Здравейте!Имам нужда да споделя с някого-опитвам се да свикна с мисълта че гаджето ми има едно момиче което му е най-добра приятелка.Двамата отдавна се познават и още преди да се познавам с него всички от класа ми ,включително и аз ,си мислехме че ходят,но когато един ден се запознах и с двамата разбрах че просто са приятели..но проблема ми е че понякога започват да се базикат нарочно да ме дразнят..прегръщат се..и това ме дразни..Дори когато излезем на дискотека и той танцува с нея-това ме влудява.Много проблеми имахме отначало докато свикна..сега уж свикнах,но когато ходи в тях просто ей така да я види и нещо в стомаха ми като че ли се преобръща..Това момиче ми е казвало че обича гаджето ми като брат,защото толкова неща са правели заедно,но на мен ми става някак кофти като ми каже-"аз много го обичам,но нали знаеш-като приятел".Много пъти са ми казвали че нищо не може да има между тях и че се познават толкова отдавна че ако са искали да има нещо между тях до сега да е станало...Добре,съгласих се,но преди 5 мин. прочетох една статия-ето откас:
... Както много често става в живота, приятелството между мъж и жената често завършва с любов.
И тази любов е по-силна от онази, която възниква заради обикновената влюбеност: вие вече добре се познавате и сте наистина близки. Така че, ако изведнъж видите в него “мъжа на живото си”, не му мислете дълго.

Много ми хареса какво каза един мой познат преди да се ожени:
“Да ТЯ фантастично готви и сексът между нас е страхотен, но това мога да го правя и с всяка друга жена.
Защо избрах точно НЕЯ?
Защото така както ме разбира ТЯ, никой никога не ме е разбирал...”...

Като го прочетох това и отново се появи странното чувство от переди..Не мога да го опиша с думи..А аз толкова обичам приятеля си че не бих си представила живота без него.Моля ако някой има подобен проблем да сподели..