.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив

Излияние vol. 49474456

Напоследък намирам нещо тревожно в света около себе си.
    Снощи си говорихме на дълга и на широка с моята приятелка на път към вкъщи.
    От доста време насам и двете си 'горим' по едни момченца. Обаче все става така, че не точните хора ти обръщат внимание и напоследък сумати народ се е юрнал да ни зарибява.
    Та, мисълт ами е друга.
    Докато седя с някой 'неприятен' и 'нежелан' индивид и го слушам какви ли не любовни небивалици ми опява от елементарния му репертоар и небрежните закачки-докосвания я с гърба ми, я с косата ми, я с лицето ми, и аз буквално се държа отвратително с тях, защото не разбират от НЕ явно и се налага да се държиш леко по-грубо, и във всички онези моменти в главата ми е единствено репликата "Ех, как искам на тоя на мястото да е *името на моя възлюбен*"
    Изперквам. Уникално гадно е това чувство. Айде, не ми пречат зарибявките (макар, че излъгах ), чувствам се тъпо, заради тая мисъл, която ми минава през главата "ах защо той не е до мен" .
    А аз просто бъдеще с тва момче нямам както и да го гледаме.
    Чудя се още колко ли ще ми е нужно, за да си го избия напълно от главата. Не ми е чак толкова зле, нито се депресирам, запълвам си някак си прекаленото свободно време с излизания и забавления, но просто ей тия кратки моменти на плитки зарибявки с мисли за Него ме объркват. И се дразня.
    Хоп, благодаря, че прочетохте, кажете ся как да му е*а майката
    Игнор-а за сега действа невероятно. Но гадното е, че физически е отдалечен от мен, ама психически -
    Може би ще кажете "въпрос на време"

Изпадала съм в абсолютно същото положение като теб. Най-кофти ми беше, че го сънувах почти всяка вечер, а в същото време и аз като теб, не исках да приема, че съм толкова слаба и едва ли не някакъв там е успял да ме накара (без да го искам) постоянно да мисля за него.. Предполагам, че и теб така те е ядд на самата себе си, но просто тея неща излкизат от нашия съзнателен контрол и няма какво да се прави освен да се чака. Изчакай да се появи човек, от чието докосване няма да ти е гадно и няма да мислиш за другия. Винаги има някой още по специален от предишния, а хубавото е, че не е задължително появата му да е въпрос на време (на много време). Правилно правиш, че излизаш и се забавляваш - кой знае може довечера да се появи този, с който няма да сте разделени нито физически, нито психически. ситскам палци

ПП: верно са много отвратителни нахалниците - колкото и да не ти се иска да ги режеш грубо, просто ти се налага - от знаци и намеци вече никой не разбира..

Хах почти същото като при мен само че моето въпросно момче предложи на най-добрата ми приятелка да излязат и и каза че искал нещо повече от приятелство с нея,след като знае че аз го харесвам.И след това просто спрях да мисля за него,макар че и аз още не мога да допусна никой до мен,гадно е но вярвам че ще се опаривим желая ти успехчета
    Пука ли ми?Не! Пукаше ми,вече не!
    Само болката видях,кога слънцето и за мене ще изгрее?
    Когато спреш да му се пречкаш!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Познато, познато...
    Далеч от очите - далеч от сърцето.
    Щом не се виждате скоро ще ти излезе от главата. Като се усетиш че мислиш за него се спри и съсредоточи вниманието си върху нещо друго.
    Успех

това момиче не спира да ме изумява хем така..ама и хем иначе.. опасен индивид си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си