- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сами ли ще сте на Св.Валентин?Защо?
Сама ще съм.. в момента няма как да сме заедно....
Но ще се събера с приятелки да изпразнуваме Трифон Зарезан.
За хубавите неща трябва време, докато прекрасните се случват внезапно!
P.S. Момиче съм
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1044839 - BANNED
Не стига че ще съм без гадже, не стига че стават на тоя ден 10 месеца откакто съм сама (броя си ги хахаха) ами се пада събота което значи че наще ще искат да излязат и аз най-вероятно ще трябва да гледам сестра ми
![]()
+1Първоначално написано от miss_asi
![]()
Get what you can and never get back
Къв въпрос "защо", защото не ме иска никоя![]()
Ми не няма да съм сама...защо ли? емм имам си гадже от доста време сигурно за тва:P
"Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."
Не точно... Ще видим до тогава..![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
i az sama...kakto vunagi.A kude e tozi kupon za neobvurzani?!![]()
Сама ще съм и аз...
+1Първоначално написано от jghgh
![]()
http://prize.bg/dArK_sMoOkEy Влезте тук,като се регистрирате и отговорите на въпроса можете да спечелите мобилен телефон!
Сам. Защо? Защото няма св. Валентин, има Трифон Зарезан.![]()
И ето ме - нося се над града като птица без кости, спускам се стремително надолу и студеният въздух ме обгръща, и ме омаломощява, и ме притегля там, където лунната светлина посребрява водата..
Няма да съм сам, защото ще бъда в компанията на моя приятел Джак или на мойте хора Трите мечки
An Evil Man
Такъв празник няма..![]()
Hear this voice from deep inside
It's the call of your heart
Close your eyes and you will find
The passage out of the dark..
ми мисля не ,но има още 2 седмици до тогава тъй че...
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
ebahti otnositelnata tema..
haide da vidim kakvo ste pravili snoshti v zalata
- aa..zna4i pravih grub,ramo,triceps
Да,сама ще съм,защото няма начин в момента да пътувамИ бтв ми писнаха тея сичките теми за тъпия празник...
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Освен това когато си сам няма значение какъв е деня - все си се чувстваш няка си некомфортно - особено като гледаш света около тоб разделен на двойкиПървоначално написано от miss_asi
На влюбените не им трябва празник, за да се обичат!
На пияниците не им трябва празник, за да се напият!
![]()
14.02. е един обикновен зимен ден, освен ако не решиш да си го направиш по-интересен и различен, а за това не ти трябва повод!![]()
![]()
"Всеки ден по нас хвърлят камъни, важното е какво строим с тях - мостове или стени."
За първи път ще съм с гаджето.![]()
Да, най-много да излезем с компанията![]()
![]()
nicolepcd
Аз ще съм си самичка,ама с една моя фр си измислихме наш празник Свети Самотникминалата година бях със приятел тази не съм ма сме решили да се напием яко някой казват празнувай Трифон Зарезан,аз па ще ви кажа празнувайте Свети Самотник - повече се пие в сравнение с Трифон Зарезан
![]()
![]()
![]()
![]()