- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- запознанство
здравейте хора искам да ви попитам нещо всички та такам:
Момичета вие бихте ли отишли да се запознаете с някакво момче което харесвате или ще чакате то да дойде (ако изобщо дойде) или правите някакви нямеци ?
Момчета вие как ще реагирате ако момичето дойде при вас да се запознаете или по хубаво ли е да отидете самите вие?
П.С моля без критики питам сериозно10х предварително
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Ми попринцип момчетата ходят при момичетата иначе аз бих реагирал много добре ако дойде и се запознае с мен...
ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗ ΓΑΜΗΣΩ ΠΟΤΕ !!!!
Чеки са,за кво иде реч...за момче,което сме го виждали,но не се познаваме лично или за некъв тотално непознат?
Оу твърде съм срамежлива за да ходя аз да се запознавам с някой...![]()
Усмихам се, опитвам се да дам знак ама си чакам той да дойде да се запознае![]()
за момче,което сме го виждали,но не се познаваме личноПървоначално написано от aka6a_vamp
сру не се изясних![]()
Няма проблем![]()
еми аз бих се запознала,ама не да отида при него и:Здрасти аз съм Мимине стаа така...нещо общи познати,ала бала
ем ако имаме обше познати/фр може и да ида
амаа предпочитам момчето да дойде при мен![]()
![]()
![]()
..znachi az vinagi sym hodila pyrva pri momchetata,kogato si haresam nqkoi,nqmam nikakyv problem s tova...nqkak trypkata se pokachva chuvtvam se super i kogato vidq che sym simpatichna i na momcheto otkacham ot kef.....daaa haresva mi kogato i az sym svalqna,no se chuvtvam super,kogato i az gopravq...s edinstvenoto momche, s koeto si ostanahme blizki dori sled kato skysahme,se bqh zapoznala otnovo az s nego v daskalo beshe ot gorniq kurs i prosto otidoh,usmihnah mu se,kazah mu che mi e simpatichen i go pokanih na kfe...beshe ostanal vtreshten,no skoro trygnahme i 3 meseca prodylji vryzkata ni.....!(malko vkarah i istoriika,no...dano ne mi se syrdite....)
срам ме е да се запозная първа с него.От общи познати ще ми е по спокойно да се запознаем.Но да отида при него е така и да му кажа нещо никога.мниого ме е срам.Иначе ще ми е и п риятно да стане така.
офф и аз съм тъй иначе ш е яко ако отида ама няма се получи хорица мс за отговоритеПървоначално написано от .. DeViL mAy CrY ..
ми чакам малко и срам не срам отивам и го заговарям![]()
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
Ха ха аз съм го правила, ама съм била леко пийнала (не пияна!)![]()
Абсурд да ида да се запозная с момче първа![]()
![]()
Прекалено срамежлива съм![]()
![]()
nicolepcd
mi az sym tyka ako ne proqwi jelanie da se zapoznaete sabirash mnogo kuraj i smelo i bezotgoworno otiwash i hop :P :P pyk kakwoto sabq pokajeSunShinePearl
ми чакам малко и срам не срам отивам и го заговарям Very Happy![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
az sym na toq princip
![]()
![]()
![]()
are uspeh
![]()
![]()
:P :P
Metal is forever
Първоначално написано от .. DeViL mAy CrY ..
off to i az sam mn sramejliva to mene i s ob6to poznati me e sram ..... be tejak slu4ai sam![]()
Ми аз съм го правилаНяма нищо лошо според мен
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Бе ко сичките се праите на некфи срамежливи кой ви знае кфи сте![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Няма да имам смелост да отида и да се запозная , щото и мене ме е срамПравя намеци и така той идва
![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
хах за кво ти да ходиш бре...нека той дойде ако му е толкова мерак да се видите...И все пак всеки си преценява де...аз ти казвам моето мнение...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
ем ем ем ем ем ако наистина много го харесвам Да! пф то мажагите все ги е срамтей чиииии
![]()
При мен всеки път е различно зависи всичко от настроенито ми ако видя някой як пич и ми хареса и в някои случаи аз отивам първа в други момчето идва при мен,ама ако съм го харесала и след 30мин виждам че е несериозен изобщо не се занимавам с него
Бих отишла, ако момчето си заслужава и ако съм в настроение за такива неща![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Еми ако си хубава,няма да имам
нищо против.
Ако си грозна....пак,ама ще те гледам тъпо.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
една фр имаше същият проблем и накрая аз се запознах с него и негожия фр като ме видял се жлубил в мен и са с него сме гаджета![]()
![]()