Priqtelkata mi e bila kurva tova razbrah ot 3 meseca a s sme s neq ve4e godina i neznam kakvo da pravq da q zarqzvam li ili da prodalgavam s neq 6te se rdvam vseki ot vas da dade mnenieto si ! Zna4i pod kurva imam predvid 4e predi men vav period ot 5-6 meseca tq e prespala s 5 mom4eto s koito e pravila samo sex o6te na 2rata sre6ta i to ne po 1 pat ami sas vseki prez sedmica gore doly tova razbrah edna ve4er ot neq kogato si govorehme na tema biv6i gajeta tq e kaza 4e az sam i parvia seriozen a s drugite e pravila samo sex tarseli sa q po tel tq e hodela i se e ebalas tqh i to s nqkoi daje bez da izpolzva prezervativ , sled kato razbrah za tova koeto stana naskoro az iskah da q ostavq no tq se zakle 4e ne pravi pove4e tova i iska da e samo s mene i mn. ME Obi4ala , no sa6tevremenno poddarja6e vrazka s edno ot tezi mom4eta po skype , az i kazah 4e trqbva da se promeni ako iskam da q s neq za6toto togava vse o6te izpitvah nqkakvi 4ustva ... no sled tova tq napravi ne6to mn. glupavo pi6e6e si s edno mom4e v aha i my izpra6ta6e goli snimki , tova mom4e se okaza moi priqtel i mi kaza , sled tova istoriqta se povtori i az i prostih pak , no prosto nemoga da jiveq s misalta 4e e tolkoz glupava i e bila kurva na vsi4koto otgore , kajete mi kakvo da pravq da i "razpisvem patniq list" ili da prodalgavam s neq .....?
Модерирано от Бандитка
Пиши заглавията на темите си на КИРИЛИЦА!