- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- запознанство
Емии аз пък като си харесам някое момче и виждам, е и той не е безразличен прото му го показвам...Гледам го по-продължително усмихвам се и така...и той идва![]()
а иначее ако виждам че не става нещо,щото е много срамежлив аз отивам...
![]()
Нямам против някоя да ме заговори,но принципно аз заговарям.Но това е грешка,да знаеш.Преди да я опознаеш...не си давай много надежди.
samo vednaj i bqh dosta piqna no se radvam 4e go napravih
na mene mi se e sluchvalo nqkolko puti da doide nqkoq momiche da se zapoznae s mene i neznam stava mi smeshno shtoto winagi gi e super srama ama winagi im se kefa daje ednata koqto se zapozna predi vreme s mene bqxme blizo polovin godina sled twa zaednoza twa nqma nishto losho hodi se zapoznai s momcheto koeto iskash
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
и аз съм от срамежливите и чакам момчето да направи първата стъпка
Ами аз поне съм такъв! Чакам мен да ме заговорятПървоначално написано от sKa73r4o93
Особено пък пред момичетата съм доста срамежлив
! Колко е гадно да я гледаш да си извърти погледа, че да си преглътнеш
![]()
Ами всеки път е различно.Ее нищо няма да ти стане върви...не вярвам да е вампир и да ти изпиее кръвта![]()
![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
да навярно нищо няма да ми станеПървоначално написано от balu4ka
ама още преосмислям плана
![]()
ейййй и аз съм от Велико Търново а
![]()
[!][!][!] My heart really hurts..I think you broke it ! Thank you [!][!][!]
Аз съм тази, с която невъзможното става възможно ..
My Smile is My Style![]()
Ами дълго време ме беше срам,но се научих ,ако мога така да се изразя.Трудно е първия път,но после не ти пука![]()
Колкото и да ми хареса представител на противоположният пол, срамът ми е по-силен![]()
Интересно е когато момиче дойде и се замознае / случвало ми се е веднъж, но останах втрещен /. Предизвиква приятни чувства в момчето и в моя случай ме вкара в мисли за мацката цяла вечер, дори едвам заспах![]()
An Evil Man