- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- вашето гадже прави ли така
Ти пък си некъв идеален, ебаси. Наблюдавам те тука от край време...Първоначално написано от Axe_vs_Sword
'Мии да се оженим викам? ;D
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Не съм го забелязвала да прави така,но ако го засека ще му грейна един да се поразхлади![]()
![]()
![]()
![]()
КАто се загледа по ония с "големите там... и поличките"те тва си е напълно есетествено.А това после като те погледне ии те оцени и вижда какво има до себе си .Това му е хубавото![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Първоначално написано от x3eme
Зависи дали си го познавам и знам, че е женкар, или просто се зазяпва от същинската си мъжка природа.![]()
Но т.к. не си падам по първия тип момчета, ще го отдам, че просто не е сляп за прелестите на другите момичета, и ще го възприема като нещо нормално. К'во? И аз понякога се заглеждам по някой, ама инщо повече.Дай сега да си извадим очите за симпатягите около нас.
![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
ако се обърне след някоя, го прави за да се избазика с мен.. и аз се правя на сърдита и после нали се сещаш...
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Дам той се заглежда ама и аз също. Не се сърдя от такива глупости![]()
Пффф бившия ми изобщо не се заглеждаше. Даже понякога се дразнех защото аз почвах да коментирам някоя доста впечатляваща мадама а той идея си нямаше за кой говоря и си мислех че се прави на глупав ама се оказа че явно наистина не му прави впечатление което само ме радваше ест![]()
Ама по принцип нямам против стига да не го прави постоянно и твърде очеизбодно. И ако може да оставя първо аз да направя коментар и после да каже той а не само да ми разправя тая колко е яка и другата колко е готина![]()
я пък явно не съм човек щото не се заглеждах..понеже беше всичко за мен..ама след като вече не сме заедно...в интерес на истината пак не се заглеждаш щото е адския сдух..ама за тва пък си имам вечния приятел ...пиеш няколко и ставаш веселяк
![]()
Никога. Така сме възпитани, че друг не поглаждаме даже. И двамата имам в предвит. Нито аз заглеждам нито той. Онзи ден в автобуса някаква го гледаше и аз му казах и той се обърна само, за да види каква е и нарочно за да ме дразни започна да се прави такъв, да си оправя косата а-у и аз му се развиках почти. Сигурно ще си кажете, това не е нормално, но за нас е. Той е само мой и дори и на майтап не желая да заглежда, който и да е било. Ако е някаква жена може да погледна, да гледа нека, но някакво младо момиче да го зяпне вече не знам, ще има кавга. Само че той никога не го прави.
А аз пък много се заглеждам.Първоначално написано от Re5peC7
![]()
Няма варянт да мина покрай някой мъж или той покрай мене и да не го огледам и оценяДнеска един лелеее направо срам ме хвана. Първо чакахме заедно на спирката и аз само се правех че гледам дали идва трамвая за да огледам момчето. После като дойде минах пред него за да ме забележи и той и седнах така че да го виждам
И после слязохме на същата спирка и тръгнах след него за да го огледам и отзад ХАХАХАХ
![]()
И тамън събрах смелост да му се усмихна (беше пич отвсякъде просто!) и взе че запали цигараТа просто го подминах де и в следващия трамвай седнах далееече от него. Все тея дето си ги харесвам се оказва че пушат мамка му
![]()
Не ти нямаш пишка или си обратен ...Първоначално написано от Axe_vs_Sword
охххх...мръсницаПървоначално написано от slun4ice
![]()
много палава си станала
![]()
приятелю не всички мислят първо с пишаката сиПървоначално написано от deFakto
![]()
хьах попринцип като мине някоя хубавка и 2-мата я обсъждаме, но не се е случвало да се загледа чак толкова много в някоя че чак да ме издразни освен ако не сме скарани,когато целта му е точно такава![]()
![]()
Хахахах човече от почти година съм без гадже да не мислиш че ми е лекоПървоначално написано от Re5peC7
Като не мога да пипам поне да гледам :P
![]()
Веднъж си спомням, че го направи, беше много отдавна - преди около 1.5-2г. Но по принцип не. Всъщност рядко момичета биха успяли да му направят впечатление. Това, че е с големи гърди не винаги е предпоставка да загледа някоя... Спомних си само един случай, за друг не се сещам. По принцип не го прави обаче. Дори мисля, че когато е с приятели само пак не го прави, но знае ли човек. :P
Инъче ако се заглеждаше пред мен и на всичкото отгоре пускаше коментари... аз щях да започна да правя същото - свободно, както той.
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
Хах моя е изпечен женкар и се очаква от него да се заглежда, но той от доста време не го прави...за което съм страшно доволна![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Имам един познат боксьор беше, ама пълна откачалка. Той беше стотина килограма, като цяло много як, но не толкова релефен. Отива той с приятелката си на море и са на плажа, когато минава някакъв много добре оформен, релеф, нахакан, всичко 6Първоначално написано от soul1199
И приятелката на нашия решава да се избъзика и казва "Я гледай тоя какви плочки има, искам да имаш като неговите" В тоя момент (бившият) боксьор става и виква на оня "Ей оня с плочките, я ела тука" и от там се почва една простотия дето няма да ви я разправям...
Та внимавайте като се заглеждате
![]()
преди се заглеждаше,но сега спря може би щото знае кво го чака после
♥ I trusted you.. my mistake ♥
Първоначално написано от SoAfraid
![]()
Не съм забелязала, но се надявам да не го прави![]()
if you see us in the club we'll be acting real nice
if you see us on the floor you'll be watchin all night
we ain't here to hurt nobody
so give it to me give it to me give it to me
wanna see you work your body![]()