.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 48

Заради едното ебане ли е всичко ?

Проблема ми е следния: Имам си приятел, малко повече от месец, когото много обичам.До колкото ми е показвал до сега и той испитва същото към мен, но разбрах нещо и не знам какво да мисля.Преди няколко вечери към 12 вечерта, че много го обичам и т.н. В този момент той е играел diablo с още две момчета, едното от които ми е съученик и приятел.Казал е какво съм му писала и едно от другите момчета е казало " ае тя е хлътнала до уши.. много те харесва", на което той е отговорил " ае ще я е*а някой ден, ама не знам точно кой" Момчето от класа ми е останало безучасно, но ми каза всичко.Другото момче пък ми писа по скайп, че най-хубавият подарък за Св.Валентин ще е да пусна на гаджето ми.Сега разбирам, че приятеля ми иска да правим секс, но ми е трудно да го повярвам, защото никога не ми го е намеквал.Сега незнам дали той ходи с мен, защото ме обича или просто иска да му пусна, да се похвали на всички и да ме зареже.Обичам го страшно много и нямам представа какво да правя.Моля за съвети

Повече от фен Аватара на marjesa
    Ако си + 16 то е Нормално да правите секс ... Ако си под 16 разбирам що си пуснала темата
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

Град
    Враца
    Да ти имах любовта, зародила се след цяял месец ходене Ми има няколко варианта:
    1. Излъгал те е тоя неговия приятел.
    2. Гаджето ти е идиот и верно иска само да спи с теб.
    3. Тримата са се наговорили да те правят на луда.
    еlsy

Голям фен
    Град
    Лондон
    Няма да е зле да си поговорите на тази тема , да видиш той какво мисли , не винаги трябва да слушаш кой какво казва .

"Един си остава в сърцето ,а всичко друго просто забавление"

Супер фен
    Май-май е с теб, заради секса...
    nicolepcd

Град
    Дълбините на канала :D
    Идеалната двойка:ходите един месец,ти много го обичаш,а той вече иска да те праска...якоо а

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Естествено.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Идеалната двойка:ходите един месец,ти много го обичаш,а той вече иска да те праска...якоо а
    Абе миличка не е важно , колко време ходят .... Важното е да знае как да я предразположи и как да си го поиска
    "Ако се страхуваш, че ще бъдеш критикуван не казвай нищо, не прави нищо, бъди нищо."

Град
    ^Миличка,от огромно значение е колко време ходят!Да не забравим и възрастта...за един месец не можеш да обикнеш някого!

ае кво го храните всичките бре...
    никой нормален мъж не може да стои дълго на сухо ... нормално е :О

сега ако сте на 12 години лапета, друг въпрос...

За едим месец можеш да заобичаш някого ... дори да легнеш с него ... А както изразих в първото мнение явно девойчето е под 16 .

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Най-оптимистичното мнение.

П.С. По темата: Едва ли е мислил какво говори докато играе диабло. Защото аз тогава не мога да мисля нищо. Изчакай не му пускай и времето ще си покаже дали връзката ви е двустранна или той просто иска да те "праска".
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Град
    морската столица
    Този е пич..

Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.

АЗ много искам да правя секс на 14 ама няма с кой хах за това не си изпускай шанса може да няма следващ

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Град
    Цитирай Първоначално написано от marjesa
    За едим месец можеш да заобичаш някого ... дори да легнеш с него ... А както изразих в първото мнение явно девойчето е под 16 .
    Ок,няма да споря,всеки е различен,но щом би легнала с някого след месец гаджалък...ами късмет ти пожелавам!

