- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- вашето гадже прави ли така
когато вървите заедно с вашето гадже той заглежда ли се по други моми4ета(примерно ако има някоя с много големи цици или с много къса пола) и ако се загледа вие как ще реагирате![]()
I can't stop myself from loving you <3
Ми...хаха,момче съм и не го правя.Попринцип го правя много рядко,но като бях с бившата ми я ебавах и го правих нарочно...даже пусках коментари ХАХАХАХ.Иначе...по темата,ако не е на ебавка не е приятно.
ще се загледам по някой пич, като мине покрай нас![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
човешко е да се загледа
хах иам едно правило... "Гледай но без да пипаш..." ... в никакъв случай не можеш да му завържеш очите но ак оти е толкова неприятно можеш да го помолиш да не го прави толкова забележимо или не пред теб...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Моя пък не гледа... Някакси странно, но когато сме 2мата не отчита нищо друго от женски пол (а по принцип е адския сваляч) По-вероятно е да пусне коментар.. "Еее.. мило.. тая как ме изгледа..
"
![]()
If you want to know where your heart is... look where your mind goes when it wonders....
Хубаво е ако мойто гадже се заглежда по жени. Ше съм доста шастлив.
Нъл тъй?
Гледа,гледа![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
gleda gi i kazva:`vai kvi 6matki` i zaminava![]()
ynikalen e
oba4e az si zaglejdam mom4eta i my vikam`vai toz,kuf e gotin` i toi vednaga me pregru6a,celyva i vika ti si samo za men
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Еххх, очи пълни, ръце празни...![]()
Forever trusting who you are and nothing else matters!!!
Моя няма поглед встрани от менеЧак леко съм като под наблюдение от най обстойните...
![]()
Не моя не го прави, най-много ако е някоя много накурвена да направи тъпа физиономия и да изръси нещо от сорта на "ужасс" и тва е ... аз дори се заглеждам повече
![]()
"Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."
Заглежда се по Габи от отчаяни съпруги![]()
Иначе на улицата не ми е правело впечатление да се обръща след някоя. Искрено се възмущава, когато види някоя набор 94-95 и нагоре с дънки с ниска талия, дебелият й задник съответно отвън и ластика на белите й /някога/ прашки![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ами аз не съм забелязала да зяпа някоя ама аз се заглеждам повече от него![]()
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
и моя се заглежда, но обикновено го прави, за да ме издразни, но аз също така че сме квит и ква реакция да направя - ако е хубава го хваля, че има вкус (все пак е с мен де хехх) а ако не е - го бъзикам да се заглежда по нещо по качествено :Р
Na tozi swqt ne e lesno da si dobar, trqbwa da budesh i dostatachno silen, za da ponesesh posledstwiqta ot dobrotata si ..!
То пък вие, щото не гледате... според мен е 50/50
Както и аз съм случвал да се загледам, така и тя, или пък се прави, че не забелязва другите.
Има и доста моменти, когато и двамата гледаме и обсъждаме де, особено имам една позната така, тя е маниачка ;д
Дразнещо е когато попиташ от любопитство дали е неин/негов тип и получаваш винаги отрицателен отговор или някакво нескопосано обяснение.
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
По-скоро заедно си заглеждамеА и задружно се смеем на тези с късите поли и големите деколтета
![]()
Но и никой никога не се е разсърдил на другия ако каже,че някое момче или момиче е хубаво или просто ако някой от двама ни отбележи някоя хубава черта в друг човек![]()
Нормални са тея работи, а който чупи стойки и мрънкоти е ограничен.
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
+1Първоначално написано от Seducti0n
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
Когато сме двамата не се заглежда по други.Понякога на базик казва "аа виж я тая е" и аз веднага казвам нещо тъпо от типа на "абее я отивай да прегръщаш и целуваш нея" и той през неотихващ смях казва "пак се хванааа "![]()