- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Заради едното ебане ли е всичко ?
Кое им е силното на тези думи не можах да разбера ?!? Да не е призовават духове или някакви такива работи? Думи като думи, дори това са едни от най-често използваните думи... Подобни на гладен съм, жаден съм и други от родаПървоначално написано от dedencety
Колкото за ситуацията, явно приятелят ти е доста странен и има някаква вина / щом е скочил да бие свой приятел /. Замисляла ли си се просто да не му пуснеш на 14-ти и това да е ?!? Извини му се с някаква глупава причина и това е
Също така, това че си му казала всички тея работи не е от най-умните решения... можеше просто както си говорите да вметнеш темата за секса и какво мисли той по този въпрос... някакви такива неща. А ако найстина имаш чувства към него не разбирам къде е проблема да си легнеш с него ?!? Защото не мисля че ако му хареса ще те скъса, напротив. Това дори може да помогне на връзката ви!!!
ПС. А това за единия месец мога да ви кажа само ХАХАХАХА... Хората спят заедно на втората си среща, вие ми говорите за 1 месец... Стегнете се малко! И това че има момичета, които са по-отворени към света не значи че трябва да им лепкате етикети "ку*ви" и такива... то щото им е лошо на тях, за това само вие ревете тук... ами той ме заряза след 2 месеца, не казвам че всичко е секс, но е много трудно без такъв!
An Evil Man