Реших да пиша, за да споделя как се развиха събитията .. Вчера се държах доста дистанцирано към него и той споделил с една приятелка, че мисли, че имам друг.Реших да опровергая думите му.Отидох и го попитах защо ходи с мен.Малко тъпо, но не исках да издавам момчето, което ми каза, че има вероятност гаджето ми да ходи с мен заради едното ебане.Като чу това той започна да задава въпроси, зашо съм питала и за какво можело да ходят двама човека.Попита дали някой не ми е казал нещо, та затова се държа така.Споделих, че са ми казали някой неща, но няма да кажа нито какви, нито кой ми ги е казал.Той замина ядосан и петия час дойде в кабинета по химия, понеже имах химия.Нещата се получиха много зле.Незнам от къде беше разбрал, че съученика ми е казал всичко това, но ...Целия му клас се исипа в стаята и всичките крвсъци бяха последвани от жесток побой.Беше гледка, която бях непосилна да гледам. Последните думи, които се чуха преди да се блъсне вратата бяха "И мисли, когато говориш, да не ти се случи нещо по-лошо" Направо бях потресена.След часа гаджето ми каза, че въпросния съученик ме "харесвал" и затова говорил така.Искал да ни раздели.Почувствах се ужасно, защото момчето изяде много бой, а не се разбра, дали е излъгал или просто от грешни източници е разбрал това.А в информацията, която ми беше казал нямаше нищо вярно ..