- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Заради едното ебане ли е всичко ?
аа сри не разбрахамаа да и тва е добра идея .. като го притисне да видим тогава кой лъже и кой не .. То пък , ако е вярно ше е бахти глупака
![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
Защо да не може да обичаш някого на първия месец.. може. И не говоря за пеперудките в стомаха и за хубавото настроение.
Аз бях луда по приятеля си още на втората седмица. И не съм спирала да съм оттогава. Просто с времето любовта ми стана разумна, тя се "доошлайфа", придоби зряла форма. Но винаги е била много силна, повече от привличане и наивност. И пак бях готова на всичко.
Съдба..
А колкото до момичето, ако съученикът ти не те лъже, преосмисли позицията си. Поговори с момчето, и прецени. Ти го познаваш най-добре, но не бъди наивна да му се пуснеш, за да с него.
Изчакай малко, не прави още секс с него. Говорете по темата, разбери какво мисли и сама ще си отговориш на въпроса![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
бахси кат са замисля ние сме 2 години заедно и не сме правили секс,а при теб още на 1-вия месец става въпрос за това![]()
![]()
![]()
Руса кукличка
уоу! 2 години? на колко е гаджето ти?Първоначално написано от angelcheeee_93
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
говори с него
gowori s nego pitai go dali e taka naistina..
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
12Първоначално написано от sladur4etyYy
Този който не пада, не се изправя.
Пха голяма любов.Той иска те праска ,а пък ти...си явно твърде глупава.Обичала го тя..явно не разграничаваш привличането от любовта....![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
еми 4есно казано някои мом4ета говорят много гадни работи пред приятелите си,но само за да се правят на голямата работа.няма как да знаеш със сигурност какво 4увства-само с времето можеш да разбереш.успех![]()
I can't stop myself from loving you <3
Реших да пиша, за да споделя как се развиха събитията .. Вчера се държах доста дистанцирано към него и той споделил с една приятелка, че мисли, че имам друг.Реших да опровергая думите му.Отидох и го попитах защо ходи с мен.Малко тъпо, но не исках да издавам момчето, което ми каза, че има вероятност гаджето ми да ходи с мен заради едното ебане.Като чу това той започна да задава въпроси, зашо съм питала и за какво можело да ходят двама човека.Попита дали някой не ми е казал нещо, та затова се държа така.Споделих, че са ми казали някой неща, но няма да кажа нито какви, нито кой ми ги е казал.Той замина ядосан и петия час дойде в кабинета по химия, понеже имах химия.Нещата се получиха много зле.Незнам от къде беше разбрал, че съученика ми е казал всичко това, но ...Целия му клас се исипа в стаята и всичките крвсъци бяха последвани от жесток побой.Беше гледка, която бях непосилна да гледам. Последните думи, които се чуха преди да се блъсне вратата бяха "И мисли, когато говориш, да не ти се случи нещо по-лошо" Направо бях потресена.След часа гаджето ми каза, че въпросния съученик ме "харесвал" и затова говорил така.Искал да ни раздели.Почувствах се ужасно, защото момчето изяде много бой, а не се разбра, дали е излъгал или просто от грешни източници е разбрал това.А в информацията, която ми беше казал нямаше нищо вярно ..
Така става, когато се разнася информация.. свитетел съм на нещо подобно - 1 път решихме да пуснем някакъв слух които след 3-4 часа беше разнесен навсякъде и беше се променил над 10 пъти...
Затова когато не видиш и не чуеш нещо с очите и ушите си никога не го казвай..
А относно ако ти е "приятел" и те е харесвал е можел просто да каже..
![]()
Казвам за стотен път, че ходим от месец, но имам чувства към него от година.
Да бе а ти мязаш на тази от снимката ...наркоманиПървоначално написано от nicolepcd
Направил се е на тешкар пред другите...Не се ли замисли?..
Не само може и някой сФирка..![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от aka6a_vamp
♥ I trusted you.. my mistake ♥
Кое им е силното на тези думи не можах да разбера ?!? Да не е призовават духове или някакви такива работи? Думи като думи, дори това са едни от най-често използваните думи... Подобни на гладен съм, жаден съм и други от родаПървоначално написано от dedencety
Колкото за ситуацията, явно приятелят ти е доста странен и има някаква вина / щом е скочил да бие свой приятел /. Замисляла ли си се просто да не му пуснеш на 14-ти и това да е ?!? Извини му се с някаква глупава причина и това е
Също така, това че си му казала всички тея работи не е от най-умните решения... можеше просто както си говорите да вметнеш темата за секса и какво мисли той по този въпрос... някакви такива неща. А ако найстина имаш чувства към него не разбирам къде е проблема да си легнеш с него ?!? Защото не мисля че ако му хареса ще те скъса, напротив. Това дори може да помогне на връзката ви!!!
ПС. А това за единия месец мога да ви кажа само ХАХАХАХА... Хората спят заедно на втората си среща, вие ми говорите за 1 месец... Стегнете се малко! И това че има момичета, които са по-отворени към света не значи че трябва да им лепкате етикети "ку*ви" и такива... то щото им е лошо на тях, за това само вие ревете тук... ами той ме заряза след 2 месеца, не казвам че всичко е секс, но е много трудно без такъв!
An Evil Man
що не мога и аз за 1 месец да обикна някой![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Хахаха в Diablo има логове кой какво е казал... Може там да се провери![]()