 10.30 до 19.00 ч
По скоро има аксесоари за метали не дрехиПървоначално написано от varnen4e
![]()
магазина е страхотен![]()
![]()
п.п и не съм метълка![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
Мхм.. В Русе има магазин, но аз ще ви кажа че всичко което го има в онлайн магазина, го НЯМА в магазина в Русе. Така че по- добре си поръчай![]()
а на светло??
магазина е отврат... напраен за отаиката на обществото
Не съм искала да ме обсъждаш дали сам метълка или не не съм метълка просто видях някакви малки книжки като сувенири и мислех да взема на приятеля ми за св.валентин аман от тъпи овцеПървоначално написано от titinkaa
Знам че има но тези книжки ги няма тамПървоначално написано от Armeika
Ееее.... кофти ами мисля че ще ти излезе по малко от 10лв. доставкатаПървоначално написано от _crazy_baby_
![]()
Първоначално написано от titinkaa
сори ,ама никой себеуважаващ се метъл няма да си пазарува от там
![]()
ми в Търново си има магазин "На тъмно",че даже още един метълски ;д За това не ми се налага да пазарувам от онлайн магазин![]()
все пак живота е розов..докато не ти го омаца някой с черни бойчки ;d
Пише се " метъли "
Между другото магазина е много хубав, обичам им аксесоарчетата и имам няколко вида дрехи от там.
Естравагантни са, пък и не са много скъпи... като цяло, има яки неща ;}
хахаха шибан гейПървоначално написано от Darkkiss
Земи се скрий..Първоначално написано от Darkkiss
Магазина е супер.![]()
В магазина да си идеш е по - добре.Сайта не ме кефи и не мисля,че може да ти покаже,точно нещата.Все пак си от Русе,защо не отскочиш събота или неделя до Варна и не идеш до "На тъмно".Според мен ще е по - добре.