.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 90

вашето гадже прави ли така

когато вървите заедно с вашето гадже той заглежда ли се по други моми4ета(примерно ако има някоя с много големи цици или с много къса пола) и ако се загледа вие как ще реагирате
    I can't stop myself from loving you <3

Ми...хаха,момче съм и не го правя.Попринцип го правя много рядко,но като бях с бившата ми я ебавах и го правих нарочно...даже пусках коментари ХАХАХАХ.Иначе...по темата,ако не е на ебавка не е приятно.

Мега фен
    ще се загледам по някой пич, като мине покрай нас
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Заглеждаме се двамата заедно.

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    човешко е да се загледа

Мега фен Аватара на Hilary_
    хах иам едно правило... "Гледай но без да пипаш..." ... в никакъв случай не можеш да му завържеш очите но ак оти е толкова неприятно можеш да го помолиш да не го прави толкова забележимо или не пред теб...

Цитирай Първоначално написано от x3eme
    човешко е да се загледа

+
    + :P

Голям фен Аватара на Axe_vs_Sword
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    човешко е да се загледа
    Значи аз не съм човек

Моя пък не гледа... Някакси странно, но когато сме 2мата не отчита нищо друго от женски пол (а по принцип е адския сваляч ) По-вероятно е да пусне коментар.. "Еее.. мило.. тая как ме изгледа.. "
    If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Хубаво е ако мойто гадже се заглежда по жени. Ше съм доста шастлив.
    Нъл тъй?
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Гледа,гледа
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    gleda gi i kazva:`vai kvi 6matki` i zaminava ynikalen e oba4e az si zaglejdam mom4eta i my vikam`vai toz,kuf e gotin` i toi vednaga me pregru6a,celyva i vika ti si samo za men
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Повече от фен Аватара на SoAfraid
    Град
    InYourEyes
    Еххх, очи пълни, ръце празни...
    Forever trusting who you are and nothing else matters!!!

Град
    Paradise
    Моя няма поглед встрани от мене Чак леко съм като под наблюдение от най обстойните...

Не моя не го прави, най-много ако е някоя много накурвена да направи тъпа физиономия и да изръси нещо от сорта на "ужасс " и тва е ... аз дори се заглеждам повече
    "Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Заглежда се по Габи от отчаяни съпруги
    Иначе на улицата не ми е правело впечатление да се обръща след някоя. Искрено се възмущава, когато види някоя набор 94-95 и нагоре с дънки с ниска талия, дебелият й задник съответно отвън и ластика на белите й /някога/ прашки

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на butty
    Град
    v sarceto na moeto momche ;)
    ами ние и двамата си се заглеждаме и си коментираме, ако някой/някоя ни впечатли силно

Ами аз не съм забелязала да зяпа някоя ама аз се заглеждам повече от него
    True love stories never have a happy ending,because true love stories never end

и моя се заглежда, но обикновено го прави, за да ме издразни, но аз също така че сме квит и ква реакция да направя - ако е хубава го хваля, че има вкус (все пак е с мен де хехх) а ако не е - го бъзикам да се заглежда по нещо по качествено :Р
    Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!

То пък вие, щото не гледате... според мен е 50/50

Както и аз съм случвал да се загледам, така и тя, или пък се прави, че не забелязва другите.

Има и доста моменти, когато и двамата гледаме и обсъждаме де, особено имам една позната така, тя е маниачка ;д

Дразнещо е когато попиташ от любопитство дали е неин/негов тип и получаваш винаги отрицателен отговор или някакво нескопосано обяснение.
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен
    По-скоро заедно си заглеждаме А и задружно се смеем на тези с късите поли и големите деколтета
    Но и никой никога не се е разсърдил на другия ако каже,че някое момче или момиче е хубаво или просто ако някой от двама ни отбележи някоя хубава черта в друг човек

Коментираме ги заедно

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Нормални са тея работи, а който чупи стойки и мрънкоти е ограничен.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    Цитирай Първоначално написано от Seducti0n
    Нормални са тея работи, а който чупи стойки и мрънкоти е ограничен.
    +1
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

Когато сме двамата не се заглежда по други.Понякога на базик казва "аа виж я тая е" и аз веднага казвам нещо тъпо от типа на "абее я отивай да прегръщаш и целуваш нея" и той през неотихващ смях казва "пак се хванааа "

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си