- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Пълна кръвна картина
Ако пуша, ще разберат ли, след като ми направят такова чудо?
*Грешен раздел!
Точка 7 от Правила на форума.
Редакция на MakeMeLaugh
Не. Но те така или иначе твоята кръв трудно ще я разгадаят. Във ветеринарна клиника ли ще те водят?
Австралопитекус африканус?![]()
не може ли нормално да отговорите?
Raise your fist!
Аватара и мнението ти са в пълен контрастПървоначално написано от Efrosina
![]()
Фейк братле. Профила е фейкПървоначално написано от bulgarche
Първоначално написано от IrrieSkyline
Ти кога стана бяла?Първоначално написано от IrrieSkyline
дава пример със себе си...Първоначално написано от bulgarche
Raise your fist!
И що е фейк?Първоначално написано от Efrosina
Щото си на кале и не можеш да се заяждаш от реалния?
Тва тряяше да го напиша от тоя акаунт, а не от на PedigreeПървоначално написано от Pedigree
![]()
И вместо да ни уведомяваш за незначителни за нас неща, като например че пишеш от друг профил, просто трябваше от него да изтриеш мнението и да си пуснеш "правилното мение". Но явно си доста омотан.Първоначално написано от PiruBloodz
Да, но тя не е типичния пример. Все едно да пратиш заека на лов за вълци без пушка, вместо ловеца. Същата е разликата. Пак е човек, но другото не е заек, а маймуна.Първоначално написано от MostHated
аз съм руснак... и аз ли съм некъв заек или маймуна илик нещо друго?
Raise your fist!
Браво, доказа какъв мисловен дефицит притежаваш...Първоначално написано от MostHated
![]()
Щото излязох от акаунта, след като го написа, и ме мързеше да влизам пакПървоначално написано от bulgarche
'Айде пак се почна...
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Кво ако пушиш?
Всеки е в състояние да допусне грешки,
но има хора,които притежават само тази способност.
Освен, че си малоумен друго не можеш да докажеш...Първоначално написано от MostHated
Не съм на това мнение, но както кажеш. Няма да споря, понеже това ще означава пореден контакт с теб, макар и виртуален, но нежелан.Първоначално написано от IrrieSkyline
Ще разберат не само за цигарите но и ако си взимал наркотици,със въпросните кръвни картини действат и полицаите при търсене на алкохол в кръвта.На кръвната картина нищо не убягва.
млъквай бойлер... като ти гледам дебилните аватари...Първоначално написано от TERRORMACHINE
аз съм малоумен... точно
Raise your fist!