.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 48 от общо 48

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    аа сри не разбрах амаа да и тва е добра идея .. като го притисне да видим тогава кой лъже и кой не .. То пък , ако е вярно ше е бахти глупака
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Защо да не може да обичаш някого на първия месец.. може. И не говоря за пеперудките в стомаха и за хубавото настроение.

Аз бях луда по приятеля си още на втората седмица. И не съм спирала да съм оттогава. Просто с времето любовта ми стана разумна, тя се "доошлайфа", придоби зряла форма. Но винаги е била много силна, повече от привличане и наивност. И пак бях готова на всичко.

Съдба..

А колкото до момичето, ако съученикът ти не те лъже, преосмисли позицията си. Поговори с момчето, и прецени. Ти го познаваш най-добре, но не бъди наивна да му се пуснеш, за да с него.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Изчакай малко, не прави още секс с него. Говорете по темата, разбери какво мисли и сама ще си отговориш на въпроса
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    Велико Търново
    бахси кат са замисля ние сме 2 години заедно и не сме правили секс,а при теб още на 1-вия месец става въпрос за това
    Руса кукличка

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    бахси кат са замисля ние сме 2 години заедно и не сме правили секс,а при теб още на 1-вия месец става въпрос за това
    уоу! 2 години? на колко е гаджето ти?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Sofia
    говори с него

Град
    у вас ;]
    gowori s nego pitai go dali e taka naistina..
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Повече от фен Аватара на smeshnik
    Град
    Столицата
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    уоу! 2 години? на колко е гаджето ти?
    12
    Този който не пада, не се изправя.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Пха голяма любов.Той иска те праска ,а пък ти...си явно твърде глупава.Обичала го тя..явно не разграничаваш привличането от любовта....
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

еми 4есно казано някои мом4ета говорят много гадни работи пред приятелите си,но само за да се правят на голямата работа.няма как да знаеш със сигурност какво 4увства-само с времето можеш да разбереш.успех
    I can't stop myself from loving you <3

Поговорете си и се оточнете.

Реших да пиша, за да споделя как се развиха събитията .. Вчера се държах доста дистанцирано към него и той споделил с една приятелка, че мисли, че имам друг.Реших да опровергая думите му.Отидох и го попитах защо ходи с мен.Малко тъпо, но не исках да издавам момчето, което ми каза, че има вероятност гаджето ми да ходи с мен заради едното ебане.Като чу това той започна да задава въпроси, зашо съм питала и за какво можело да ходят двама човека.Попита дали някой не ми е казал нещо, та затова се държа така.Споделих, че са ми казали някой неща, но няма да кажа нито какви, нито кой ми ги е казал.Той замина ядосан и петия час дойде в кабинета по химия, понеже имах химия.Нещата се получиха много зле.Незнам от къде беше разбрал, че съученика ми е казал всичко това, но ...Целия му клас се исипа в стаята и всичките крвсъци бяха последвани от жесток побой.Беше гледка, която бях непосилна да гледам. Последните думи, които се чуха преди да се блъсне вратата бяха "И мисли, когато говориш, да не ти се случи нещо по-лошо" Направо бях потресена.След часа гаджето ми каза, че въпросния съученик ме "харесвал" и затова говорил така.Искал да ни раздели.Почувствах се ужасно, защото момчето изяде много бой, а не се разбра, дали е излъгал или просто от грешни източници е разбрал това.А в информацията, която ми беше казал нямаше нищо вярно ..

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Така става, когато се разнася информация.. свитетел съм на нещо подобно - 1 път решихме да пуснем някакъв слух които след 3-4 часа беше разнесен навсякъде и беше се променил над 10 пъти...
    Затова когато не видиш и не чуеш нещо с очите и ушите си никога не го казвай..
    А относно ако ти е "приятел" и те е харесвал е можел просто да каже..

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Purvo edva li go obi4a6 ... se pak hodite edin mesec No karai ti si znae6 ... normalno e da iska da spi s teb ako ti nego iska6 mu go kaji napravo ... ako te zareje zna4i ne te zaslujava

Казвам за стотен път, че ходим от месец, но имам чувства към него от година.

Град
    •••Пловдив•••
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Да ти имах любовта, зародила се след цяял месец ходене Ми има няколко варианта:
    1. Излъгал те е тоя неговия приятел.
    2. Гаджето ти е идиот и верно иска само да спи с теб.
    3. Тримата са се наговорили да те правят на луда.
    Да бе а ти мязаш на тази от снимката ...наркомани

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Направил се е на тешкар пред другите... Не се ли замисли?..

Повече от фен Аватара на suantito
    Не само може и някой сФирка..

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от aka6a_vamp
    Идеалната двойка:ходите един месец,ти много го обичаш,а той вече иска да те праска...якоо а
    ♥ I trusted you.. my mistake ♥

Цитирай Първоначално написано от dedencety
    Обичам те са силни думи,които не можеш да казваш на всеки срещат...[/i]
    Кое им е силното на тези думи не можах да разбера ?!? Да не е призовават духове или някакви такива работи? Думи като думи, дори това са едни от най-често използваните думи... Подобни на гладен съм, жаден съм и други от рода Колкото за ситуацията, явно приятелят ти е доста странен и има някаква вина / щом е скочил да бие свой приятел /. Замисляла ли си се просто да не му пуснеш на 14-ти и това да е ?!? Извини му се с някаква глупава причина и това е Също така, това че си му казала всички тея работи не е от най-умните решения... можеше просто както си говорите да вметнеш темата за секса и какво мисли той по този въпрос... някакви такива неща. А ако найстина имаш чувства към него не разбирам къде е проблема да си легнеш с него ?!? Защото не мисля че ако му хареса ще те скъса, напротив. Това дори може да помогне на връзката ви!!!

ПС. А това за единия месец мога да ви кажа само ХАХАХАХА... Хората спят заедно на втората си среща, вие ми говорите за 1 месец... Стегнете се малко! И това че има момичета, които са по-отворени към света не значи че трябва да им лепкате етикети "ку*ви" и такива... то щото им е лошо на тях, за това само вие ревете тук... ами той ме заряза след 2 месеца, не казвам че всичко е секс, но е много трудно без такъв!
    An Evil Man

Град
    Hate City Sofia.
    що не мога и аз за 1 месец да обикна някой
    Страх ме е от себе си ,
    когато загубя мечтите си.

Хахаха в Diablo има логове кой какво е казал... Може там да се провери

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си