- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сами ли ще сте на Св.Валентин?Защо?
Пуснете още 25 теми относно "Коментираната тема Св.Валентин" , "Сами ли ще сте на Св.Валентин" , "Как ще изкарате Св.Валентин" , "Сам съм на Св.Валентин" , "С кой сте на Св.Валентин" , "Подаръци за Св.Валентин" и т.н. и т.н.Като толкова ви интересува тая тема направете си специален форум за скъпия СВЕТИ ВАЛЕНТИН
![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
+ 1 000 000 000 000 000 000Първоначално написано от vesssiii
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дотегна ми да гледам това заглавие - Защо ли? Ми да няма кой да ми се пречка докато се самоубия![]()
ОМГГГГГГГ ... това еее 02940289 темаааа за тоя шибан розов празникккк ... мразя гоооооо .. толкова е лигаввввв .... апфууу всяка втора тема " какво да му купя " ... " какво да и купя " апфуууу какво друго освен тъпите розови сърчица ...
По темата ... : да сама ще съм ... не защото нямам със кого , а защото аз не искам да съм със приятеля ми точно тази вечер ... Ще съм си гушнала Бакардито и тфа е ... не ми трябва никой ;]
сама, сама, сама и много се радвам за това![]()
someone else...
SaMa :P![]()
![]()
NOooo shte praznuvam Trifon Zarezil
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
V jivota moje da vqrvash samo na sebe si i to nevinagi!
Не мога да разбера след като не ви харесват темите ....защо пишете в тях???
Лично аз ще празнувам повече 2 годишнината от както съм с приятелят ми...... + Св. Валентин.И знам колко добре ще си прекарам ........ пък вие ако искате се напивайте
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Да
Защо?..Защо?...а?
шот не сме арни![]()
Бе боли ме носа
Щото тей ! Няа ти кажаааИзяж се от яд
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
6e sme zaedno,s moq![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Защо?Първоначално написано от dArKsMoOkEy
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
ебати тъпнята... и тая година както се очертава ще бъда самичък... но не се знае де, към петък ще се видим с бившата ми и не знам вече какво да мисля
а бях и замислил толкова романтична нов, която никой друг не е правил и която никога нямаше да забрави, но плановете явно са за да се провалят!
Мииии.Аз 6е съм с Трифончо![]()
Шегувкам сеее ! Сам 6е съм, ма ме боли ........ кракъ
Май повечето от форума 6е се напиеме а !?
![]()
Сам да, щото съм Испания и още не мога да говоря добре.
надали ще съм сама, щото като излючим че е празник за загубените мозъци, също правим на този ден 2 месеца![]()
да даже няма да мога да празнувам Трофон
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
...gluposti sama...hvashtam nekoe priqtelche i otivame da gyrkame i da potancuvame....dano da hvana nqkoe cherno party pone da se izkyrtq!
MRAZQQQ VECHE TYPIQ SVETI VALENTIN NE ZA DRUGO AMI OCHITE MI NE VIJDAT NISHTO DRUGO OSVEN TEMI ZA SVETI VALENTIN!OTVARQM TEMA ZA TRIFON ZA REZAN!KOGA I KAK I KYDE I SKOI SHTE OTPRAZNUVATE NAI-BYLGARSKIQ PRAZNIK?
сама ...... само 4е не се знае ... ама най вероятно сама ... еми 6ото не съм приемала навреме
![]()
(h) ..::' kогато аz те т1рсiiх ,, tи не dоиде ,, sега kогаtо тii ме т1рсii6 мен не ме еbе ,, (finger);( ,, and i don't care 'bout you:P '::..
Ами аз май скъсах с гаджето и сигорно ще съм сама,не че ми пука особенно.
Имам с кой да съм и имам къде, но мисля да не ходя никъде, а да си остана сама у дома. Дори и Трифончо не смятам да празнувам.. Просто нямам желание за такива неща![]()
Shte sym na work s moite kolejki...;] i smqtam da se napiem kato praseta sled kato izpratim klientelata :P
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
nai - veroqtno ... za6toto ne6tata nqma kak da se razviqt ;/ za jalost
мхм..и аз като повечето ще съм самбило то Св.Валентин или Трифон Зарезан..шанс
![]()
Еми да и се радвам всъщност.Понеже осъзнах, че човекът до мен е тъпаааааааааааааааааааааа аак селски![]()
ДАаамм и така...(happy)
![]()