.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 90
    Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    И аз се заглеждам... :P

Цитирай Първоначално написано от Axe_vs_Sword
    Цитирай Първоначално написано от x3eme
    човешко е да се загледа
    Значи аз не съм човек
    Ти пък си некъв идеален, ебаси. Наблюдавам те тука от край време...

'Мии да се оженим викам? ;D
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Фен
    Град
    Бургас
    Не съм го забелязвала да прави така,но ако го засека ще му грейна един да се поразхлади

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    КАто се загледа по ония с "големите там... и поличките"те тва си е напълно есетествено.А това после като те погледне ии те оцени и вижда какво има до себе си .Това му е хубавото
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Град
    L.A.|NY..|..Miami..|..Philadelphia..|....St. Louis..|.. DC..
    човешко е да се загледа

Зависи дали си го познавам и знам, че е женкар, или просто се зазяпва от същинската си мъжка природа.
    Но т.к. не си падам по първия тип момчета, ще го отдам, че просто не е сляп за прелестите на другите момичета, и ще го възприема като нещо нормално. К'во? И аз понякога се заглеждам по някой, ама инщо повече. Дай сега да си извадим очите за симпатягите около нас.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Re: вашето гадже прави ли така

ако се обърне след някоя, го прави за да се избазика с мен.. и аз се правя на сърдита и после нали се сещаш...
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Дам той се заглежда ама и аз също. Не се сърдя от такива глупости

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Пффф бившия ми изобщо не се заглеждаше. Даже понякога се дразнех защото аз почвах да коментирам някоя доста впечатляваща мадама а той идея си нямаше за кой говоря и си мислех че се прави на глупав ама се оказа че явно наистина не му прави впечатление което само ме радваше ест
    Ама по принцип нямам против стига да не го прави постоянно и твърде очеизбодно. И ако може да оставя първо аз да направя коментар и после да каже той а не само да ми разправя тая колко е яка и другата колко е готина

я пък явно не съм човек щото не се заглеждах..понеже беше всичко за мен..ама след като вече не сме заедно...в интерес на истината пак не се заглеждаш щото е адския сдух..ама за тва пък си имам вечния приятел ... пиеш няколко и ставаш веселяк

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Никога. Така сме възпитани, че друг не поглаждаме даже. И двамата имам в предвит. Нито аз заглеждам нито той. Онзи ден в автобуса някаква го гледаше и аз му казах и той се обърна само, за да види каква е и нарочно за да ме дразни започна да се прави такъв, да си оправя косата а-у и аз му се развиках почти. Сигурно ще си кажете, това не е нормално, но за нас е. Той е само мой и дори и на майтап не желая да заглежда, който и да е било. Ако е някаква жена може да погледна, да гледа нека, но някакво младо момиче да го зяпне вече не знам, ще има кавга. Само че той никога не го прави.

Повече от фен
    Град
    Горно Надолнище : ))
    Абе по-често май аз се заглеждам особено сега, когато съм без гадже :P :P

Бебокк
    3o.o5.2o1o г. ОБИЧАМ ТЕ!

Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    я пък явно не съм човек щото не се заглеждах..понеже беше всичко за мен..ама след като вече не сме заедно...в интерес на истината пак не се заглеждаш щото е адския сдух..ама за тва пък си имам вечния приятел ... пиеш няколко и ставаш веселяк
    А аз пък много се заглеждам.
    Няма варянт да мина покрай някой мъж или той покрай мене и да не го огледам и оценя Днеска един лелеее направо срам ме хвана. Първо чакахме заедно на спирката и аз само се правех че гледам дали идва трамвая за да огледам момчето. После като дойде минах пред него за да ме забележи и той и седнах така че да го виждам И после слязохме на същата спирка и тръгнах след него за да го огледам и отзад ХАХАХАХ
    И тамън събрах смелост да му се усмихна (беше пич отвсякъде просто!) и взе че запали цигара Та просто го подминах де и в следващия трамвай седнах далееече от него. Все тея дето си ги харесвам се оказва че пушат мамка му

Град
    •••Пловдив•••
    човешко е да се загледа
    Значи аз не съм човек
    Не ти нямаш пишка или си обратен ...

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    А аз пък много се заглеждам.
    Няма варянт да мина покрай някой мъж или той покрай мене и да не го огледам и оценя Днеска един лелеее направо срам ме хвана. Първо чакахме заедно на спирката и аз само се правех че гледам дали идва трамвая за да огледам момчето. После като дойде минах пред него за да ме забележи и той и седнах така че да го виждам И после слязохме на същата спирка и тръгнах след него за да го огледам и отзад ХАХАХАХ
    И тамън събрах смелост да му се усмихна (беше пич отвсякъде просто!) и взе че запали цигара Та просто го подминах де и в следващия трамвай седнах далееече от него. Все тея дето си ги харесвам се оказва че пушат мамка му
    охххх...мръсница много палава си станала

Цитирай Първоначално написано от deFakto
    човешко е да се загледа
    Значи аз не съм човек
    Не ти нямаш пишка или си обратен ...
    приятелю не всички мислят първо с пишаката си

хьах попринцип като мине някоя хубавка и 2-мата я обсъждаме, но не се е случвало да се загледа чак толкова много в някоя че чак да ме издразни освен ако не сме скарани,когато целта му е точно такава

Град
    Германия
    охххх...мръсница много палава си станала
    Хахахах човече от почти година съм без гадже да не мислиш че ми е леко Като не мога да пипам поне да гледам :P

Град
    Никъделенд
    Веднъж си спомням, че го направи, беше много отдавна - преди около 1.5-2г. Но по принцип не. Всъщност рядко момичета биха успяли да му направят впечатление. Това, че е с големи гърди не винаги е предпоставка да загледа някоя... Спомних си само един случай, за друг не се сещам. По принцип не го прави обаче. Дори мисля, че когато е с приятели само пак не го прави, но знае ли човек. :P
    Инъче ако се заглеждаше пред мен и на всичкото отгоре пускаше коментари... аз щях да започна да правя същото - свободно, както той.
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

Хах моя е изпечен женкар и се очаква от него да се заглежда, но той от доста време не го прави...за което съм страшно доволна
    Човек не обича истински, ако не обича вечно. 19.06.2009

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Не знам, нямам гадже, но преди не съм забелязвала.

Голям фен Аватара на Carlos
    Град
    Стокхолм
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    gleda gi i kazva:`vai kvi 6matki` i zaminava ynikalen e oba4e az si zaglejdam mom4eta i my vikam`vai toz,kuf e gotin` i toi vednaga me pregru6a,celyva i vika ti si samo za men
    Имам един познат боксьор беше, ама пълна откачалка. Той беше стотина килограма, като цяло много як, но не толкова релефен. Отива той с приятелката си на море и са на плажа, когато минава някакъв много добре оформен, релеф, нахакан, всичко 6 И приятелката на нашия решава да се избъзика и казва "Я гледай тоя какви плочки има, искам да имаш като неговите" В тоя момент (бившият) боксьор става и виква на оня "Ей оня с плочките, я ела тука" и от там се почва една простотия дето няма да ви я разправям... Та внимавайте като се заглеждате

Град
    София
    преди се заглеждаше,но сега спря може би щото знае кво го чака после
    ♥ I trusted you.. my mistake ♥

Цитирай Първоначално написано от SoAfraid
    Еххх, очи пълни, ръце празни...

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Не съм забелязала, но се надявам да не го прави
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night