- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Заради едното ебане ли е всичко ?
Проблема ми е следния: Имам си приятел, малко повече от месец, когото много обичам.До колкото ми е показвал до сега и той испитва същото към мен, но разбрах нещо и не знам какво да мисля.Преди няколко вечери към 12 вечерта, че много го обичам и т.н. В този момент той е играел diablo с още две момчета, едното от които ми е съученик и приятел.Казал е какво съм му писала и едно от другите момчета е казало " ае тя е хлътнала до уши.. много те харесва", на което той е отговорил " ае ще я е*а някой ден, ама не знам точно кой" Момчето от класа ми е останало безучасно, но ми каза всичко.Другото момче пък ми писа по скайп, че най-хубавият подарък за Св.Валентин ще е да пусна на гаджето ми.Сега разбирам, че приятеля ми иска да правим секс, но ми е трудно да го повярвам, защото никога не ми го е намеквал.Сега незнам дали той ходи с мен, защото ме обича или просто иска да му пусна, да се похвали на всички и да ме зареже.Обичам го страшно много и нямам представа какво да правя.Моля за съвети![]()
Ако си + 16 то е Нормално да правите секс... Ако си под 16 разбирам що си пуснала темата
![]()
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
Да ти имах любовта, зародила се след цяял месец ходенеМи има няколко варианта:
1. Излъгал те е тоя неговия приятел.
2. Гаджето ти е идиот и верно иска само да спи с теб.
3. Тримата са се наговорили да те правят на луда.![]()
еlsy![]()
Май-май е с теб, заради секса...
nicolepcd
Идеалната двойка:ходите един месец,ти много го обичаш,а той вече иска да те праска...якоо а
Естествено.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Абе миличка не е важно , колко време ходят .... Важното е да знае как да я предразположи и как да си го поискаПървоначално написано от aka6a_vamp
"Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."
^Миличка,от огромно значение е колко време ходят!Да не забравим и възрастта...за един месец не можеш да обикнеш някого!
ае кво го храните всичките бре...
никой нормален мъж не може да стои дълго на сухо ... нормално е :О
сега ако сте на 12 години лапета, друг въпрос...
За едим месец можеш да заобичаш някого ... дори да легнеш с него ... А както изразих в първото мнение явно девойчето е под 16 .
Най-оптимистичното мнение.Първоначално написано от aka6a_vamp
П.С. По темата: Едва ли е мислил какво говори докато играе диабло. Защото аз тогава не мога да мисля нищо. Изчакай не му пускай и времето ще си покаже дали връзката ви е двустранна или той просто иска да те "праска".
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Този е пич..Първоначално написано от aka6a_vamp
![]()
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
АЗ много искам да правя секс на 14 ама няма с кой хах за това не си изпускай шанса може да няма следващ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
Ок,няма да споря,всеки е различен,но щом би легнала с някого след месец гаджалък...ами късмет ти пожелавам!Първоначално написано от marjesa
![]()
Нормално .. В годините думите ОБИЧАМ ТЕ са се утвърдили , като "битови". По точно такива дето не значат нищо. Но пак твърдя , че може човек да се влюби за 30 дни !!Първоначално написано от dedencety
за мене няма ли такъв подарък за свети валентин![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
nedei vqrva kwo goworqt horata6tom toi dosega ne e prwin nameci ...
pak za seki slu4ai ako iska6 pogowori s nego
a ti na kolko si godini ? toi na kolko e ?
![]()
![]()
да, само дето не е нормално да говори така и то пред приятелите си. така един вид я унижава. ако държеше на нея, колкото казва, едва ли би го правил.Първоначално написано от Push7heTemp0
към авторката: единия вариант е просто да е искал да се направи на ''готин'' пред ония,но да си държи на теб, въпреки тва. другия е наистина да е само за е*ането с тебе. иди и направо го попитай ''наистина ли си казал еди кво си''. 100% ще се стъписа поне малко. гледай го какво ще ти отг. ако каже, че не е вярно, отиди при тоя му приятел, който ти го е казал, заедно с гаджето ти и пак ги питай дали не го е казал. и все пак, каквото и да направиш, не можеш да си 100% сиг в нищо, така че май ти остава само да се надяваш и ест да съдиш защо е с теб по другите му постъпки.
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
за 1 месец ше заобичаш някого - точно никогаПървоначално написано от marjesa
заа лягането, виж ако си някоя ***** може и да легнеш
![]()
"Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !
Н.Хайтов
Е не смятам,че трябва да ходя с някой половин година и тогава да му пусна..Когато му дойде времето тогава :]] Нищо лошо не виждам в това хората да си лягат,известно време след като се попознаят.Все пак секса е удоволствие,а не нещо страшно.Първоначално написано от aka6a_vamp
Абе аре бе ще ходи като някъв идиот и при 3мата по отделно да ги пита "Абе ти казал ли си тва?"Вкарай ги в един общ / или още по-добре ги събери навън / и разкажи какво са ти казали и ще видим тогава .. Дори навън е много по-добре щото в скайп може да си пишат и по някакъв начин да се наговорят как да излязат от ситуацията , а навън пред очите ти малко трудно ще се наговорят ..
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
Ами първо един месец е малко за ебане... второ незнам в случая дали приятелите ти или той те лъже...събираш ги сичките или един по един иии ги питаш...гледаш какво ще кажат... ии ако успееш да хванеш кой лъже ще е добре...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
абе говори с него и ако наистина мислиш ,че е вярно това че иска да те мине-веднага го заеби!АМАн от използвачи![]()
не му се давай момиче,мисли с главата си!
Руса кукличка
оф, нямах предвид да ходи по отделно и при 3-мата, а първо да иде при гаджето си и директно да го пита, а ако той отрече да е казвал нещо, да иде заедно с него при другото момче и да накара гаджето си пред другото момче да отрече. един вид да си притисне гаджето в ъгъла и да няма как да се измъкне хах.Първоначално написано от vesssiii
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)