- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Защо скинарите...
Добре мистър джи юнит само ми кажи от къде разбра какъв съм в живота и ще ти дам да ми оближеш маратонките![]()
Дреме ми дали е руснак, важното е, че се облича като смръдливите негри и се занимава с тъпата им музика.
Като се докажаЕми ела да ти се докажа бе сопол
![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
Преди негротата са пеели за мъката си в рими,а сега пеят за трева,амфети,как шмъркали кокайн(въпреки,че никога не са виждали такова нещо)..за нищо не ставате,само за роби ставате!
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
Мощен кур за негрите и за феновете им и за тъпата музика, която е по-скоро караница отколкото пеене.
ще дойда с бухалка и сам ще све прасна в главата...
да ти е по лесно пръдня такава.
На теория си велик... само на теория
така че ако нямаш какво да кажеш- по темата моеш да ми пишеш лично съобщение за това какво искаш би или възнамеряваш да направиш с мен- белия негър както ми казаха![]()
все ми е тая, искам да получа нормален отговор
Raise your fist!
има ги още от тея "преди" негрота, както има и някои стойностни неща в музиката им. далеч съм от тея неща, ама фактите са фактиПървоначално написано от hAshoo
![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Набутахте се в тая тема само СкИнАрИ,бегай...
Aбе смъкльо такъв, ти си срам за арийската раса беПървоначално написано от MostHated
Къде съм казал, че съм велик ? Вземи се изразявай малко по-смислено бе
И понеже повдигна въпроса с теориите - ето ти една теория : " Щом си черен си виновен " а ти щом се правиш на черен си още по-виновен.
Ама не аз те разбирам, те всички такива от 5 до 7-8 клас искат да са в някоя субкултура и някои се ориентират към негърщината, което е жалко. Аз ако съм на баща ти на мястото ще те пребия от бой да напълниш широките гащи с ако. Паляче такова.
http://www.myspace.com/shobeatzПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
Дълбок поклон![]()
йеее отдавна не съм влизал и аз...Първоначално написано от BlueAvalanche
Raise your fist!
Аз мислим, че е негъроподобен той бил хаусър нашияИли си хибрид някакъв
![]()
мхм... имам и чалгарска жилка...Първоначално написано от BlueAvalanche
Raise your fist!
А и руснак си бил явно, е що не каза по-рано беСеднал съм аз да ти се чудя, че си срам за арийската раса ти си бил славянин
Айде лека вечер
![]()
Ти си толкова негативна и противна личност.Първоначално написано от MostHated
да бе, голям срам съм, няма накъде... Русия е много назад с материала, нали така... помогнете им малко.Първоначално написано от BlueAvalanche
Raise your fist!
ае в едно клипче "скинари" обясняваха,че са с голи глави,понеже било неприятно като се бият да се скубят![]()
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?
Клипа на канал 1 през 1991?Първоначално написано от Blo0dyBitch
Ми аз като ги гледах се наливаха с водка,те са толкова смешни не знаят кво са ма говорят....
Ееее тука пак са се разигравали некви драми...
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Corporatedesign т'ва снимката си е супер!![]()
и информацията е интересна... аз питах информативно а те ми се нахвърлиха 200 човека...
иначе пак мерси за инфото.
Raise your fist!
Питаи стария мъж от планината той знае истинската история![]()
П.С. Rudeness Empire - The old man in the mountins
мда, братовчед ми беше с коса до кръста, ся е гола глава, явно тва са некви неписани закони да си гологлав![]()
batman4o, яко си истински..сложи си 2ри ред бели връзки![]()
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Първоначално написано от Canis_Dirus
![]()
![]()
![]()
Незнам,защо и не ме интересува!Не мога да ги понасям!
Да не могат да те хванат за косата докато риташ някого,също и да не ти пречи ако е по-дълга.
Йога и мъдрост