- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Сами ли ще сте на Св.Валентин?Защо?
както винаги ще съм сама ... хах и пффф тоя Св.Валентин абе вие не разбрахте ли че сме православнии само католиците празнуват Св.Валентин ние си имаме Трифон Зарезан който си е 100пъти по як ... хах и 100% половината от тук дори невярват в Господ ма нали се тая хахха има некъф си там празник що да не намажем пффф
Love conquers all
This one will last a lifetime
And if love conquers all
This one will last forever
много ясно че тез дет нямат с кой да карат св.валентин ... ше празнуват трифун зарезан![]()
иначе по темата : вечерта ще съм някаде мъртъв пък ако са намери някоя принцеса да ме съживи ... ПЕРФФЕКТ![]()
Роден в амвона на свинята,
в мир живея с миризмата
и със другите прасета -
мамка и, съдба проклета!
Ми да,защото няма как да се видим тоя ден.
аз ще съм самичка смисъл без гадже..кво да се праи
А иначе ще се събереме в един фр се пак имаме си именяк в компанията трябва да се полее
![]()
Ти Си ОнаЗи По-Добрата Част От Мене...Ти Любов Си Моя Опит За ЛеТене !
Error!
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Може и да излезем някъде с приятелки ама иначе гадже нямам, така че![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Аз определено няма да съм сама, щото точно на 14-ти ще съм на олимпиада по английски.....пък вече след олимпиадата нз..
![]()
Първоначално написано от dArKsMoOkEy
сигурно с прятели ноне и с момче..
Ми ся съм сама,съмняваме до тогава да съм с някого,но ако изкочи нещо нз...
Ако не празнувам Свети Валентин,то поне мога да празнувам Трифон Зарезан или имения си ден.![]()
;]
аз пък се надявам да не съм сама.. надявам се защото напоследък с приятеля нещата не стояха много ясно, но днес дойде и така ме гушна,че просто не искам нищо да ми е ясно.. само като ме погледне и се разтрепервам.. и преди съм карала 14-ти със гадже, обаче няма гадже като него.. стига ми само да го видя и да видя че има желание да се види с мен както днес видях)
да,щото ще скъсам с гаджето си...бившето ми гадже
ще празнувам с най добрата ми приятелка,която обичам повече от всички грозни,тъпи и скапани момчета
![]()
![]()
![]()