Цитирай Първоначално написано от dedencety
    ^Миличка,от огромно значение е колко време ходят!Да не забравим и възрастта...за един месец не можеш да обикнеш някого!
    Така е!Любовта идва с времето...не може днес сте тръгнали и вече се обичате...!!!Ей за тва вече 'обичам те' е като как си?!Защото си го казват ей така с повод и без повод и то без да е истина!Тия от рода на 'лофкъм тее','бич тее','убицкъм тъ' и тем подобнии...
    Обичам те са силни думи,които не можеш да казваш на всеки срещат...
    Нормално .. В годините думите ОБИЧАМ ТЕ са се утвърдили , като "битови". По точно такива дето не значат нищо. Но пак твърдя , че може човек да се влюби за 30 дни !!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    за мене няма ли такъв подарък за свети валентин
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    nedei vqrva kwo goworqt horata 6tom toi dosega ne e prwin nameci ... pak za seki slu4ai ako iska6 pogowori s nego a ti na kolko si godini ? toi na kolko e ?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Push7heTemp0
    ае кво го храните всичките бре...
    никой нормален мъж не може да стои дълго на сухо ... нормално е :О

сега ако сте на 12 години лапета, друг въпрос...
    да, само дето не е нормално да говори така и то пред приятелите си. така един вид я унижава. ако държеше на нея, колкото казва, едва ли би го правил.
    към авторката: единия вариант е просто да е искал да се направи на ''готин'' пред ония,но да си държи на теб, въпреки тва. другия е наистина да е само за е*ането с тебе. иди и направо го попитай ''наистина ли си казал еди кво си''. 100% ще се стъписа поне малко. гледай го какво ще ти отг. ако каже, че не е вярно, отиди при тоя му приятел, който ти го е казал, заедно с гаджето ти и пак ги питай дали не го е казал. и все пак, каквото и да направиш, не можеш да си 100% сиг в нищо, така че май ти остава само да се надяваш и ест да съдиш защо е с теб по другите му постъпки.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

за 1 месец ше заобичаш някого - точно никога заа лягането, виж ако си някоя ***** може и да легнеш
    "Eдно е ди се иска, друго е да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш !

Н.Хайтов

Ок,няма да споря,всеки е различен,но щом би легнала с някого след месец гаджалък...ами късмет ти пожелавам!
    Е не смятам,че трябва да ходя с някой половин година и тогава да му пусна..Когато му дойде времето тогава :]] Нищо лошо не виждам в това хората да си лягат,известно време след като се попознаят.Все пак секса е удоволствие,а не нещо страшно.

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    Абе аре бе ще ходи като някъв идиот и при 3мата по отделно да ги пита "Абе ти казал ли си тва?" Вкарай ги в един общ / или още по-добре ги събери навън / и разкажи какво са ти казали и ще видим тогава .. Дори навън е много по-добре щото в скайп може да си пишат и по някакъв начин да се наговорят как да излязат от ситуацията , а навън пред очите ти малко трудно ще се наговорят ..
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ами първо един месец е малко за ебане... второ незнам в случая дали приятелите ти или той те лъже...събираш ги сичките или един по един иии ги питаш...гледаш какво ще кажат... ии ако успееш да хванеш кой лъже ще е добре...

Град
    Велико Търново
    абе говори с него и ако наистина мислиш ,че е вярно това че иска да те мине-веднага го заеби!АМАн от използвачи
    не му се давай момиче,мисли с главата си!
    Руса кукличка

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от vesssiii
    Абе аре бе ще ходи като някъв идиот и при 3мата по отделно да ги пита "Абе ти казал ли си тва?" Вкарай ги в един общ / или още по-добре ги събери навън / и разкажи какво са ти казали и ще видим тогава .. Дори навън е много по-добре щото в скайп може да си пишат и по някакъв начин да се наговорят как да излязат от ситуацията , а навън пред очите ти малко трудно ще се наговорят ..
    оф, нямах предвид да ходи по отделно и при 3-мата, а първо да иде при гаджето си и директно да го пита, а ако той отрече да е казвал нещо, да иде заедно с него при другото момче и да накара гаджето си пред другото момче да отрече. един вид да си притисне гаджето в ъгъла и да няма как да се измъкне хах.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си