.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Емии аз пък като си харесам някое момче и виждам, е и той не е безразличен прото му го показвам...Гледам го по-продължително усмихвам се и така...и той идва а иначее ако виждам че не става нещо,щото е много срамежлив аз отивам...

Нямам против някоя да ме заговори,но принципно аз заговарям.Но това е грешка,да знаеш.Преди да я опознаеш...не си давай много надежди.

samo vednaj i bqh dosta piqna no se radvam 4e go napravih

Град
    Улицата
    na mene mi se e sluchvalo nqkolko puti da doide nqkoq momiche da se zapoznae s mene i neznam stava mi smeshno shtoto winagi gi e super srama ama winagi im se kefa daje ednata koqto se zapozna predi vreme s mene bqxme blizo polovin godina sled twa zaedno za twa nqma nishto losho hodi se zapoznai s momcheto koeto iskash
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

и аз съм от срамежливите и чакам момчето да направи първата стъпка

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Цитирай Първоначално написано от sKa73r4o93
    Бе ко сичките се праите на некфи срамежливи кой ви знае кфи сте
    Ами аз поне съм такъв! Чакам мен да ме заговорят Особено пък пред момичетата съм доста срамежлив ! Колко е гадно да я гледаш да си извърти погледа, че да си преглътнеш

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Ами всеки път е различно.Ее нищо няма да ти стане върви...не вярвам да е вампир и да ти изпиее кръвта
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Цитирай Първоначално написано от balu4ka
    Ами всеки път е различно.Ее нищо няма да ти стане върви...не вярвам да е вампир и да ти изпиее кръвта
    да навярно нищо няма да ми стане ама още преосмислям плана ейййй и аз съм от Велико Търново а
    [!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]

Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..

My Smile is My Style

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Ами дълго време ме беше срам,но се научих ,ако мога така да се изразя.Трудно е първия път,но после не ти пука

Град
    Инкогнито
    Колкото и да ми хареса представител на противоположният пол, срамът ми е по-силен

Интересно е когато момиче дойде и се замознае / случвало ми се е веднъж, но останах втрещен /. Предизвиква приятни чувства в момчето и в моя случай ме вкара в мисли за мацката цяла вечер, дори едвам заспах
    An Evil Man

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си