.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

как да о обедя?

ходя с с едно мом4е ве4е година и половина много се обичаме аз познавам техните ходя у тях тои познажа маиками (тя много го харесва) свикнали сме да прекарваме по доста време заедно и никои не ни е спирал до тук всичко е добре но...бащами си доиде преди 1 месец от 4ужбина тои беше дълги години там и сега като си доиде всичко се обърка аз не сам свикнала с него нито тои с мен постоянно се караме но тва е без значение проблема ми е такъв тои не познава моя приятел и няма никакво желание да се запознае с него и дори имам 4уството 4е го ненавижда дори и без да го познава опитвала сам да говоря с бащами но с него е много тръдно да се говори защото после всичко завършва с скандал но се 4удя за6то бащами се даржи така на вас слу4вало ли се е???

пс: извинявам се ако темата не е за тук благодаря предварително

Град
    Велико Търново
    Еми и моя баща изобщо не харесва ,че си имам приятел ,поради причината ,че имаме 5 години разлика в годините.Ако знаеш какви проблеми съм си имала с него.Такъв е ,кофти да.Теб поне майкати те разбира,и мен моята до някъде.Би трябвало да отмине при теб>Може бби е загрижен за щастието ти и се страхува да не бъдеш наранена след това.Иначе на колко години си?
    Руса кукличка

Град
    Дълбините на канала :D
    Ее нормално е,всички бащи ревнуват,за тях и на 30 пак ще сме си `на татко принцеската и т.н.`...дай му време на човека и на него му е стресово все пак.

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    О аз кфо да кажа С бившия разликата ни беше 1 год , ама баща ми го ненавиждаше ( не го познаваше , само ме беше виждал с него ) За бащите никога няма да има момче , което ще е достойно за дъщерите им Спокойно Просто не го запознавай , или говори с майка ти тя да поговори с него
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

на 16 сам предполагам че причината е в това 4е ние от мн години не сме живели на едно последно когато бяхме заедно бях на 10год и си мисли 4е сам още на толкова но защо не иска да му даде шанс не искам да ги запознавам но не трябаж ли дасе дарйи по добре?

Фен Аватара на Prophecy
    Град
    Hawaii
    Не съм имал толкова дълги връзки че чак приятелките ми да ги запознавам с нашите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си